- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 83
- 36
- Konu Sahibi Pink_Women
- #241
Ne yapayım ben bu adama yanibu erkekler niye böyle?
nikahı basınca evdeki tv den koltuktan farkı kalmıyor kadının.
ele karşı dünya iyisi oluyorlar. karısı nasıl olsa evde, yanında.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne yapayım ben bu adama yanibu erkekler niye böyle?
nikahı basınca evdeki tv den koltuktan farkı kalmıyor kadının.
ele karşı dünya iyisi oluyorlar. karısı nasıl olsa evde, yanında.
kaybetme korkusunu yaşat diyeceğim ama gidersen git der diye korkuyorum. bu sefer sen yıkılırsın.Ne yapayım ben bu adama yani
Hayır abla benim ablamKendi eşi dururken başkalarına yaranmaya çalışan erkeklere uyuz oluyorum.Ele iyi olacağına bana iyi ol değilmi seninle yaşayan benim.Cepte görüyorlar herhalde ya da nazlanmanı bekliyorlar.Üzülmekte yüzde yüz haklısın.
Ablası için işten izin alan adam senin içinde almalıydı. Ablan açık açık istediyse sende açık açık istemediysen onun düşünmesini beklediysen bundan böyle davranmış olabilir.Nazlanacaksın pohpohlayacaksın şehzadeleri.
Tek başına yapabiliyorsanda yapamıyormuş gibi göstereceksin kendini.İsteyeceksin sürekli isteyeceksin.Onunda egosu tatmin olacak.
Bu herşeyi nasıl olsa kendi başına halledibiliyor moduna getirirsen yandın.
Benimde büyük eltim sorundu.Eşime nazlanmayı çok sever özelliklede kullanmayı.Ama benim kafasız kocam farkında değildi.Ben onu ablam gibi görüyorum derdi.
Karşıdayken yanında damadı oğlu olduğu halde torunum üşüyor arabayla buraya gelip bizi alıp sizin oraya götürürmüsün dedi.Sırf damadıyla oğlunun cebinden para çıkmasın diye.En az bir saatlikte yol.
Bu yengesi istedi ya emir gibi sabahın köründe hemen kalktı gitti aldı getirdi.Sonralarda yine buna benzer şeyler oldu.Bir cinnet bir bağırma yeter artık dedim bu nedir yapmayacaksın diye baskı kurdum yengesinin dediği olmadı.Yengesi bozuldu küstü eşime ama umurumda değil.Aynı şeyi öbür kaynınada yapıyor ,karısınada birtek bana yapamıyor.
Bir daha da saçma durumlar olmadı.Ne eltim bir şey istedi ne de o yaptı.Biri kullanmayı seviyor öbürüde kendini kullandırtmayı iki pohpohladınmı tamam.
Bu korkuyu yaşatmak isterken olaylar daha çığırından çıkar diye korkuyorum bendekaybetme korkusunu yaşat diyeceğim ama gidersen git der diye korkuyorum. bu sefer sen yıkılırsın.
Gittim amaPsikoloğa gidersen de gelişmeleri buraya yazarsan çok sevinirim değişim sürecini merak ediyorum. Allah yardimcin olsun. Yalnız diilsin bu sorunları bir tek yaşayan sen diilsin bunu unutma canim
başka çözüm yolu varsa onu dene.Bu korkuyu yaşatmak isterken olaylar daha çığırından çıkar diye korkuyorum bende
Hani ailem duyarsa buyur gider konu
üstelik sebep eşin ve ailesiyken. bence dr değiştir.Gittim ama
Kelin ilacı olsa başına sürermiş
Hep bana yükleniyor psikoloğta
Yok ailesini eleştirme yok şunu yap yok bunu yap eee karşımda ki ne yapacak armut mu toplayacak
Evet bu konuda çeşitli arayışlar içine girdimbaşka çözüm yolu varsa onu dene.
hani sensiz dünya kuracağım dedin ya eşine, onu gerçekten yap. aynı evin yaşantının içinde yalnız bırak. bakarsın işe yarar.
Evet doğru taktikler verdi amaüstelik sebep eşin ve ailesiyken. bence dr değiştir.
pek umut yok kocanda. yönetmedin ki der diye salvo bekliyorum ondan.Evet bu konuda çeşitli arayışlar içine girdim
Kendime ait olacağım
Onunla iyi kötü birşeyi paylasmayacağim
Artık el işi mi yaparım
Yoksa araştırdığım bir kaç şey daha var onlarla ilgilenecegim
Gerci 2 gündür konuşmayınca sen neden kabuğuna çekildin dedi ama
Bakalım katlanabilecek mi
Hayır abla benim ablam
O daha eşiyle konuşurken eşim atlıyor lafa
Yani bir rica minnet yok ortada
Kendince yardım ediyor
Ya ben onada söylüyorum
Sen çok yardımsever iyi bir insan olabilirsin
Ama neden bana karşı böyle değilsin ben onu sorguluyorum diyorum
Ablamı mesela bir konuda uyarıyor
Abla sakın şunu şöyle yapma tamam mı diye kendileri ile alakalı bir konuda
Oradan lan sanane 30 yaşında ki ablam yada 35 yaşında ki eniştem düşünmüyor mu bunları diyesim geliyor
Valla ne diyeyim onun ailesini sallamıyorum artık
Umrumda degiller
Selamları var diyor a.s deyip geçiyorum
Kv dersen ben hiç öyle nazlı konusmamisimdir telefonda
Ya bide afedersin ama böyle salak gibi davranıyorlar
Eşimde bunlara birşey olacak diye teleslaniyor
Mesela nasılciddi uyarılar en sonunda da kaybetme korkusuyla düzeliyor.Ona kaybetme korkusunu yaşatacaksın pink
Şimdi eşim kesinlikle aynı hataları yapmıyor
Bana da öyle geliyor işine gelecektirpek umut yok kocanda. yönetmedin ki der diye salvo bekliyorum ondan.
Eşim bazen ağzından çıkanların farkında olan bir insan değilAdam bosanmak istersen bosanalim demis te denediniz mi ki hic? Olaylar ciddiye binince geri vites yapacak gibi geldi bana buradan. O kafada olsa siz resti cekince ailesi konusunda yola gelmezdi sanki. Blof yapiyo olabilir mi?
Mesela nasıl
Evden giderek mi
Bana da öyle geliyor işine gelecektir
Ohh istediği ile istediği gibi ilgilenir
Adam bosanmak istersen bosanalim demis te denediniz mi ki hic? Olaylar ciddiye binince geri vites yapacak gibi geldi bana buradan. O kafada olsa siz resti cekince ailesi konusunda yola gelmezdi sanki. Blof yapiyo olabilir mi?