En Büyük Türkiye Başka Büyük Yokkkk....:))

Oleyyy yuuppiiii az kalsın vuruluyodum bensiz kalıyodunus kafamçokkarıştı

En büyük TÜRKİYEEEEE tey teyyy :teytey::dance:

tüm futbolcuları,özelliklede rüştüyü tebrik ediyorum.rüştü bu akşam kalede devleşti
malesef inancımız,şansımız ve rüştü olmasa bu maç çok farklı olabilirdi:hooray:
Allah bizimleydi:hooray:
fatih terime rağmen kazandılar diyorumyerimseniben

Cok Gec Kaldim Sevincimi Belli ETMEYE CUNKU KONVOYDAN SIMDI EVE GELDIK.............VIYANAYI BU KEZ FETHETTIK CANLAR........GORSUNLER TÜRKIYEYİ.........HİNDİ CUMHURİYETİ DEĞİLİİİİİİİİİZZZZZZZZ ................EN BÜYÜK TÜRKİYE............:hooray::dance::teytey:

:teytey:Allahima binlerce sükürler olsun.yari finaldeyiz.önemli olan bu aksamki maci almakti.buraya kadar gelmekte büyük bir basari.helal olsun tüm oyunculara.helal olsun Türkiyem.bu nasil birseydir.hayretler icinde kaldim.tam golü attik düdük caldi.Rabbimin yardimi iste.insaallah almanya macindada basali oluruz.....................

EN BÜYÜK TÜRKIYE BASKA BÜYÜK YOK

Diese Türken packen wir!
(Bu Türk ler bizi de paketler!)
Alman Bild gazetesinin yorumu.:roflol::roflol:Bizce de sizce:hooray::hooray::hooray::hooray:

eeeeeeeee ANLADILAR TABI BÜKEMEYECEĞİN BİLEĞİ ÖPECEKSİN...........:hooray::hooray::içelim::teytey::dance:

işte bu kadar Türkiyem ............ bunlar sakarya-adapazarında cekildi şimdi geldim konvoydan ortalık nasıl yıkılıo burda anlatamam herkez kardeş gibiydi bugunu asla unutmucam yasasın be aslanlarım benim bize bu duyguyu yasattılarya helal olsun size be..........:hooray::teytey::sm_cool::1hug:a.s.

Gercekten harika bir macti..Hele son dakikalarda gozlerimize inanamadik...Macin sonunda olanlar oldu zaten...Rustu hatasini macin kahramani olmakla telafi etti bence.....Hepsini tebrik ediyorum harikaydilar..Bu gururu bize yasattilar....

buraları bir görseniz inanılmaz ankara...ulus,kızılay,etlik....bende çıktım dışarı bu güzelliği sonuna kadar yaşamak için..daha yeni girdim eve..
hayatımda böyle güzel bir maç izlememiştim uzun zamandır....en başta 1 1 lik beraberliği getiren semih'e çok çok çok çok....teşekkür ediyorum.rüştü çok iyi oynadı ta ki kalesinden çıkıp maçın bitmesine iki dk kala o golü yemeseydi keşke.(ama penaltılarda hayretlerim şaştı.adamlar tek bir gol attılar.)tam herşey bitti demiştim ki semih'in o golüne inanamadım bayanlar....tamamen bir mucizeydi.allah emek harcayana,hak edene gerçekten karşılığını veriyor birkez daha gördük inanmayana anlattık.hak ettiler bu zaferi....önce onlar sonra da güzel TÜRKİYEMMMMMM.......gurur duyuyoruz sizlerle........

toprağına taşına kurban olduğum canım TÜRKİYEMM ..

bizlere bu mutluluğu yaşatan canım Milli takımımıza binlerce teşekkür dualarımız ve gönlümüz sizinle

Turkiyeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ay Ben Bilem Sokaga Cikip Bagirdim En Son Gelen Golde Aman Allahim O Neydi Oyle Tam Yenildik Bitti Demistik

dün bağırmaktan sesim kısılmış....

