Bir kere çok çabuk sinirleniyorum ve çok kırıcı oluyorum
En ufak bir olayda soğukkanlılığımı koruyamıyorum hemen panik oluyorum.
Çok kötümserim olaylara hiç iyi tarafından bakamıyorum.
Dağınıklık, tembellik onları kusur bile görmü:gitme:yorum.
insanlara gereğinden çok değer veriyorum :mymeka:
dönüp baktığımda haketmediklerini gördüğümde çok üzüyodum kendimi,günlerce aklımdan çıkarmaz neden derdim... :gitme:
şimdi daha az üzülüyorum,beni sevmeyeni zorla sevdiremem ki... :umursamaz:
amannn beni kaybetti kendi bilir diye arkaya attığım zaman çok oluyor :dilcikar:
Herkese canım , gülüm diyorum .. Demekle dil aşınmaz , ama ben hakedene de , haketmeyene de (önceden haketmediğini anlamadığım için ) diyorum.. Nolcek benim bu dilim , acı biber sürsem kar eder mikaydirigubbakcemile
sinirli oluşum oglumla varolan dıyalogumu bıtırttı..
tek kalan ogluma karşı bagırıp cagırmak...
kendımle baraber sevdıklerımede zarar vermek benı cok uzsede sabredemıyorum ya...
salaklik derecesinde iyi olmak bu meziyet densede benim icin kusur buyuk bir kusur bir sure sonra insanlar otomatik olarak kullanip menfaat gozetmeye basliyor
çok güvensizim herşeyin altında bit yeniği arıyorum sonra kendime kızıyorum sakinleşiyorum ve pozitife dönüyorum ama bizim ailenin genel yapısı bu güven sorunları var herkesin özellikle ailenin bayanlarının annem ananem teyzem. biri bi iylik yaptığında hemen yok kesin altında başka bir şey var diye düşünüyorum ama gerçektende oluyor kimse karşılık beklemeden bir şey yapmıyor
Çok sabırsızım,aşırı derecede snirLiyim ve zarar verebLiorum snirLendiğimde,sivri diLimi tutamıyorum birtürLü,yanLış cmLeLer kurup kaLp kırıorum kimi zman maLesef senağlama