• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En büyük mutluluk bu olmalı, allahıma şükürler olsun

Haklısın galiba biraz fazla karamsar oldum.Daha doğrusu kendimi çok tuttum,oyaladım,güçlü olmaya çalıştım ama aslında depresyondayım.lohusa depresyonu denilen şeyi yaşıyorum sanırım.Elimde olmadan kafaya takıyorum işte.Hani zaten birşey gelmiyor elimden bebeğim için,sadece yapmam gereken sütünü sağlamak,beslenmesini sağlamak onu da layıkıyla yapamamak düşüncesi kahrediyor.Yine de savaşıyorum mutlaka olacak, başaracağım diye.Sıra ısırgan otuna geldi yarın da onu deneyeceğim bakalım.

Rezene çayı,Hümana süt arttırıcı bitki çayı felan duymuştum ben.Bunları denedin mi?

Olur olur,stresten tabiki azaldı.Lohusa depresyonu oluyormuş ama sen güçlü bir bebeğin annesi olarak çok güçlü olmalısın.
Az daha dayan canım.Allah şifa versin.

Hümanayı içiyorum 3-4 gündür, zaten içinde rezene var.İşe yaramıyor maalesef.3-4 lt su içiyorum günde.Artık eminim moralle alakalı bu iş.Kısır döngü; süt gelmedikçe moral bozuluyor,moralin bozuldukça süt gelmiyor.Allahtan ilk günler epeyi gelmişti deep freeze dolu.İdare edeceğiz artık.

bak sen yaramaza.kandırdı demek sizi :ecrin_bebek:hayırlısı olsun canım.
evet bebişim bir tane kaldı.geçen hafta kontrole gittiğimde pek bir şeye benzemiyordu teyzesi.bu hafta kolları bacakları oluşmuş yumru yumru.çok tuhaf oldum.inanamadım.bu benim bebeğimmi demişim dr a. :utangac: bayağı bir güldük. :roflol:
rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah.:nazar:

Yerim ben onun yumrularını.Butterfly kızın olacak gibi geliyor sanki,sen ne düşünüyorsun?

diamond oğluşun büyümüş maşallah.en kısa zamanda eve beraber dönersiniz inşallah.

ebrizm maşallah senin bebeler de büyüyor.

kuzicim sen nasılsın?ben hala bulantılardan kendime gelemedim.

haziran tekrar başlamana çok sevindim.moralini yüksek tut.acaba olmazmıyı aklına hiç getirme.inşallah sen de bu sefer başaracaksın hem de ikiz olacak.bak şimdiden söylüyorum.dualarım seninle canım....

Sağolasın canımcım Bu sefer başaracağım buradan hamileyim diye bağıracağım inşallah özel mesaj kapalı mı hemen bakıyorum ayarlarıma hiç farkında değilim .

bak sen yaramaza.kandırdı demek sizi :ecrin_bebek:hayırlısı olsun canım.
evet bebişim bir tane kaldı.geçen hafta kontrole gittiğimde pek bir şeye benzemiyordu teyzesi.bu hafta kolları bacakları oluşmuş yumru yumru.çok tuhaf oldum.inanamadım.bu benim bebeğimmi demişim dr a. :utangac: bayağı bir güldük. :roflol:
rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah.:nazar:

ay minişşşşşş allah sağlıkla önce karnında sonra kucağında büyütsün inşallah. çok heycanlannıyor insan ultrasonda görünce artık bizimkiler normal bebek gibi görünselerde çok farklı geliyorlar keşke her gün görebilsek ultrasonda.

Hümanayı içiyorum 3-4 gündür, zaten içinde rezene var.İşe yaramıyor maalesef.3-4 lt su içiyorum günde.Artık eminim moralle alakalı bu iş.Kısır döngü; süt gelmedikçe moral bozuluyor,moralin bozuldukça süt gelmiyor.Allahtan ilk günler epeyi gelmişti deep freeze dolu.İdare edeceğiz artık.

Öyle sıkıntıya sokma kendini canım sen daha çınara çok lazımsın hiç panik yapma her kezde zaman zaman oluyormuş sütün az gelmesi sen kendini kasma ve dikkat et yeter.Her şeyin en iyisini zaten yapıyorsundur eminim buna.

