• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En büyük mutluluk bu olmalı, allahıma şükürler olsun

Oyy yerim o miniği ben:nazar:, bende enson 8 haftalıkken gittim, dediğim gibi ultrason büyük boyutlu sanırım onun için çok net göründü, kolları bacakları kısacıktı ve baya hareket ediyodu şaştım kaldım, bakalım bu defa neler görücez, banada etraftaki herkes kızın olacak diyo ama ben erkek hissediyorum bakalım kiminki tutacak

ohhhhh valla rahatladım, zaten doktorda 12.haftada kesebiliriz demişti, çok şükür artık lekelenmem falanda yok, ayy biraz önce gebelik bölümünde biri 11 haftalık doktora gitmiş kalp atışı durmuş bebeğinin onu okudum ya:çok üzgünüm:, çok korkuyorum bende böyle bişey olmasından, Allah korusun hepimizi

Kuzicim aynı endişeleri hepimiz yaşıyoruz bende 12. hafta kontrole gitmeden bir yakınınmın kardeşinin 12 haftalık bebeğinin kalbi durmuştu çok etkilendim kontrolümede 3 gün vardı gece gündüz uykusuz geçti dr a gittim ve çok şükür bebeklerim iyiydi. O günden beri tabiki acılarıda paylaşmamaız gerekiyor ama burda kötü haber veren başlıklar olursa okumamaya çalışıyorum çünkü çok etkileniyorum.

günaydın arkadaşlarr nasılsınız ben yorucu bir haftasonu geçirdim bu akşam evime gidip dinlenmeyi dört gözle bekliyorum. ve hala bebeklerimin hareket ettiğini hissetmiyorum.:(

günaydın arkadaşlarr nasılsınız ben yorucu bir haftasonu geçirdim bu akşam evime gidip dinlenmeyi dört gözle bekliyorum. ve hala bebeklerimin hareket ettiğini hissetmiyorum.:(

merhaba canım sen 3lü test yaptırmıştın değil mi nasıl çıktı sonucun bende bugün alıcam sonucu korkuyorum.....

merhaba canım sen 3lü test yaptırmıştın değil mi nasıl çıktı sonucun bende bugün alıcam sonucu korkuyorum.....

mrb canım. 3 lü tarama testimin sonucu gayet iyiymiş değerleri tam bilmiyorum ama dr um sonucu alınca aradı ve herhangibir risk faktörü söz konusu bile değil dedi.

merhgaba arkadaşlar yine yoksunuz ortalarda. Diamond şeker sonucun ne geldi canım endişelerin inşallah boşunadır ve diyet falan vermemişlerdir.

selam , kızlar sanırım yavaş yavaş herkes tatille çıkıyor .Ebruzım kızlar nasıl.kaç haftalık oldun şimdi.

Sanırım haklısın aktüel kimseler girmiyor artık sıcaklar bastırınca her kez bir yerlerde sanırım. Kızlarım iyi 19+5 iz bu gün. 20. hafta dolmasına rağmen hala hissetmiyorum bebeklerimi biraz endişeliyim aslında. Dr um 20 haftadan sonra hissetmen lazım demişti ama ya ben anlıyamıyorum çünkü süt malum bağırsak hareketlerini fazla arttırdığı için ayır edemiyor olabilirim.Merakla bekliyorum.

canım merak etmee inş bu hafta hissedersin meraketme onlar sana hissettirecekkk o duygu çokkk güzelll tadını çıkarrrr inşş herseyyy yolunda gıderrr ve bebişlrini seversınnnnn

Sanırım haklısın aktüel kimseler girmiyor artık sıcaklar bastırınca her kez bir yerlerde sanırım. Kızlarım iyi 19+5 iz bu gün. 20. hafta dolmasına rağmen hala hissetmiyorum bebeklerimi biraz endişeliyim aslında. Dr um 20 haftadan sonra hissetmen lazım demişti ama ya ben anlıyamıyorum çünkü süt malum bağırsak hareketlerini fazla arttırdığı için ayır edemiyor olabilirim.Merakla bekliyorum.

hanım hanımcık kızların var demekki uslu uslu oturuyolar :)
daha 20.haftaya yeni girmişsin canımcım hissedersin yakında bi tekme ordan bi tekme burdan oyy negüzel, dediğin gibi gaz sandığın bebişlerin hareketleri olabilir, ben daha şimdiden yoklaya yoklaya bi hal oluyorum bişey hissedicemmi diye desene daha çoookkk bekliycez:1rolleyes:

kuzi canım nasılsın nealemdesin kaç haftalık oldun cinsiyeti belli oldumu ben bayağıdır giremedim tatildeydim

