- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 83
- 36
- Konu Sahibi Pink_Women
-
Dodru dr a canım hiç durma
inan bende bilmiyorum
artık ne iyi nede kötü
3 aydır güzel değişikler var ama nasıl diyeyim çok güzel bir yemek var ortada ama tarif edemediğiniz bir eksiklik var
ben kolay affetmem zaten eşimde kendini affettirmek için öyle çicekler böcekle uğraşmaz
gelir baktı ki surat yapıyorum o bin katını yapar bana
ben evliliğimde hiç haklı olmadım mesela
hiç bir zaman bir kalbimin önemli olup olmadığını hissedemedim.
Bende bilmiyorum sana boşanalım daha iyi olur diyemiyorum
Yada boşanmayalım böyle ömürde geçer diyemiyorum
Evet herkesin mükemmel evliliği yok fakat herkes bir yerinde mutlu olmayı başarıyor
Ama ben nereden tutarsam tutayım elimde kalıyor
bugün ki diğer konumda olduğu gibi asosyal biriyimsiz eşinize evliliğinize değil
kendinize de takıyorsunuz kafayı
sizin iyiliğiniz için söylüyorum ben
hayatı bu kadar yargılamayın
sorgulamayın
herkesin hayatı mükemmel değil yani siz akla gelmeyecek şeylere takılıyorsunuz
kv denızden sıkayetcı idiniz , çok sık gelıyorlardı
e artık gelmıyorlar ona da takılıyorsunuz
kv demi aramalı mıyım dıyorsunuz
madem sevmıyorsunuz neden arayacaksınız, aramamanızı dert edıyorsunuz
herseyınız sorun
biraz silkelenin bence ya olmaz böyle
unutkanlıga takıyorsunuz, süreklı ınternette vakıt gecırıyorum dıyorsunuz
bi gün hamile miyim diyortsunuz , ertesi gun eşim tv kırdı diyorsunuz, ertesi gün ev alsak mı dıyorsunuz
bu düşünce şekli sizi bozar benden soylemesı
burda konu acmayın gidin profesyonel destek alın onlara anlatın
o kadar konu actınız çözüm oldu mu burada ?
olmadı.
çözüm sizsiniz çnk
benden o kadar kolay vazgeçiyor kiBence biraz dinlenmeye ihtiyacın varPink_Women
Ardından eşinin seni sevgisiyle ilgiye boğmasına...
Demişsinya sadece eşimle ilgili konularda mutlu değilim bu yönden çok benziyoruz
Bence tek başına yardm alma eşinle yap bunu
ama benim hiç birşeyimle ilgilenmiyorİşte buda fazlaca herşeyi taktığınızı gösteriyor bence
Bazen görmemek lazım bazı şeyleri veya size göre kötü ve düşüncesiz bir haraket olarak gördüğünüzüde iyi yönden algılayıp bu şekilde mutlu olmaya bakın
benden o kadar kolay vazgeçiyor ki
sevdiğini bile düşünmüyorum ben
konuşuyorum söylüyorumYa bir oturup adam akıllı konuşsan
Ona ihtiyacın olduğunu söylesen inan diğer konularını okuduysam bile hatırlamıyorum
Yani konuşarak halletsen ama mutlaka isteklerini söylesen içindekileri anlatamadıklarını anlatsan anlamaz mı ?
altında kalkabileceğim gücü olsa bende zatenHemen boşancılar doluşmadan diyeyim ki terapi alın. Uzaklaşmak da güzel bir çözüm. Zaman verin kendinize. Bize yık yuvanı demek kolay. Altında siz kalacaksınız.
Buna bi çözüm bulursan banada söyle bişey söylüyorum unutuluyo sonra surat asınca önce kusura bakma vs sonra yine aynıkonuşuyorum söylüyorum
mesela bugün söylüyorum birşeyi yarın unutuyor
bende trip atınca senin dik başlılığından dolayı diyor
sürekli bastırmaya çalışıyor
hiç haksız olmuyor mesela
valla elif 2 yıllık evlilikte hiç çözüm bulamadımBuna bi çözüm bulursan banada söyle bişey söylüyorum unutuluyo sonra surat asınca önce kusura bakma vs sonra yine aynı
Bastırmaya çalışmalar filan
ama benim hiç birşeyimle ilgilenmiyor
bunun neresini iyi görüp öyle bakabilirim hayata
konuşuyorum söylüyorum
mesela bugün söylüyorum birşeyi yarın unutuyor
bende trip atınca senin dik başlılığından dolayı diyor
sürekli bastırmaya çalışıyor
hiç haksız olmuyor mesela
soruyorumEşinin seni sevip sevmediğini sor direk yüzüne? Seviyorsa bunu gösterecek neden birseyler yapmadığını sor... İlişkiniz nasıl cinsellik anlamında tüm bunlardan bir fikir edinilebilir. Beni sevmeyen bir adamı taşımak istemezdim açıkçası. Ben sevip sevmediğini öğrenmeye çalışırdım. Yorumlarınızdan sizi umursamadığı yani bir nevi sevmediğini anlatmışsınız gibi.
eşimin dik başlılık dediği durum şuPeki siz onda problem oluşturan dik başlılığınızı biraz törpüleseniz
Mesela eşimde bana öyle diyor ,sonra düşününce hak veriyorum ona ve birazdaha dikkatli davranıyorum.
cinsel hayatımız pek iyi değilEşinin seni sevip sevmediğini sor direk yüzüne? Seviyorsa bunu gösterecek neden birseyler yapmadığını sor... İlişkiniz nasıl cinsellik anlamında tüm bunlardan bir fikir edinilebilir. Beni sevmeyen bir adamı taşımak istemezdim açıkçası. Ben sevip sevmediğini öğrenmeye çalışırdım. Yorumlarınızdan sizi umursamadığı yani bir nevi sevmediğini anlatmışsınız gibi.
eşimin dik başlılık dediği durum şu
mesela yapması gereken bir şey var yapmıyor
biraz daha zaman geçiyor hatırlatıyorum yine yapmıyor
sonra ben yapıyorum ve bunu yaparken artık kendine söyleme ihtiyacı duymuyorum
bu eşim için dik başlılık oluyor
kendi sorumsuzluğunu bana yüklüyor.
takıntı sebebimde bu yüzdenEvet sorumsuz bir insanmış gerçekten,ama bazı insanlar maalesef böyle 50 kere söylediğin zaman anlıyor yada işine öyle geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?