- Konu Sahibi gulseren4434
günaydın arkadaşlar artık siteye girmiyorsunuz sanırım diamond kuzi gülseren nerelerdesiniz siz ve bebişleriniz iyidir umarım. Kendinize ve minişlere iyi bakın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba Kisslar Bilgisayarim Bozuldu Giremiyorum Birde çoğunlukla Annemdeyim... Sizinle Görüşemediğim Dönemde Eşimle Boşanma Aşamasina Gelicek Kavgalar Ettik Bana Tokat Atti Vs... Arkadaşlarimin Araciliğla Aramiz Düzeldi şimdi üstüme çok Düşüyor Allahim Hep Böyle Etsin Ayin 9 Unda Kontrolüm Var Ama Ben Bebeğimi çok Merak Ediyorum Yaşadiklarimdan Etkilenmişmidir Die? En Son Haziran 9 Da Gittim 2li Test Yapildi çok şükür Temiz çiki... Size Sormak Istediğim 1 Ay Dolmadan Doktora Gitsem Birşey Olurmu Ultrasonun Zarari Varmidir Yaniii? Bugüne Kadarda Normalden Fazla Gittim....
onlar bizi unuttu mu ne birde yaz geldi malum.
unutmamışlar aktüelcim her kez işe güce dalmış demekki sen nasılsın.
Burdayımmmmm iki üç gündür pek giremiyorum fırsat bulup, yeni gördüm,
benim artık ne mide bulantım var ne bişey :))
bir kere istifra, bir hafta kadarda iştahsızlık yemek yiyemedim falan öyle bitti gitti ne bu şimdi, bu kadarla kaldımı yoksa ilerde tekrarlama ihtimali varmı, lekelenmelerimde baya durdu gibi maşallahım var yani ama bebeği çok merak ediyorum inşallah oda iyidir,
pazartesi kontrole gidicem iki üç gündür acayip uykum geliyo kendimi yatağa zor atıyorum böyle geçip gidiyo işte
Ebrizmcim ve Darkcım siz napıyosunuz, sıcaklar çok zorluyomu sizi, neyseki son zamanlar çok sıcaklara denk gelmiyo yoksa bitirir insanı bu hava
Aktüel şimdi gördüm üçtanemiymiş bebişin oyyyy maşallah maşallah negüsell Allah tamamına erdirsin inşallah
gülseren valla okuyunca üzüldüm en güzel günlerinizi yaşıyor olmalısınız , hayatınıza aşkınız can buldu bebeklerde . son olması dileği ile.tartışmalar her zaman olabilir ama böyle bir şeki,lde bitmemeli.
bu arada bizde alşan tarışdık ben biraz limonıyım odun kocama.
Eve durmadan yegenini çağrıyor 16 yaşında eltimle görüşmüyor benimle ,doğrusu bende hiç aramadım .
hayatımda daha önemli insanlar ve durumlar var.Kimsenin kaprisini çekemem .
ben genelde evdeyim .Kokuya çok duyarlı oldum iştahım yok.arada yaptığım ufak ev işlerinden bile yoruluyorum.Ayaklarım hep üşüyor.Uyumak istiyorum hep.Evde yatılı uzun misafir istemiyorum .Çünkü rahat olamıyorum.Yemek yapmak lazım eee arada laf taşınacak yemek yapmasan dert , falan filan .
annem gelecek eşim işte , annenden sonra benim babam gelecek diyor .Kayın valide tura gitmek istermiş.Ama haberleri yok benim durumundan .İlan etmedik ailelere yalnız annem biliyor.Sinirler biraz gergin oluyır.Alıngan oluyom arada menepozlu kadınlar gibi herşey aklıma geliyor.Rahmrtli babamı görüyom rüyamda .
ya tek ben miyim yaşayan abartıyorum mu.? Ama elimde değil .Yazarken bile gözlerim doluyo..öfff ya.
sıkıntılı bir dönem ve hani derler ya geldimi hep beraber gelir diye bunu bu aralar fazlasıyla yaşıyorsun.
dr gitmtni tavsiye ediyorum sana böylece daha huzurlu olabilirsin.
