- Konu Sahibi gulseren4434
KUZİCİM gözün aydın....sağlıkla...dualarına AMİİİİİİİİİİN
Sağol canım Amiiiin amiiiinnn inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KUZİCİM gözün aydın....sağlıkla...dualarına AMİİİİİİİİİİN
Allah nazarlardan korusun miniğini. İlk hareketlerini izlemek çok heycanlı bende ilk başını oynattığını gördüğümde çığlık atmıştım ne yapıcağımı şaşırdım.3 hafta geçmez şimdi sana. Testler konusunda bence fikrin değişmiycek bile olsa yaptırsaydın keşke.
Bak sen yaramaza popo mu salladı :)))
kuzi sen hala fitil e devam ediyomusun?senin ne güzel geçmiş mide bulantın benim devam ediyo kusmuyorum ama hafif hafif bulanıyo?gerçi yemeden vazgeçmiyorum bu gidişle kaç kilo alırım bilmem:roflol:
Kızlar bugün ikinci kontrole gittim, çok iyiymiş maşallah, hatta kıpır kıpır hareket ettiiiiii hala inanamıyorum, el ve ayakları belirginleşmiş çok acayip bişey bu ya, 2,4cm'miş şuanda okadarcık şeyin eli ayağı kafası var bide hareket ediyo inanılır gibi değil, Allahım herkese en kısa zamanda bunları yaşamayı nasip etsin herkese, Allah okadar büyükki santimle milimle ölçülen bişeye can veriyo hareket kabiliyeti veriyo sakın ondan umudunuzu kesmeyin
Bu arada 3 hafta sonra kontrole çağırdı, muhtemelen cinsiyeti belli olur dedi, ikili ve üçlü testlerden bahsetti, bende bu testler sonucunda bişey çıkarsa tedavisi varmı dedim yok dedi, ozaman aldırmayı düşünmüyosam yaptırmamında bi manası yok dedim, doktorda zaten kesin sonuç veren şeyler değil, ense kalınlığında az çok fikir veriyo bize muayenede dedi, aldırmayacaksan bencede gerek yok dedi ve muhtemelen yaptırmıycam bunları, Allah korusunda öyle bişey olduktan sonra öğrensem ne olacakki, Allaha emanetiz hepimiz hayırlısıyla sağsağlim kucağımıza almayı nasip eder inşallah
Amiiiinn hepimizinkini korusun Allahım, heyecanlı nedemek müthiş bişey bu, seninki başınımı salladı terbiyeli çocukmuş, bizimki popo salladı valla kızmıdır nedir :)))
Testlerin daha zamanı var aslında ama ne biliyim hiç yaptırmak gelmiyo içimden, belki fikrim değişir beklesin bakalım biraz
Sende kendine dikkat et canım. dr unla görüştünmü bir dahaki tedavin ne zaman belirledinmi.
sağolasın canım. yok görüşmedim 3 adet sonra gene görüşelim dedi ama şuan kendimi hazır hissetmiyorum. bu son denememizde çok kötü oldum daha kendimi toparlamış değilim aslında biraz zamana ihtiyacım var. kendine ve yiğenlerimize iyi bak şekercim
hayırlı olsun canım, Allahım bizede nasip eder inşallah
Maşallah canım,bizimkide ilk oynar gördüğümüzde eşimde doktora siz mi oynattınız demişti ultrasonu :))
Yok dedi doktor da bebeğin kendi hareketi deyince pek bi hoşumuza gitmişti.
Allah hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleri de göstersin Kuziciğim.İnşallah darısı tüm isteyenlere olsun.
Bak sen bıcırığa daha şimdiden korkun bende diyor demekki. Bir sonraki kontrolün çok daha heycanlı bizim veletler 13. haftadaki kontrolde keseniz içinde zıp zıp zıplıyorlardı sanki ayda hopluyorlar gibi yerçekimsiz çok komiklerdi. Sende aynısını görüceksin ben çünkü bütün bebeklerdemi böyle zıplamalar var dedim yok sadece seninkliere özelmi zannediyorsun hepsi aynı tepkileri veriyor dedi. çok güldüm kendime iyice saflaşmışım şaşkınlıktan bir tek farklı bir şeyi ben görüyorum zannettim.![]()
ay yerim ben onlari:1hug:, iyice meraklandim simdiiiiii, ben buna bile bakakaldim, ultrasondan cikasi gelmez insanin bee
günaydın her keze. bu gün çok heycanlıyım ve bir an önce günün bitmesini istiyorum yarın bebeklerimi görebilicem ve şanslıysak cinsiyetlerini öğrenicez.:sm_cool::sm_cool:
günaydın her keze. bu gün çok heycanlıyım ve bir an önce günün bitmesini istiyorum yarın bebeklerimi görebilicem ve şanslıysak cinsiyetlerini öğrenicez.:sm_cool::sm_cool:
merhabalar bende tüp bebek yöntemiylen hamile kaldim 9 deneme,den sonra nihayet bir kiz dünyaya getirdim dogumum cok zor gecti 7 aylikken dogdu kizim okadar cok cektimki buraya yassam sigmaz ben cektim kimse cekmesin kafayi yedigim günler cok oldu neyseki geride kaldi ve deydi simdi 5 aylik dünyalar tatlisi bir kizim var cok sükür yarabim allah isteyenlerin yüzünü güldürsün ve sag salamet tamamina erdirsin allahim bagislasin cümlenin evladini... sizleri öpüyorum güzel fedakar türk anneleri ...