- Konu Sahibi gulseren4434
Oyy yerim o miniği ben, bende enson 8 haftalıkken gittim, dediğim gibi ultrason büyük boyutlu sanırım onun için çok net göründü, kolları bacakları kısacıktı ve baya hareket ediyodu şaştım kaldım, bakalım bu defa neler görücez, banada etraftaki herkes kızın olacak diyo ama ben erkek hissediyorum bakalım kiminki tutacak
ohhhhh valla rahatladım, zaten doktorda 12.haftada kesebiliriz demişti, çok şükür artık lekelenmem falanda yok, ayy biraz önce gebelik bölümünde biri 11 haftalık doktora gitmiş kalp atışı durmuş bebeğinin onu okudum ya:çok üzgünüm:, çok korkuyorum bende böyle bişey olmasından, Allah korusun hepimizi
Kuzicim aynı endişeleri hepimiz yaşıyoruz bende 12. hafta kontrole gitmeden bir yakınınmın kardeşinin 12 haftalık bebeğinin kalbi durmuştu çok etkilendim kontrolümede 3 gün vardı gece gündüz uykusuz geçti dr a gittim ve çok şükür bebeklerim iyiydi. O günden beri tabiki acılarıda paylaşmamaız gerekiyor ama burda kötü haber veren başlıklar olursa okumamaya çalışıyorum çünkü çok etkileniyorum.