En byk kusurunuz ne?

cok cabuk parlarım, cok alınganım , herseyı olabılcegının en kotusune yorar, surat asarım, acayıp ıyı bır ınsanımdır ama nıye boyleyım bılmıyorum, eger boyle devam edersem sevgılımı kaybetme rıskım var zaten

kinciyim.intikamcıyım yapılan bişeyi alsa unutmuyorum yeri geldiğinde bunu onun yüzüne vurup rahatlıyorum bide hiçkimseye güvenemiyorum herşeyin en kötüsünü düşünüyorum karşımdaki insanda böyle olunca dayanamıyo uzaklaşıyo ozamanda

aynı beni anlatmıssın canım

duygularımı çok yoğun yaşıyorum,öfkelenincede,neşelenincede....bu huyumu pek sevmiyorum ben...
birde asla kötülük yapamıyorum ,kerizlenmekten bıktım ,ama elimde değil...

genelde kimseye kolay kolay güvenmem şüpheciyim vede soğuk birazdaha pozitif ve etrafıma pozitif enerji veren bir insan olmak istemişimdir

bende cok cabuk sınırlenıyorumm bazı zamanlarda..alınıyorum bıde..ama torpulemeye calısıyorum bu yonumu kzlar sızlerde boyle ypmaya calısın ben sz verıyorm suan dha poztf olmaya calıscamm :lepi:

Çabuk affederim çabuk yumuşarım iyi bişey ama bazı zamanlar doğurduğu sonuçlar üzülmeme sebep oluyor... :sm_confused:

Bazen çok hassas oluyorum hemen kırılıyorum bir de pes etme huyum var birinden kazık yemeye göreyim, acayip önlemler alıyorum duvar örüyorum hemen etrafıma

Aşırı gururluyum,affedici değilim-kinciyim,çok detaycıyım,tavırcıyım...
Hangi birini sayayım ?
Birde ukalayım. laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…