- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
- Konu Sahibi Pink_Women
-
ooooo. kolay kolay affedemez bu burçtakiler.yoo akrep burcuyum
Daha tahammül edemeyeceğin hallerde alacak ...Bizde de böyle suçlu olduğunu kabul etmeme var üste çıkma var
Daha bir yıl oldu ama ben nefret ettim bazı huylarından
Ne çektiysem bu burçtan çektim zatenooooo. kolay kolay affedemez bu burçtakiler.
Eşim düzelmedi desem inanın hakkını yemiş olurum
Sanırım sadece adı evlilik olduğu için yürüyor
Verdiğiniz cevaplar karşısında birbirinize sadece tükenmişlik var bunu hissettim
Genede diyorum umarım eşiniz bu kadar çabanıza rağmen düzelir.
Ya hiç göstermiyor değileşin davranışlarını düzeltse de sevgisini göstermiyor mu? istediğin gibi ilgili değil mi?
bir de oh kv ler gitti desen de yaşadıkların kolay değildi kısa sürede atlatmak için zorlama kendini.
eşine kırgınsın ne olursa olsun. o da zamanla geçer inşallah. affedemezsen yoluna bakarsın.
Teşekkür ederimTahmin ediyorum ama su var kimseyi inandırmak zorunda değilsin o noktaya gelirsen.. sen sadece kafanı toparlamaya çalış şimdilik..
8-5 kadar çalışıyorum zatenPink sen onla ilgilenmekten vazgeç, kendine yönel. Ben de yaşamıştım bi ara herşeyi gözüme batardı kocamın, eve gitmek istemezdim ama geçici birşeydi benim için. Umarım senin için de öyledir. Ben evliliklerde şunu düşünüyorum, mesela ilgi alanı var ya da merak, biri bunu çok yaparak o alanı dolduruyorsa diğerine yer kalmıyor, öteleniyor ya da ihtiyaç hissetmiyor öteki
Ben bazen eşimden nefret ettiğimi düşünüyorumCanım her şeyi hallettik demişsin ama hallolmamış. Ne zaman senin içinde bir şeyler soğur o zaman her şey hallolmuş olur. Bazı şeyler sadece özürle falan geçecek şeyler değil. Olmadığını yapamadığını düşünüyorsan ister tek ister çift terapisi düşünebilirsin.
Her şey düzeldi ben unutamıyorum diyorsan önce kendin git. Ama düzelmeyen şeyler de var ve onun da bazı şeyleri görmesini istiyorum diyorsan da çift olarak gidin.
Mutlu olduğum zamanlar güzel mutsuz olunca inanın hiç rahatım kalmıyorMutsuzluk tüm damarlarını sarmış.
Mutlu olunca.Diğer tabirle rahat batıyor
Bence bir süre kendini dinleme. Eşininde her hareketine dikkat kesilme.
Başka şeylere odaklan.
normal canım hepsi. belki bir belki iki senede atlatacaksın.Ya hiç göstermiyor değil
Gösteriyor ama bazı konularda herhangi bir insana gösterdiği ilginin yarısını bile göstermiyor bana
Tabi unutmadım yaşadıklarımı
Atlatmak istiyorum ama en ufak şeyde dağılıyorum yine
Ben bazen eşimden nefret ettiğimi düşünüyorum
Normal insan seven insan bunu düşünÜr mu ailesinin bana yaşattıklarını düşündüğümde bile buna fırsat verdiği için eşimden soğuyorum
valla elif 2 yıllık evlilikte hiç çözüm bulamadım
hep ben haksızım
kendisi beni sindirmeye çalışma gayretinde ama bana diyor ki sen beni sindiriyorsun diyor
ben çözümünü değilde sebebini buldum, sevgisizlik...
Ahh laleciğim
Bütün konuları çok iyi biliyorsun
Evet gerçekten öyle bir düzeldi ki herşey
İkimizde buna inanamadık
Yani evet çok büyük adımlar attı eşim
Ama yok hep birşeyler eksik
Adamı bana ait kendimi de ona ait göremiyorum
Pamuk ipliğine bağlı şekilde yaşayamıyorum
Adam herşeyde nötr boşanalım diyorum tamam diyor bosanmayalim diyorum tamam diyor
Bir duygusu yok yani
Olsa da olur olmasa da olur
Yorulduk zor şeyler yaşadık
Ve hepsi birlikte bitirdi bizi
Ahh şöyle gücümü bir toplayabilsem
Ne çektiysem bu burçtan çektim zaten
Unutsam mutlu olacağımda unutamıyorum
Umarim inşallahnormal canım hepsi. belki bir belki iki senede atlatacaksın.
Eşim koç burcu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?