• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En büyük mutluluk bu olmalı, allahıma şükürler olsun

:nazar:
Arkadaşlar herkese merhaba.İnanmayacaksınız ama ben doğum yaptım.29. haftada geldi bebeğim.Şimdi kuvözde yaşıyor.Normal doğum başladı sezaryenle alındı.Ben iyiyim çok iyi bir ameliyat oldu hiçbirşey hissetmiyorum.Bebişim hastanede Allahtan durumu iyi her gün iyi haberlerini alıyoruz.Hiç ummaddığım birşeydi erken doğum.Herşeye hazırlıklı olun arkadaşlar.Hastaneler 25. hatta 23. haftadan itibaren doğum sancısı hatta rahimde 3-4 cm. açılmayla yatanlarla dolu.Ve kuvöz bulmak bir mucize.

ay canım ya kıyamam ben ona.daha minicik o.Gözlerim doldu ya kötü oldum birden.
ALLAH ŞİFA VERSİN CANIM.Umarım tez zamanda kollarında olur bebeğin.

Hayırlı uzun,sağlıklı bir ömrü olur inşallah.

bende 28.haftama girdim biliyormusun.geçen gün bende böyle bir rüya gördüm bebeğim şimdi doğmuştu ve çok sağlıklıydı ona rağmen ve de çok tatlıydı :emir_bebek::nazar:

İnşallah hastaneden çabuk çıkar ve sen bize onun resimlerinide gösterirsin.:nazar:

Arkadaşlar herkese merhaba.İnanmayacaksınız ama ben doğum yaptım.29. haftada geldi bebeğim.Şimdi kuvözde yaşıyor.Normal doğum başladı sezaryenle alındı.Ben iyiyim çok iyi bir ameliyat oldu hiçbirşey hissetmiyorum.Bebişim hastanede Allahtan durumu iyi her gün iyi haberlerini alıyoruz.Hiç ummaddığım birşeydi erken doğum.Herşeye hazırlıklı olun arkadaşlar.Hastaneler 25. hatta 23. haftadan itibaren doğum sancısı hatta rahimde 3-4 cm. açılmayla yatanlarla dolu.Ve kuvöz bulmak bir mucize.

dünden beri sitede cevap yazmakta zorlanıyorum nihayet düzelmiş. İnanamıyorum diamond rüya gibi sanki hep içimizde kalıcaklar gibi geliyor. Ne mutlu sana bebeğini koklayabiliyorsun artık. İnşallah sağlıkla kvözden çıkıp kucağında evinize döndüğünüz haberlerinide en kısa zamanda alırız. Sen nasılsın şikayetlerin varmı. Kendine ve yiğenimize dikkat et.Allah anneli babalı sağlıklı uzun ömürler versin miniğine ve ailene.kaydirigubbakcemile5

canım sıkma canını benimde aynı senin gibi sağdaki çok hareketli soldaki de keyfi gelirse vuruyor arada.zaten ultrasondada doktor baktığında sağdaki daha hareketli demişti. ikizlerde hep böle olurmuş biri diğerini bastırırmış.

soldakile tembel olcak demekki menekşecim. inşallah sağsağlim diamond gibi bizde kucağımıza alırız.

Sağ taraftakinden çekeceğin var desene kıpır kıpır bişey olacak demekki, nekadar ikiz tanıdıysam hep biri ağır sakin, diğeri zıpır enerjik insanlardır, demekki bu anne karnındada böyle, soldaki keyfini biliyo valla vara yoğa oynamam ben diyo :))

Korkulacak bişey olduğunu sanmıyorum canım ya, ikiz hamilelikleri nasıl oluyo bi bilgim yok ama bebekler artık büyüdükleri için yerleride daralmaya başladı sağdaki hangisinin soldaki hangisinin hareketi tam kestiremiyo olabilirsin belki, bana normal gibi geldi, bişey olmaz Allahın izniyle merak etme

İnşallah canım zaman geçtikçe evhamlarımda artıyor sanırım her şeyden korkuyorum.

ŞİMDİ GÖRDÜM CANIM BAK YARAMAZA MERAKLA GELDİ GÜZEL AİLESİNİN YANINA.

ALLAH SAĞLIK SIHAT VERSİN BEBEĞİNİZE, ANALI BABALI BÜYÜTÜN. EVET BİRAZ SIKINTILI BİR SÜREÇ OLACAK ŞİMDİ SİZE AMA SİZ NELERE KATLANDINIZ BUNU DA EN KISA ZAMANDA ATLATIRSINIZ İNŞALLAH.

TEBRİKLER CANIM , SANADA GEÇMİŞ OLSUN.a.s.