İyiyim canım ya oooohhh tatil yaptın demek, iyi iyi tedavi öncesi güzel olmuş,

benim 12.haftada şuanda, üç ayı bitiriyoruz yani Allahın izniyle, önceki gittiğimde daha elleri ayakları yeni büyüyodu, yarın kontrole gidicem artık heralde yüzü gözü belirginleşmiştir, cinsiyetinide yarın görebiliriz belki, benim içime erkek doğuyo ama bakalım ne çıkacak, her bir sonraki kontrole kadar acaba hala yaşıyomu diye diye geçiyo zaman işte

Seninde bu ay yapılacaktı dimi transferin?, inşallah önümüzdeki aylarda bu konularda dertleşmek üzere bebişinle ikinizi bekliyorum canım, Allahım sağlıkla nasip etsin inşallah

hanım hanımcık kızların var demekki uslu uslu oturuyolar :)
daha 20.haftaya yeni girmişsin canımcım hissedersin yakında bi tekme ordan bi tekme burdan oyy negüzel, dediğin gibi gaz sandığın bebişlerin hareketleri olabilir, ben daha şimdiden yoklaya yoklaya bi hal oluyorum bişey hissedicemmi diye desene daha çoookkk bekliycez:1rolleyes:

İlk hamileliklerde biraz anlamakta zorlanıllırmış belki bende fark edemiyorumdur hiç belli olmaz her kez daha 16-17 haftalıkken hissediyor bir ben böyle hissedemedim.Sen belki bende erken hissedersin ve inşallah öyle olur çok sabırsızlanıyor insan bu gün ne güzel bebişini görebiliceksin benim kontrolüme daha 2 hafta var çok uzun geliyor kontrol zamanları bana.

İyiyim canım ya oooohhh tatil yaptın demek, iyi iyi tedavi öncesi güzel olmuş,

benim 12.haftada şuanda, üç ayı bitiriyoruz yani Allahın izniyle, önceki gittiğimde daha elleri ayakları yeni büyüyodu, yarın kontrole gidicem artık heralde yüzü gözü belirginleşmiştir, cinsiyetinide yarın görebiliriz belki, benim içime erkek doğuyo ama bakalım ne çıkacak, her bir sonraki kontrole kadar acaba hala yaşıyomu diye diye geçiyo zaman işte

Seninde bu ay yapılacaktı dimi transferin?, inşallah önümüzdeki aylarda bu konularda dertleşmek üzere bebişinle ikinizi bekliyorum canım, Allahım sağlıkla nasip etsin inşallah

CANIM BENİM ÖYLE KÖTÜ ŞEYLER DÜŞÜNÜP MELEĞİNİDE ÜZME O ANNESİNE SIKI SIKI SARILMIŞ MERAK ETME RABBİM SAĞLIK SIHATLE KUCAĞINA ALMANI NASİP EDER İNŞALLAH.
BUARADA EVET TATİL İİ OLDU MORALİM DAHA YÜKSEK BENDE ŞİMDİ REGL OLMAYI BEKLİYORUM BUGÜN YARIN OLUR SONRA ENVER BEY SPİRALİ ÇIKARCAK REGL BİTİNCEDE KONTROL HİSTEROSKOPİ YAPACAKLAR MUSTAFA BEYLE BERABER EĞER SORUN YOKSA TRANSFER OLACAK KISMET ARTIK BAKALIM HAYIRLISI NEYSE O OLSUN KENDİNE VE MELEĞİNE İYİ BAK.Şeniz :nazar:a.s.:nazar:

CANIM BENİM ÖYLE KÖTÜ ŞEYLER DÜŞÜNÜP MELEĞİNİDE ÜZME O ANNESİNE SIKI SIKI SARILMIŞ MERAK ETME RABBİM SAĞLIK SIHATLE KUCAĞINA ALMANI NASİP EDER İNŞALLAH.
BUARADA EVET TATİL İİ OLDU MORALİM DAHA YÜKSEK BENDE ŞİMDİ REGL OLMAYI BEKLİYORUM BUGÜN YARIN OLUR SONRA ENVER BEY SPİRALİ ÇIKARCAK REGL BİTİNCEDE KONTROL HİSTEROSKOPİ YAPACAKLAR MUSTAFA BEYLE BERABER EĞER SORUN YOKSA TRANSFER OLACAK KISMET ARTIK BAKALIM HAYIRLISI NEYSE O OLSUN KENDİNE VE MELEĞİNE İYİ BAK.Şeniz :nazar:a.s.:nazar:

