• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Büyük Türkiye Başka Büyük Yokkkk....:))

ben ömrümde bu kadar terbiyesiz adaletsiz bir hakem görmemiştim...rabbim gösterdi onlara.....bu mutluğu bizlere yaşattıkları için çoooook teşekkürler...aslanlarım benim.....nihat Allah razı olsun senden......inşallah bunun devamı gelir size güveniyoruz.....

İşte karşınızda Çılgın Türkler 3-2
Avrupa Şampiyonası`nda çeyrek finaldeyiz. `Ya tamam ya devam` maçında kazanmaya mecburduk. Çekler 2-0 öne geçti ama pes etmedik. Önce Arda`nın sonra Nihat`ın son iki dakikada gelen golleriyle tarih yazmayı başardık. 20 Haziran`da Hırvatistan karşısında Viyana`dayız...

eşim yenileceğiz bu gidişle derken çok rahat bir şekilde merak etmee yeneceğiz dedim
valla bravo yaşasın

ah Birde şu Atv Gösterse De Radyolara Bağli Kalmasak Yapilirmi Bu Bize Beeeee.......................

ağlamaktan Helak Olduk Yaa...
Allahim çokk şükürrr.
Bağirmaktan Sesimiz Kisildi.
Ne Mutlu Türküm Diyeneeeeeeeee.
Türkiyee şampiyonnnnnnnnnnnn Olacakkkk.

hakettik, aldık...........

maç böyle olur....haydi aslanlar Viyana'ya.....Viyanayı kuşatmaya...........

en büyük TÜRKİYEEEEEEEE:hooray::hooray::nazar:

belinay Mervene Güzel Anlattin Be Ayni Radyodaki Gibi Yazilarindan Bal Damliyoooooooooooooo

''ÇEK''İLİN YOLDAN TÜRKLER GELİYOR!
Bu ne büyük zafer, bu ne büyük bir an! Türkiye çeyrek finalde! Türkiye Viyana kapısında! Öyle bir maçtı ki anlatılmaz! İlk yarıda kötüydük, 2-0 geriye düştük! Ama yılmadık! Nihat yıldızlaştı, Tuncay kalede maçı tamamladı! Aferin çocuklar size de bu yakışırdı! ÇEYREK FİNALDEYİZ!!!

''ÇEK''İLİN YOLDAN TÜRKLER GELİYOR!
Bu ne büyük zafer, bu ne büyük bir an! Türkiye çeyrek finalde! Türkiye Viyana kapısında! Öyle bir maçtı ki anlatılmaz! İlk yarıda kötüydük, 2-0 geriye düştük! Ama yılmadık! Nihat yıldızlaştı, Tuncay kalede maçı tamamladı! Aferin çocuklar size de bu yakışırdı! ÇEYREK FİNALDEYİZ!!!
HELAL OLSUN SANA HELAL OLSUN OOOLLLEEEYYYYYY(BEBEĞİM UYUYOR BİRDE SİLAH ATMASALAR İYİ OLACAK AMMA):teytey:

Arda...""hastanedeki,hapishanedekileri Mutlu Ettiysek Daha Ne Isteriz.""" Demesi Yetti Bee...gerçekten Bizim Insanimiz Gibi Dünyada Yok...
Helal Size...allahta Sizleri Hep Mutlu EtsiN....

çıldırın çıldırın çıldırın çıldırın bu ülke için
hepsine sonsuz tebrik ve teşekkürler
hepsi bi taneeeee beeeeeeeee yürüğün kim tutar siziiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!

Back
X