Diamondcum canım deeffreze de var diye kendini rahatlat bari.
Çok iyi etmişsin canım.bende emzirmediğim zamanlarda sağıp saklamayı düşünüyorum.Allah tabi o şekilde değilde taze taze emzirmeyi nasip etsin hepimize.Yine de tedbirli olmak iyidir.

Butterflys demek yumru yumruydu bebeğin.Maşalllah.
O halde kız olma ihtimali yüksek gibi.Kızlar daha etki oluyor diyorlar.Erkeklerse daha kemiklli.
Bizimkide biraz etliydi.
Hayırlısı olsun,sağlıklı olsun da yeter.

Benim kız kesinleşti arkadaşlar, bugün başka bir doktora daha gittim o da kız dedi, iki doktor birden yanılmaz herhalde dimikaydirigubbakcemile2

Benim kız kesinleşti arkadaşlar, bugün başka bir doktora daha gittim o da kız dedi, iki doktor birden yanılmaz herhalde dimikaydirigubbakcemile2

oleyyyyy bir prensesimiz daha var yani artık allah önce hayırlısını versin tabi ama bende açıkçası bebeklerimin kız olmasından ayrı bi mutluyum allah sağlıkla kavuştursun hepimizi.kaydirigubbakcemile5

Yanılavcaklarını sanmıyorum Kuziciğim.
Allah sağlıklı bir evalt versin,cinsiyet önemli değil.Onlar biizm ilk göz ağrımız :)

oleyyyyy bir prensesimiz daha var yani artık allah önce hayırlısını versin tabi ama bende açıkçası bebeklerimin kız olmasından ayrı bi mutluyum allah sağlıkla kavuştursun hepimizi.kaydirigubbakcemile5

Amin kızlar Allah herkese hayırlı evlat versin en önemlisi o, insanın gönlü ikisini de tatmak istiyo tabi ama sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar kız erkek hiç önemli değil,

bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine isteyen herkes bu duyguyu tatsın yaşasın inşallah:Saruboceq:

kızlar çok kötü oldum ben.grip olmuştum bir haftadır çok öksürüyodum.karnıma kramp giriyordu dr a gittik.diğer keseyi de görmek için alttan baktı dr.bebişimi gördüm harekete başlamış.boş kese de küçülmüştü.eve dönüşte bir ıslaklık hissettim.sulu kanamam gelmiş.çamaşırımda kuru yer kalmamıştı diyebilirim.acayip korktum.ama sonra geçti.akşam benim kan sulandırmak için kullandığım bir iğne var,onu yaptım.gece yarısı bu sefer bayağı kan gelmeye başladı damla damla.hemen tedavi olduğum hastaneye gittik.nöbetçi dr baktı.benim sıpa oynayıp duruyor,çok şükür Allaha.kesenin etrafında falan bir kanama göremedi.direk bebek sebepli bir kanama değil bu dedi.boş keseyi de ultrasonda göremedi.sanırım kesin olmamakla beraber boş kese patladı kızlar ve ben onu atmaya çalıştım.dr da böyle olabileceğini söyledi.bana bir iğne yaptılar ve 2 gün hiç kalkmadan yatmamı söylediler.sadece lavabo için kalktım.bir de şimdi kaçamak yapıyorum.dün de ara ara kanama oldu ama maşallah bugün sadece kahverengi su gibi bişiyler geliyor.Allahım inşallah yavrumu bana bağışlar.çok korkuyorum ama onun iyi olduğunu hissediyorum sanki.lütfen bize dua edin canlarım.....

Butterfly's cim geçmiş olsun,bol bol dinlenmeyi ihmal etme.
Bu tarz bi kanama bendede olmuştu.Bebekle alakası yoktu ve rahim kaynaklıda değildi.
Dinlendim bol bol geçti.Daha sonra kendimi yorduğum(Temizlik yapmıştım,çok hafif de olsa) bi başka sefer yine kanamam oldu.Bu sefer rahimdeydi ve beni rahatlatan bebeğe çok yakın değildi,aynı zamanda küçük bir kanamaydı.

