En Büyük Türkiye Başka Büyük Yokkkk....:))

Tesekkür ederim ümse hehe bugün beni kizdiran komsularla asansörde karsilastim.Anahtarimdaki ay-yildizi sallayarak nispet edercesine jeyyar son dakka gölü süprizinin nasil oldugunu sordum.lülülülülülüAy arabamdaki bayrakta bugün ayri güzel dalgalaniyordu.Insaallah pazar günüde kazaniriz.Bugünde esim heyecanli almanyanin maci var.Bakalim onlar neyapacak.Bizimki emin alacaklarindan,bakalim onlar nasil siyiracak.

Bugünde esim heyecanli almanyanin maci var.Bakalim onlar neyapacak.Bizimki emin alacaklarindan,bakalim onlar nasil siyiracak.

sırnaşık şeykaybettilersırnaşık şey

:smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool:

insallah biz kazanabiliriz bu pazar...bu gün baktim burda türk bayraklari, tshirt , kep, sal vs. seyler satiliyor yarin almak istiyorum...dün hazirliksiz sokaklara firladik...bu sefer hazirlikli olacam:1shok::sm_cool:bende baya mac heycanina kapildim...:hooray:

oleeeyyyy oleeeeyyy oleeeeyyy oleeeeyyyy:içelim:

Evet almanya cok kötü oynadi.Azda olsa sanslari var.Pazara bizimkilere bol sans ve tabiki dua arkadaslar buna cok ihtiyacimiz olacak.

Ay-Yildizli takimimiza basarilar diliyoruz.Neyseki bugün yine milli renklerimizi giyecekler.Bol sanslar.

Yer Gök İnlesin, Bu Sesi Dinlesin Şarkısının Şarkı Sözleri

Göğsümüzde ay ve yıldız,
Sel olduk biz, geliyoruz!
Göğü titretir bu şarkımız,
Yetmiş milyon söylüyoruz!

OoOoooOOooo
Türkiye, Türkiye!
Haydi zafere...
Türkiye, Türkiye!

OoOoooOOooo
Yer gök inlesin,
Bu sesi dinlesin,
Hep seninleyiz Türkiye!

OoOoooOOooo
OoOoooOOoooOoooOOOoo
Hep seninleyiz Türkiye!

OoOoooOOooo
Yer gök inlesin,
Bu sesi dinlesin,
Hep seninleyiz Türkiye!

Yer gök inlesin,
Bu sesi dinlesin,
Hep seninleyiz Türkiye!

haydi bakalım,
inşallah bugun çekleri yenicez bayram edicez:)
maça 1buçuk saatten az kaldı :)

Hadi be aslanlar bir kez daha :dance:

Ennnnn Büyük TÜRKİYEEEEE :hooray:​

kötü gidiyoruz ve moralim acaip bozuk en azından 2 gol atmalıyızki penaltılara kalsın...başladığından berii dua ediyorum..umudumu yitirmedim.....anaaaaaaa tam bunları yazarken 1 gol geldiiiiiiiii

alllahım nolur bu gece bizim yüzümüzü güldürrrrr

işteee buuuuuuu 2 olduuu işte buuuuu hadit ürkiyemmmmm milyonlar seninlee tek yürek olduuuuuuuuuu

allllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

hadi beeee hadiii nolur şu şerefsiz mendebur hakemin adaletsizliği yanlarına kalmasın

Goooooooooooooollllllllllllllllllllllllllllllll :dance: :hooray: :teytey: :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

yer Gök Inlesin Dünya Bu Sesi Dinlesin Biz Türkler Bi Rekor Kirmaya Daha Geliyoruz Kirmizi Beyaz Akar Kanimiz Sonuna Kadar Arkandayiz Türkiye…

Allahhhhhhhhh beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…