En Büyük Türkiye Başka Büyük Yokkkk....:))

HELAL OLSUN VAR OLSUNN :hooray::hooray:KUPALAR SANA FEDA OLSUN TEBRİKLERR TÜRKİYEMMMMMMMM:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Arkadaslar çok Sewindim Hemde Inenilmaz Ama Bu Mutluluk Bize çok çünkü Bilinçsiz Mutlulugun Anlamini Bilmeyen Insanlar Silahlarina Sarildilar Bu Mutlulugu ölümlerle Yaralanmalarla Mahwediyolar şu Silahlari Sikanlara Masum Insanlarin Hayatlarini Sonlandiranlara Yaziklar Olsun

kızlar benim kociş sevincinden delirdi galiba ceddin dedeyi sonuna kadar açtı kulağım patlıyooooooooooooo..tatlicadiarzu:sm_cool::sm_cool:

arkadaşlar lütfen bizler de çevremizdekileri uyaralım sevincimiz üzüntüye dönüşmesin. silahlara sarılmayalım.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

SEMİH ARDA RÜŞTÜ VE DİĞERLERİ HEPİNİZ SÜPERSİNİZ. YÜCE RABBİMİN DE YARDIMIYLA YARI FİNALDEYİZ.

kızlar benim kociş sevincinden delirdi galiba ceddin dedeyi sonuna kadar açtı kulağım patlıyooooooooooooo..tatlicadiarzu:sm_cool::sm_cool:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol:
Ceddin deden, neslin baban
Hep kahraman Türk milleti
Orduların, pekçok zaman
Vermiştiler dünyaya şan.

radyoda yaralılar oldugu solenıyo bencede cevrewmızdekılerı uyaralım..ya nıye sevıncımız herseferınde baskalarının acısına karısıyor anlamıyorum...

süper maçtıı yok böle bi olay yaa:dance::hooray: son saniyelerde qelen qol mucize qibiydi başka da bişey denmezz EN BÜYÜK TÜRKİYE..!!:hooray::sm_cool:

yere yatarak kurtardım kendimi :mymeka: hala devam ediyolar :mymeka: yatay yazıyorum , klavyemi göremiyorum :mymeka:

Allahim Bu Sevinç Muhteşem Birşey...ne Olur Türkiyem Sevincimiz Başkalrinin üzüntüsü Olmasin...silahsiz Sevinelim...lütfen......................
Canim Feda Sana Türkiyem............................

hakemin taraflı davranmasına gıccık oldum..annesi hırvatmış....sarı kartları dayadı bizimkilere karşı tarafa hiçbirşey yok....işte allah büyük verdi derslerini..oturdular k...larının üstüne.... ...
sizi seviyorum milli takım
SENİ SEVİYORUM TÜRKİYE.........

inanılmaz bir maçtı ya...inanılmaz.....binlerce hamd olsun umudumuz hiç bitmedi. rüştünün hatasıyla gelen gol ,rüştünün son saniyelerde attığı uzun pasa semihin verdiği karşılıkla sevince döndü. helal rüştüye 37 yaşında hala iş var sende bee...
semih hayatında attığı ilk penaltıyı gole çevirdi...
helal olsun be ...................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…