- Konu Sahibi gulseren4434
Sorma ya, hergün başıma bişey geliyo :) öyle böyle bi atlatsam şu 3 ayı belki rahatlarım, izin almakla çok iyi etmişim gerçekten dünya varmış, hadi yakında beraber bulanıcaz inşallah :)))
Bunu öğrendiğim iyi oldu içime dert oluyodu beslenemiycek diye sağol canım, zaten sadece birkaç kraker yiyebiliyorum onu bile zor yutuyorum, birde şükürki meyvenin bol zamanı en rahat yediğim şey meyve
Off gerçekten asıl iş yeni başlıyo galiba evde olsam hiç dert etmiycem ama iş düşündürüyo beni, daha 7.hafta bile olmadı, 12.haftada biterse hiç yoktan iyidir napalım daha uzun sürmesinde, Allah sabırlar versin yardım etsin hepimize
:1ninca:
İşyerinde aslında daha iyi çünkü mecburen işle oyalandığımız için biraz aklımızda dağılıyor. Sabahları yataktan kalkmadan 2 tane çubuk kraker yemek sabahın o ilk andaki bulantılarına iyi geliyor. Ben denedim ve faydasını gördüm.HEr akşam 2 krakeri peçeteye sarıp başucuma koydum sabah daha vücudumu kaldırmadan yedim ve bir kaç dk uzanıp öyle kalktım. Sende dene belki sanada faydası olur.