EN BÜYÜK TÜRKİYE :hooray: helede o son dakika golü... allahım kalbim duracaktı:sm_cool:

balkonda izledik biz babamla.
harikaydı evimizde biraz bulunduğu mevkinin tepesinde, o çarşıdan yükselen sesleri duymalıydınız kızlar.
ŞAMPİYONLUK NASILDA YALIŞIR

EN BÜYÜK TÜRKİYE

milli takımımızla gurur duyuyorum son dakikaya kadar bize yaşattıkları heyecan için teşekkürlerrr
yalnız biz mac sevincini doya doya yasayamadık o kadar silah patladıki değil balkona cıkmak pencere hizasında bile oturamadık birileri sevindiriyor birileri üzüyor

ya böyle bişe yok kızlar ben resmen delirdimmmmmmmmmm allahım sana binlerce kez şükürler olsun o haken neydi öyle ya amel defterim kabardı onun yüzünden ama noldu sonunda gördü varya biz gol attıgımızda öyle bi sevinmişimki zıpladım zıpladım sarıldım herkese ama aglayamadım aşırı sevin ve üzüntüde gözlerden yaş gelmezmiş onun dogru oldugunu anladım elim ayagım boşaldı oturdum kaldım sonra ama aglayamadım sonra babam geldi hadi tura çıkyoruz dedi aldık bayrakları çııktık araba tepesine ya varya tanımadıgımız insanlarla gülüp sevincimizi paylaştık sarıldık şarkılar söledik o ne kalabalıktı ya merkezebile gidemedk ama önce allahıma sonra ekibimizi sonra orda son dakikada golu yedigimiz halkde tirübünü terketmeyip bekleyen taraftarlara güzel ülkemde tv karşısında bi gol bekleyen milyonlara çok teşekkür ediyorum EN BÜYÜK TÜRKİYEEEEEEEEEEEEEE:dance:
HAAA BİDE Bİ ALMANYADA OTURAN ARKADAŞIMIZ VARDI eşi alman sanırım apartmanında hani siz bişe yapamazsınz dienler canım eger yazdıklarımı görürsen kendilerine slmımı ilet sırada onlar var intikamımız acı olacakkkkkjeyyar

Gol atınca çevremde kim varsa sarsmışım yeğenim dedi :) O kadar da olsun yani,zaten yok böylebir sevinç dışarda izledik ve herkes birbirini tanıyormuş gibi bir hava vardı...İlk golü yemenin hayal kırıklığının ardından golu attığımızda resmen kudurduk...Hiç bu kadar sevinmemiştim...
Sokaktaki coşkuda Cumhuriyet Mitinglerini aratmıyordu..Arabayla motorla geçenler bizi yolda görenler Kırmızı...diye bağırıyorlar bizde beyaz deyip slogan ata ata kutladık..

ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARDADA BAŞARILI OLACAĞIMIZA İNANIYORUM..ÇÜNKÜ BİZİM GİBİ TARAFTAR DÜNYANIN HİÇ BİR YERİNDE YOK

Vallahi yok böyle bi maç ya,hiç ama hiç kimsenin aklına gelmezdi son saniyelerde gol atacağımız ama oldu işte şükürler olsunnnnnn
maalesef yine şansa yendik,futboldan biraz anlayan biri olarak fatih terimin maç kurgusu sıfırdı demek istiyorum,seçimleri de kötüydü maalesef
ama haticeye diil neticeye bakalım dimi:teytey:

ama almanya maçında arda ve tuncay yok bakalım napıcaz:1no2:

ömrümüzde çok az nasip olur böyle maçlar.yürü be TÜRKİYE kim tutar seni........SÜPERDİNİZ SÜPERDİNİZ SÜPERDİNİZ TEBRİKLER...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…