:jeyyar:hadı gozun aydın senın oglan hızlı cıktı valla allah analı babalı buyutsun cnm benım:nazar::nazar:

diamond daha yeni okudum, Allah analı babalı büyütsün:nazar::nazar: inşallah bir an önce sağlıklı bir biçimde çıkarsınız hastaneden. zaman ne kadar çabuk geçiyor, Allah bizlerede nasip eder inşallah sağ salim yavrularımıza kavuşmayı:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

inanın yazınız mutluluğunuzu o kadar gösteriyor ki içim doldu bende17 aylık hamileyim allah sanada kucağını almak nasip etsin hatta bugün sabahta dua ettim evladın e sini dileyene hakkında hayırlıysa versin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Tekrar merhaba arkadaşlar.Uzun zamandır giremedim nete.Gelen giden eksik değildi sağolsunlar.Bir de her gün hastaneye gidiyorum.Oğlumuz ventilatör denilen bir makineye bağlı nefes alıp veriyor.Bazen makineden bağımsız nefes alabiliyor birkeç saat sonra dayanamıyor tekrar makineye bağlıyorlardı.Bugün çok şükür bağlanmadan kalabildi.Çok sevindik.Ama hala burundan bir boruyla midesine anne sütü veriliyor.Normal beslenmeye henüz geçemedi.İnşallah o da olacak.
Bugün sezaryen kontrolü için gittim doktora çok şükür hiçbirşey yok.Kızlar hem normal doğum sancısı çektim hem de sezaryen oldum.İkisini de yaşattı Allah.Hangisi iyi diye sorarsanız kesinlikle sezaryen çok kolay derim.Normal doğuma kalırsa iş neyin ne zaman olacağı belli değil,başına ne geleceğini bilmiyorsun,bir sürü belirsizlik.Dayanılmaz ağrılar da cabası.Sezaryende topu topu yarım saat azıcık bir sızlama hissediliyor o kadar.Ama normal doğum sancısı felaket bir şey.Benden söylemesi..

Tekrar merhaba arkadaşlar.Uzun zamandır giremedim nete.Gelen giden eksik değildi sağolsunlar.Bir de her gün hastaneye gidiyorum.Oğlumuz ventilatör denilen bir makineye bağlı nefes alıp veriyor.Bazen makineden bağımsız nefes alabiliyor birkeç saat sonra dayanamıyor tekrar makineye bağlıyorlardı.Bugün çok şükür bağlanmadan kalabildi.Çok sevindik.Ama hala burundan bir boruyla midesine anne sütü veriliyor.Normal beslenmeye henüz geçemedi.İnşallah o da olacak.
Bugün sezaryen kontrolü için gittim doktora çok şükür hiçbirşey yok.Kızlar hem normal doğum sancısı çektim hem de sezaryen oldum.İkisini de yaşattı Allah.Hangisi iyi diye sorarsanız kesinlikle sezaryen çok kolay derim.Normal doğuma kalırsa iş neyin ne zaman olacağı belli değil,başına ne geleceğini bilmiyorsun,bir sürü belirsizlik.Dayanılmaz ağrılar da cabası.Sezaryende topu topu yarım saat azıcık bir sızlama hissediliyor o kadar.Ama normal doğum sancısı felaket bir şey.Benden söylemesi..

Dualarımız seninle ve bebeğinle canım inşallah en kısa zamanda bebeğin sağlıkla kucağına alıp evine götürdüğün haberlerini alırız. Öneri konusunda teşekkürler açıkçası bende zaman yaklaştıkça korkuyorum doğumdan sezeryan istesem bile yinede için tuaf oluyor.Allah hepimize sağlıkla kavuşmayı kısmet etsin.

geçmiş olsun canım hayırlıda olsun.Evet bebeklerin en son gelişen organı akciger ondan biraz zorlanıyor ama hayata bağlı bir bebek o .Bebeğin kaç kilo doğdu.elleri ayakları ne tatlıdır şimdi valla sevesim geldi.

Ayyy canım benim yaa, Allah acil şifalar versinde kucağınıza alın biran önce inşallah

Kızlar bir haftadan fazladır bebeğin hareketlerini hissetmeye başladım çok şükür, göz seyirmesi gibi pıtır pıtır seyirmeler oluyo karnımın alt kısmında ilk birkaç gün gazdandır falan dedim ama sonra baktım günde 5-6 defa oluyo, her olduğunda da 3-4 kez tekrarlıyo, elimi koyunca falan anlamıyorum sadece içerden hissediyorum şimdilik hatta dün ve bugün hareketler dahada sertleşmeye başladı,Allah herkese bunları yaşamayı ve bizimde sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah
ama ellerimin ağrısı beni mahfediyo şimdi omuzlarımada ağrı vurmaya başladı, sabahları bütün kolum kaskatı kilitlenmiş şekilde uyanıyorum, üzerimi giyinmeme eşim yardım ediyo, öğlene kadar ancak açılıyo kolum, doktoru aradım nörolojiye görün dedi, yarın gidicem bakalım hayırlısı.