valla aktüelcim insan bu dönemde herkesin kendini anlamasını bekliyor..He
pimizde bu duygu dalgalanmaları oluyor..Bende olumsuz olabilecek tüm şeylere karşı bir siper oluşuyor ister istemez..Daha bizim ailelerden kimsecikler bilmiyor..Ayyy..şimdi ne curcuna olucak...Herkeste ister istemez bir ilgi alaka olacak..ben de fazla sıkıntıya gelebilen bir tip değilim hani...Şu an offff kimseyi çekemem modundayım..Yarın ne olurum bilmem..Böyle sakin sessiz sedasız yaşamaya da alıştım sanırım..Kimse başıma üşüşmesin diye bakınıyorum..
lekelenmeler konusunda benide uyardılar. akıcı ve kırmızı ( adet kanaması gibi) olmadıktan sonra panik yapma dediler.sanırım çoğul durumda bebeklreden biri kendini iptal ediyormuş zamanla kurulup içeride duruyormuş doğumlada mutlaka gidiyormuş. sanırım ikinci bebek kardeşine yer bıraktı elinden tuttu onun.hayata bağladı. rabbim hayırlısını versin .
merhaba ebrizm sen 16 haftalıksın sana ikili test yapıldı mı? yapıldıysa kaçıncı haftanda yapıldı bende yarın gidicem doktora da merak ettim.
gülseren valla okuyunca üzüldüm en güzel günlerinizi yaşıyor olmalısınız , hayatınıza aşkınız can buldu bebeklerde . son olması dileği ile.tartışmalar her zaman olabilir ama böyle bir şeki,lde bitmemeli.
bu arada bizde alşan tarışdık ben biraz limonıyım odun kocama.
Eve durmadan yegenini çağrıyor 16 yaşında eltimle görüşmüyor benimle ,doğrusu bende hiç aramadım .
hayatımda daha önemli insanlar ve durumlar var.Kimsenin kaprisini çekemem .
ben genelde evdeyim .Kokuya çok duyarlı oldum iştahım yok.arada yaptığım ufak ev işlerinden bile yoruluyorum.Ayaklarım hep üşüyor.Uyumak istiyorum hep.Evde yatılı uzun misafir istemiyorum .Çünkü rahat olamıyorum.Yemek yapmak lazım eee arada laf taşınacak yemek yapmasan dert , falan filan .
annem gelecek eşim işte , annenden sonra benim babam gelecek diyor .Kayın valide tura gitmek istermiş.Ama haberleri yok benim durumundan .İlan etmedik ailelere yalnız annem biliyor.Sinirler biraz gergin oluyır.Alıngan oluyom arada menepozlu kadınlar gibi herşey aklıma geliyor.Rahmrtli babamı görüyom rüyamda .
ya tek ben miyim yaşayan abartıyorum mu.? Ama elimde değil .Yazarken bile gözlerim doluyo..öfff ya.
sıkıntılı bir dönem ve hani derler ya geldimi hep beraber gelir diye bunu bu aralar fazlasıyla yaşıyorsun.
dr gitmtni tavsiye ediyorum sana böylece daha huzurlu olabilirsin.
Burdayımmmmm iki üç gündür pek giremiyorum fırsat bulup, yeni gördüm,
benim artık ne mide bulantım var ne bişey :))
bir kere istifra, bir hafta kadarda iştahsızlık yemek yiyemedim falan öyle bitti gitti ne bu şimdi, bu kadarla kaldımı yoksa ilerde tekrarlama ihtimali varmı, lekelenmelerimde baya durdu gibi maşallahım var yani ama bebeği çok merak ediyorum inşallah oda iyidir,
pazartesi kontrole gidicem iki üç gündür acayip uykum geliyo kendimi yatağa zor atıyorum böyle geçip gidiyo işte
Ebrizmcim ve Darkcım siz napıyosunuz, sıcaklar çok zorluyomu sizi, neyseki son zamanlar çok sıcaklara denk gelmiyo yoksa bitirir insanı bu hava
Aktüel şimdi gördüm üçtanemiymiş bebişin oyyyy maşallah maşallah negüsell Allah tamamına erdirsin inşallah
Günaydın meneke sende ikiz bebek bekliyorsun. Hayırlısı olsun. Bana ikili test yapılmadı canım. Dr umun dediğine göre ikili test hormonlara bakıldığı için çoklu gebeliklerde yapılmıyormuş bu nedenle. 3lü test yaptırıcam önümüzdeki hafta.