En Büyük Türkiye Başka Büyük Yokkkk....:))

yagmur altında isvicre lokumu yemek cook guzedi

KEBAB OLE DEGIL BOLE YEDIRILIRRRRR....

İşte Türkiye'nin gücü, işte Türkiye'nin kudreti! İsviçre maç öncesinde dalgasını geçti, kebabı yeriz, döneri çeviririz dedi! Ama ev sahiplerini çok seven Millilerimiz İsviçre'yi saf dışı bıraktı! İlk maçta olmayan Semih ve Arda, çeyrek final için en önemli zaferi kazandırdı!

Son dakika gollerimiz meshurdur bizim.Ilk macta da son dk.da gol yedik.Nolur dikkat edin diye paraladim kendimi resmen.Gol olunca öyle bir bagirdim ki simdi ses yok gitti.:sm_cool:Tüm sokak sesimle yankilandi valla,millet disari cikti noldu diye.Su an bizimkiler konvoy halinde dolasiyor,korno sesleri her yerden geliyor.:hooray::hooray::hooray::hooray:

Son anda oldu ama çok güzel oldu.İsviçre'lilerin yüzlerini gördünüzmü.Turkuazda olsa formamız,kırmızı beyaz akar kanımızzzzzzzzzzzzzzz................EN BÜYÜK TÜRKİYE.......

evet ya bende çok mutluyum üstelik bu formanın uğursuzluk getirdiğine inandıysamda çok şükür allah dualarımı kabul etti ama hamit sanki kardeşinin takıma alınmamamsını protesto eder gibi oynuyordu neyse yinede yendik alttaki üye karşıla bakalım KIRMIZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

benim heruf dio ne bagirion delirdin mi mahsuz mu yapion bana diye yo gol attik gol dedim
iyi dedi o da ne oldugunu sasirdi
aman bi sancim tuttu sonra bagirmaya basladim anda :)

isviçre basını çok büyük çok ayıp laflar etti..tabiri caizse duman ederiz kolay lokma gibilerinden..aynı fenerbahçe-sevilla maçı öncesi sevilla teknikdirektörünün konuştuğu boş laflar gibi...ama GÜZEL ALLAHIM gösteriyor günlerini büyük konuşanlara...

Beyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaz En Büyük Türkiyeeeeeeeeeeeeeee

isvicrede yasiyorum ve cok mutluyum türk oldugum icin....aslanlarim utandirmadi beni....bugün trenden indim ve arkamdan 40-50 isvicreli türkiye kaybetcek diye bagirdilar....

ama aslanlarim helal olsun

Haydi Bakalim Darisi Cek Cumhuriyetinin Basina En Büyük Türkiye:teytey::teytey:::teytey::dance::dance::hoorayhooray::hooray::hooray::hooray::hooray:

YURTDISINDA OLUPDA BU SEVINCI YASAMAK COK BASKA BISEY KIZLAR COK GURURLUYUM !! EN BUYUK TURKIYEE OKADARRRRRR :sm_cool:

En buyuk turkiyeeeee

Ayrica kizlar vallahi turklere karsi alerjisi olan su yasadigimiz yerde camdan en buyuk turkiyeeee bagirdik yaaa, butun gençler arabalara binip konvoy yaptilar ya, ellerimizde bayraklarimizi salladik yaaa, onlarda çatladilar yaa..;OH BEEEEEE

Bize türk olmanın gururunu yaşattıkları için kutluyorum hepsini,işte azmin ve mücadelenin sonu :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray:

en büyük TÜRKİYE
fatih hoca ve aslanlarına teşekkürler,bizi mutlu ettiler,umarım yarı finale kadar çıkıp bize kupayı armağan ederler...
gerçi bu geceki oyunları vasattı ama olsun ben ümit ediyorum...neden olmasın...

Bende yurtdisindayim.Buradaki Alman komsularim Türkiyenin sansinin olmadigini

devam edemiyecegini söyleyip beni kizdiriyorlardi.Dün esimle tv karsisinda hop oturup

hop kalktik.Esim Alman ama bizi tutuyor tabiki.Gol attigimizda heleki son dakika golünde

bizi görmeliydiniz apartmani inlettik.Benimki bagiriyor TÜRKIYE TÜRKIYE .Ayyy o

degilde Almaya ile karsi karsiya gelirsek evdeki cümbüsü

düsünemiyorum.:teytey::mymeka::hooray:

ya canım ya ewindeki o gururu hissedebiliyorum herkes apartmanda alman sen türksün sana ülkene inamıyolar ama son dakikada kazanıyosun waryaaa ben olsam gider teker teker kapılarını çalar sewincimi onlarada gösterirdmjeyyar gerçi sen inlettik diosun ya walla helal olsun çok büyük gurur

ayrıca akşm oynayan oynamayan bütün oyuncuları yürektn kutluyorum türk oldugu halde karşı takımda oynayıp bize atılamn golun pasını weren we golu atan ancak biz herşeyden önce türküz dien sewnmeyen üzülen hatta oyuncularıda kutluyorum ama ennnnnnnnn fazla wolkanımı kutluyorum sewiyorum ben bu adamı beeeeeeeeeeeeeeeee:asigim:

ay evet cok süperdi...:sm_cool:
bizde önce sesis sesis izledik ama...sonra...ciglik cigliga...:sm_cool:
hele mac bitince sokaga firladik...bizde benim kizin kiz arkadaslari vardi...arabaya dolustuk sehrin göbegine...merkezde bizim gibi türkler'le dolmustu...koca caddeyi kapattik...bir kac yüz kisi dolustu aninda...heryer kirmizi beyaz...sarkilar türküler...birileri darbuka getirmis...birileri halay cekiyor...birileri göbek atiyor...ay ne heycan...:teytey:cok güzeldi...polis sorunda cikarmadi...gece bir'e kadar gencler hopladi bagirdi ...benim kiz bu yüzden hasta yatiyor bugün... misafir kizlar cok sevindi, meger okulda dalga gecmisler bir ikisinle...biri hatta sevincten agladi...cok güzeldi ...yurt disinda mac heycani cok farkli...insan cok tuhaf oluyor birden heryer kirmizi beyaz olunca :teytey:

arar buluruz izini
bilirsin zır deliyiz biz
hem yazında hem kışında
nerde olsan seninleyiz
bir oluruz yolunda
hadi bastır gönüller coşsun
o kupalar sana helal
al gel de buralar bayram olsun...[2x]

:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…