- Konu Sahibi gulseren4434
bidahaki denemnde başarırsın inşallah canım hakkında hayırlısı olsun..a.s.
Sağolasın canım benim İnşalah Rabbim dualarımızı duyar bizi geri çevirmez.a.s.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bidahaki denemnde başarırsın inşallah canım hakkında hayırlısı olsun..a.s.
hayırlısı canım bu ek tedavi belki işe yarıyacaktır hiiç umudunu yitirme moralini çok yüksek tut. sevgiler.
diomandcım ebrizmcim Allah mutlu etsin ne güzel bizimde 5 eylül 3. seneye girdik Allah mutluluğunuzu daim etsin canlarım benim.
diomand nasılsın canım bi gelişme varmı bebeğin nasıl ne zaman çıkacakmış hastaneden bilgi verdiler mi
seninde yakınmış yıldönümün canım allah sağlıkla hepimize bebeklerimizle mutluluk versin.İlaçlara ne zaman başlıycaksın inşallah pozitif sonuç alırsında önümüzdeki yaz başı yeni bir bebek katılır aramıza.kaydirigubbakcemile5
diomandcım ebrizmcim Allah mutlu etsin ne güzel bizimde 5 eylül 3. seneye girdik Allah mutluluğunuzu daim etsin canlarım benim.
diomand nasılsın canım bi gelişme varmı bebeğin nasıl ne zaman çıkacakmış hastaneden bilgi verdiler mi
Canım sağol senin de kutlu olsun vlenme yıldönümün,seneye bebişlerinle kutla inşallah.
Çınar beyler gayet rahat huzur içinde tepiniyor kuvözdehihoyyyt.Bu arada 1510gr olmuuşşşş.Bir günde neredeyse 100gr almış çok sevindim.Kızlar yalnız benim süt azalıyor günden güne.Habire birşeyler öneriliyor hepsini yapıyorum ama pek bir sonuç alamadım.Verilecek süt miktarı arttıkça benimki azalıyor ne yapacağım bilmiyorum:1no2:
mrb arkadaşlar bende bu gün şeker tatlilimi yaptırdım şükürler olsun normal değerlerde çıktı. Tahlilimi yaptırmaya tüp bebek merkezine gittim orda transferi gerçekleştiren dr um funda hanım beni acayip yüreklendirdi. İdeal hamile olmuşsun diyor kilo almamışsın ama bebeklerin beslenmiş kaliteli beslenmişsin demekki bu beni çok mutlu etti ehli birinin bunları söylemesi acayip iyi geldi.
Diamondcum çınar artık minikllikten çıkıyor demekki allah nazarlardan saklasın minik prensimizi. Süt konusunda tecrübem yok ama beslenmeyle arttırır derler hep kuru börülce bulgur soğan dan bahseder büyükler ama bir fikrim yok dr undan tavsiye aldınmı bu konuda bir şeyller yapılabilirmiymiş.?
Haziran 15 sende yaklaşıyorsun canım adım adım. Bu gün hastanedeydim demiştimya. Embriyologla sohpet ettik ve diyorki bazen inanmak rahat olmakta lazım bu işte. geçenlerde bir hastamıza transfer yapıldı ve hayırlısı olsun dediğimde çok sağolun ben artık hamileyim tabiki hayırlısını diliyceksiniz diyormuş moralini ve inancını yüksek tut canım.
Canım sağol senin de kutlu olsun vlenme yıldönümün,seneye bebişlerinle kutla inşallah.
Çınar beyler gayet rahat huzur içinde tepiniyor kuvözdehihoyyyt.Bu arada 1510gr olmuuşşşş.Bir günde neredeyse 100gr almış çok sevindim.Kızlar yalnız benim süt azalıyor günden güne.Habire birşeyler öneriliyor hepsini yapıyorum ama pek bir sonuç alamadım.Verilecek süt miktarı arttıkça benimki azalıyor ne yapacağım bilmiyorum:1no2:
mrb arkadaşlar bende bu gün şeker tatlilimi yaptırdım şükürler olsun normal değerlerde çıktı. Tahlilimi yaptırmaya tüp bebek merkezine gittim orda transferi gerçekleştiren dr um funda hanım beni acayip yüreklendirdi. İdeal hamile olmuşsun diyor kilo almamışsın ama bebeklerin beslenmiş kaliteli beslenmişsin demekki bu beni çok mutlu etti ehli birinin bunları söylemesi acayip iyi geldi
gözün aydın canım maşallah gerçekten çok iyi bakıyosun kendine, böyle devam eder inşallah
diamond oğluşun büyümüş maşallah.en kısa zamanda eve beraber dönersiniz inşallah.
ebrizm maşallah senin bebeler de büyüyor.
kuzicim sen nasılsın?ben hala bulantılardan kendime gelemedim.
haziran tekrar başlamana çok sevindim.moralini yüksek tut.acaba olmazmıyı aklına hiç getirme.inşallah sen de bu sefer başaracaksın hem de ikiz olacak.bak şimdiden söylüyorum.dualarım seninle canım....
Canım geçmiş olsun tekrar.
Sütüm azalıyor deme.Sütüm daha çok artacak de sürekli kendini bu şekilde motive et.Bol sıvı al ve hep iyi şeyler düşün ki sütün artsın.
Seenin bebeğin çok güçlü biliyoruz ki.Tıpkı ismi gibi olacak inşallah.Allahım acil şifalar versin inşallah.
bak sen yaramaza.kandırdı demek sizi :ecrin_bebek:hayırlısı olsun canım.
evet bebişim bir tane kaldı.geçen hafta kontrole gittiğimde pek bir şeye benzemiyordu teyzesi.bu hafta kolları bacakları oluşmuş yumru yumru.çok tuhaf oldum.inanamadım.bu benim bebeğimmi demişim dr a.bayağı bir güldük. :roflol:
rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah.![]()
Haklısın galiba biraz fazla karamsar oldum.Daha doğrusu kendimi çok tuttum,oyaladım,güçlü olmaya çalıştım ama aslında depresyondayım.lohusa depresyonu denilen şeyi yaşıyorum sanırım.Elimde olmadan kafaya takıyorum işte.Hani zaten birşey gelmiyor elimden bebeğim için,sadece yapmam gereken sütünü sağlamak,beslenmesini sağlamak onu da layıkıyla yapamamak düşüncesi kahrediyor.Yine de savaşıyorum mutlaka olacak, başaracağım diye.Sıra ısırgan otuna geldi yarın da onu deneyeceğim bakalım.