Kızlar bir haftadan fazladır bebeğin hareketlerini hissetmeye başladım çok şükür, göz seyirmesi gibi pıtır pıtır seyirmeler oluyo karnımın alt kısmında ilk birkaç gün gazdandır falan dedim ama sonra baktım günde 5-6 defa oluyo, her olduğunda da 3-4 kez tekrarlıyo, elimi koyunca falan anlamıyorum sadece içerden hissediyorum şimdilik hatta dün ve bugün hareketler dahada sertleşmeye başladı,Allah herkese bunları yaşamayı ve bizimde sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah
ama ellerimin ağrısı beni mahfediyo şimdi omuzlarımada ağrı vurmaya başladı, sabahları bütün kolum kaskatı kilitlenmiş şekilde uyanıyorum, üzerimi giyinmeme eşim yardım ediyo, öğlene kadar ancak açılıyo kolum, doktoru aradım nörolojiye görün dedi, yarın gidicem bakalım hayırlısı.

ne mutlu kuzi bebeğini hissetmek anneliği daha bi farkına vardırıyor. aynen bende endişelendim biliyorsun başlarda hissetmiyorum diye ama aslında gaz hareketi gibi zannettiğimde bebeklerimmiş. benimkiler artık büyüdü karnımın üzerinden görünüyor yakında sendede olucak bunlar. eklem ağrıların için zorlanmadan sabahları 10 dk egzersiz yapmanı öneririm.

tekrar geçmiş olsun canım.Çok güçlü bir oğlun var.eminim kısa sürede hiç makina olmadan da nefes alıp verecek.
Yalnız biraz fırlama olcak şimdiden belli olduğu üzre :)
Allah acil şifalar versin.İnşallah evinde kucağında beslediğin günler çok yakındır.

Bende her iki doğumun sancısını çekenlerden hep sezaryan daha iyi dediklerini duydum.Kaldı ki senin bebek daha çok küçüktü.Bu kadarken bile zor geldiyse :1shok:

ay Kuziye cevap yazmayı unutmuşum :)
Kuzicim sana da çok geçmiş olsun.benimde ellerim baya baya ağrıyo şimdilerde sabahları.ama çok şükür kendim giyinebiliyorum.

bebeğinin hareketlerine gelince evet o hissettiğin gaz değil bebebğin :) İleride daha çok belli olacak.

merhabalar arkadaşlar.ben yeni katıldım.aranızda heyet raporu alan var mı?ben matematik öğretmeniyim ve hep ayakta olama gerekiyo.normalde bile çok yoruluyorum.okuların açılmasına az kaldı .şimdiden ne yapacağımı kara kara düşünüyorum.ilk 3 ay çok önemli.özelden alınana heyet raporu kabul ediliyor mu?

ne mutlu kuzi bebeğini hissetmek anneliği daha bi farkına vardırıyor. aynen bende endişelendim biliyorsun başlarda hissetmiyorum diye ama aslında gaz hareketi gibi zannettiğimde bebeklerimmiş. benimkiler artık büyüdü karnımın üzerinden görünüyor yakında sendede olucak bunlar. eklem ağrıların için zorlanmadan sabahları 10 dk egzersiz yapmanı öneririm.

Aynen öyle ebrizmcim daha yeni yeni anlıyorum ve çok garip bişey bu ya, bende dışarıdan hissedileceği günü sabırsızlıkla bekliyorum, egzersiz falan fayda etmiyo bana ya, şimdi kalsiyum ilacı kullanmaya başladım bakalım bu iyi gelecekmi.

ay Kuziye cevap yazmayı unutmuşum :)
Kuzicim sana da çok geçmiş olsun.benimde ellerim baya baya ağrıyo şimdilerde sabahları.ama çok şükür kendim giyinebiliyorum.

bebeğinin hareketlerine gelince evet o hissettiğin gaz değil bebebğin :) İleride daha çok belli olacak.

Sağol darkcım, önce ellerimdi şimdi kollarıma çıktı inşallah bukadarla kalır ağrılarım,
bebişim hareket edince ağrılar vız geliyo vallakaydirigubbakcemile2

Back
X