- Konu Sahibi gulseren4434
Kızlarrrrr benimki yaptı yapacağını bugün ultrasona girdim ve sonuç kızzzzzzzkaydirigubbakcemile3, erkek olduğu zaten kesin değildi çok erken olduğu için ama ben hep öyle hissediyodum ve gerçekten pipisini gördüğümüzü sanmıştım, kız erkek hiç önemli değil ama kendimi öyle alıştırmışım ki şok oldum resmen, hiç alışveriş yapmaya falan elim gitmiyodu demekki bundanmış, doktor kesin kız dedi ama ayın 23'ünde ayrıntılı ultrason var yinede ona girmeden inanamıycam galibakaydirigubbakcemile
Ayyy süperrr sende kız anne adayısın kuzicim bir sürü cimcime kızımız olucak. Kız anneleri bana göre daha şanslı oluyorlar. Nazları bile bir başka oluyor bıcırıkların.Benim eşimde ilk 11. haftada dr pek belli değil ama biri erkek gibi duruyor demişti dr o yüzden hala umutlu 6 eylülde kontrolümüz var ve hala bakarsın bu kontrolde birine erkek der diye bekliyor. Ama açıkçası ben ikisininde kız olmasına hala çok seviniyorum. Hayırlısı olsun canım inşallah evinizin mutluluk meleğine sağlıkla ve zamanında kavuşursun sende hepimizde tabi.