Sana söyleyebileceğim,bebeğine güven ve gerçekten çok iyi dinlen.
Sakın hiçbirşey yapma.Dr. un dediği gibi boş keseyi atmış olabilirsin.Bir de dr. bize kanama olunca ilişkiyi sordu.Biz zaten korkumuzdan en başından beri hiçbişey yapmadık.
İçini ferah tut canım.İnşallah hayırlısıyla geçecektir.

kızlar çok kötü oldum ben.grip olmuştum bir haftadır çok öksürüyodum.karnıma kramp giriyordu dr a gittik.diğer keseyi de görmek için alttan baktı dr.bebişimi gördüm harekete başlamış.boş kese de küçülmüştü.eve dönüşte bir ıslaklık hissettim.sulu kanamam gelmiş.çamaşırımda kuru yer kalmamıştı diyebilirim.acayip korktum.ama sonra geçti.akşam benim kan sulandırmak için kullandığım bir iğne var,onu yaptım.gece yarısı bu sefer bayağı kan gelmeye başladı damla damla.hemen tedavi olduğum hastaneye gittik.nöbetçi dr baktı.benim sıpa oynayıp duruyor,çok şükür Allaha.kesenin etrafında falan bir kanama göremedi.direk bebek sebepli bir kanama değil bu dedi.boş keseyi de ultrasonda göremedi.sanırım kesin olmamakla beraber boş kese patladı kızlar ve ben onu atmaya çalıştım.dr da böyle olabileceğini söyledi.bana bir iğne yaptılar ve 2 gün hiç kalkmadan yatmamı söylediler.sadece lavabo için kalktım.bir de şimdi kaçamak yapıyorum.dün de ara ara kanama oldu ama maşallah bugün sadece kahverengi su gibi bişiyler geliyor.Allahım inşallah yavrumu bana bağışlar.çok korkuyorum ama onun iyi olduğunu hissediyorum sanki.lütfen bize dua edin canlarım.....

çok geçmiş olsun canım bende 10. haftada çok azda olsa bir kanama yaşadım ama aldığım ilaçlar ve crinon jel yüzünden rahim ağzında minik bi kanamaymış aynı şekilde banada 2 gün istirahat etmemi önerdi dr um ve geçti çok şükür bebeklerimede bir şey olmadı sende içini ferah tut o minik çok güçlü ne aşamalardan sonra seninle olabilmek için savaş verdi. sen rahat ol bulduğun her fırsatta dinlenmene bak canım.:teselli:

Canım çok geçmiş olsun sakın kaçamakk falan yapma yattığın yerden lütfen kalkma kendine dikkat et. Bebeğin için çok sıkıcı oluyor ama yapmak zorundasın. Ben hiç kalkmaksızın bir hafta yatmıştım herşeyim yatakta olmuştu canım annem ya bilrim çok sıkıntılı oluyor ama dayanacaksın tatlım bebeiin için. Sakın kalkma dualarımız seninle ve bebişinle Allah onu size bağışlasın.

merhaba ebrizm nasılsın? bebişler nasıl? sen hazırlıklara başladın mı? neler yaptın? neler aldın?odalarını nasıl düşünüyorsun? ben 2 tane park yatak almaya karar verdim. bide hastane çıkışı falan aldın mı? ben daha başlamadım hazırlıklara neyi nasıl yapcam karar veremiyorum birtürlü...

adayadayı, ebrizm, darkinlife, haziran teşekkürler kızlar.çok şükür bugün daha iyiyim.akıntılar renksizleşti iyice.inşallah kötü anlar bitmiştir.benim de stresim azaldı gibi bebeğim iyi galiba midem de bir tuhaf olmaya başladı yine.canım bebişim onu da çok korkuttum.karnım bile küçülmiştü sanki ,bugün yine belirginleşti.rabbim kimseye yaşatmasın yaaa kaybedicem diye çok korktum.

Rabbim yardimcin ols canim inşş herşey yolunda gider. Bizim gibilerin derdi hamile kalmakla bitmiyo çünkü. Rabbimm hayirlisiyla kucağina nasip etsinnnnnnnnnn i nşşşşş

Back
X