İnşallah canım benim hepimizin kucağını doldursun Allah,
Heyecanlı günler başlıyo desene, inşallah mutlulukla sonuçlanır Allah yardımcın olsun, bu sefer olacak sanki inşallah inşallah, merakla bekliyorum haberleriniŞeniz

İlk hamileliklerde biraz anlamakta zorlanıllırmış belki bende fark edemiyorumdur hiç belli olmaz her kez daha 16-17 haftalıkken hissediyor bir ben böyle hissedemedim.Sen belki bende erken hissedersin ve inşallah öyle olur çok sabırsızlanıyor insan bu gün ne güzel bebişini görebiliceksin benim kontrolüme daha 2 hafta var çok uzun geliyor kontrol zamanları bana.

gördüm gördüm:lepi: maşallah eller kollar havada, zıplayıp duruyodu, ohhh içim öyle rahatladıki sorma ebrizm ya, banada çok uzun geliyo kontroller, bu arada cinsiyetini görebilirmiyiz diye baktı doktor bizim uyanık anladımı ne hareketi falan kesti göstermiyo, sonra doktor zorlayınca, rahatsız oldu gösterdi pipisini, erkekmiş meğerrrrrrrrr, doktor yinede temkinli davranıp kesin değil falan dedi ama bence doğru baya görünüyodu :)))

Bu arada ense kalınlığı gayet iyi dedi çok şükür, ikili test çok gerekli değil dedi, bende zaten yaptırmayı düşünmüyodum, zaten ilerleyen aylarda ayrıntılı ultrasonla bakacakmış, neyse bir haftayı daha atlatmış olduk böylece, ya okadar hareket ediyolarda nasıl anlamıyoruz şaştım yani insan içinde kıpırdayan bişeyi nasıl anlamaz çok enteresanCADIARZU

Hadi darısı başına çabuk gelsin inşallah görüş günün :)

gördüm gördüm:lepi: maşallah eller kollar havada, zıplayıp duruyodu, ohhh içim öyle rahatladıki sorma ebrizm ya, banada çok uzun geliyo kontroller, bu arada cinsiyetini görebilirmiyiz diye baktı doktor bizim uyanık anladımı ne hareketi falan kesti göstermiyo, sonra doktor zorlayınca, rahatsız oldu gösterdi pipisini, erkekmiş meğerrrrrrrrr, doktor yinede temkinli davranıp kesin değil falan dedi ama bence doğru baya görünüyodu :)))

Bu arada ense kalınlığı gayet iyi dedi çok şükür, ikili test çok gerekli değil dedi, bende zaten yaptırmayı düşünmüyodum, zaten ilerleyen aylarda ayrıntılı ultrasonla bakacakmış, neyse bir haftayı daha atlatmış olduk böylece, ya okadar hareket ediyolarda nasıl anlamıyoruz şaştım yani insan içinde kıpırdayan bişeyi nasıl anlamaz çok enteresanCADIARZU

ayyyyy minikliğimize bak sen dediğim gibiymiş dimi uzayda sanki hop hop zıplıyor. Allah sağlıkla görmeyi bizlerede sağlık haberlerini almayı kısmet eder inşallah.Sen yinede erkek dediğine çok güvenip alıştırma kendini bizede 12. haftada 1 tanesi kesin erkek diğeri kız olabilir ama emin değilim demişti. Eşimde erkek çocuğa çok hazırladı kendini. 16. haftada gittiğimizde ikiside kız deyince biraz bozuldu açıkçası ama geçen sefer biri kesinlikle erkek demiştiniz diye çocuk gibi tutturdu:)) BEnde o kadar zıplamaları nasıl anlıyamadığımızı bilmiyorum ki benimkiler kocaman olmalarına karşın hala hissetmiyorum minik bir kıpırdanma var sanki bir iki gündür ama ben hala çözemedim ya bağırsak hareketiyse diye. 2 ağustos benimde kontrolüm daha var nasıl sabredicem geçmiyor valla günler.

. ols canım ne güzell iki kızz hayırlısı ile tamamına erişirsinn inşş beklemekk gerçektenn zorr kontrolleri insann eve bi ultrason alası geliyoooo her an bakmakk için 19 . haftada hıssedersinnn inşşş

ay kuzicim hadi gözünaydın:dance:oğluşunu gördün demek ne güzel bende çok merak ediyorum bende salı kontrole gidicem ayy inşallah bende sağlıklı haberini alırım :1hug:

Back
X