• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Büyük Türkiye Başka Büyük Yokkkk....:))

cooltext92132772lr4.gif

Göğsümüzde ay ve yıldız
Sel olduk biz geliyoruz...

Göğü Titretir bu şarkımız
70 milyon söylüyoruz...
oooooo ooooooo Türkiye Türkiye...
Haydi zafere Türkiye Türkiye oooo...

Yer gök inlesin bu sesi dinlesin
cooltext92049943zr5.gif

i201797149224334ny4.gif
i201797149224334ny4.gif
i201797149224334ny4.gif
i201797149224334ny4.gif
i201797149224334ny4.gif
i201797149224334ny4.gif

[/FONT][/SIZE][/COLOR]
vay be nihatımız birinci sırada:hooray:

sorma canım sabahtan beri kardeşim msn deki herkese söledi ben söledim onun arkadaşları msn de olan herkese söledi 2.di çokta fark vardı kapattıkda öne bile geçtik vallahi billahii hadi siz de atın söleyin herkese:dance:

şuan sevinçten havalara uçuyorum..maçı yendik..allahım ne güzel bir duygu bu..maçtan önce skoru söylemiştim eşime..valla ben ermişmiyim ne.......bu sevinci sizlerle paylaşmak istedim..hepimiz tek yürek...
EN BÜYÜK TÜRKİYE BAŞKA BÜYÜK YOKKKK....:))
:sm_cool::sm_cool:

arkadas su almanya skorunuda söyle bari he. bizde gurbette tek yürek olduk,almanlar ne kadarda üzüldüler hirvatlarin yenilmesine ama karsilarinda biz variz,insaallah bu maci da aliriz.

Yer gök inlesin bu sesi dinlesin hep seninleyiz Türkiyem!!!!
Allahım çarşamba da yenelim yaa, bu mucizeler, bu mutluluk devam etsin!!!!

Haydi Türkiyem !!!
Almanyayi yenecegimize inaniyorum ve yenince sokaklarda yine bayram yapicaz hemde Almanlarin arasinda...

norvec.jpg

Kirik Kanatlarla Uçmaya Hazir Olalim çarşamba Günü....bu Maçida Alirsak Kimse önümüze Geçemez Artik!!!

bayanlar maça az kaldı ve heyecan dorukta...heryerde bayraklar,milli formalı gençler heyecanı iyice arttırdı...
almanlarada dünyayı dar edeceğiz inşallah...bütün dualarımız milli takımımızla...allah yardımcıları olsun...
EN BÜYÜK TÜRKİYE BAŞKA BÜYÜK YOOOKKKKK...

Back
X