En byk kusurunuz ne?

çabuk acırırm.acıdığım zaman bi çok şeyi yaptırabilir çevremdekiler.aslında çok büyük bi zaaf.

ne kusurlarım var ahhh bir bilseniz... en büyüğüde çook duygusal olmam:sinifsinif: biraz bencil olmam, karsımdakini dinlemeden etmeden direk yargılamam... bir de kolay affedemiyorum Çok üzgünüm çoook olayları büyütüyorum karsımdaki özür dilese bile yok o hatayı bir defa yaptın diyip olayları uzattıkça uzatmammmmm... allahımmmm ıslah et beniiiiiiiiiiiiiii

Allah beni özene bözene yaratmış beya,ne kusuru...zemuszemus
Şaka bir yana patavatsızım............

aman çok duygusalım sulu gözlüyüm olmadık bi yerde gözümden yaşlar süzülü veriyo sinir bozucu lmaz:

iğreniyorum bu huyumdan ama napiiiim elimde değil.
sevmediğim kişinin vay haline ağzıyla kuş tutsa daha bana yaranamaz

karşımdakilerine karşı çok sabırlıyım yutarak konuşur kalp kırmamaya çalışırım ama sabrımı taşırırsada çok ağır konuşurum. bir dahada o kişiyle konuşmam yüzüne bile bakmam. affedemiyorum

çok alınganım çok merhametliyim biraz gaddar olsam belki daha az zarar görürdüm bu hayatta:çok üzgünüm:

çok takıntılıyım.. aynı şeyleri döndürüp dolaştırıp tekrar söylüyorum hatta cok cok eski şeyleri bile hala oturup düşünürüm..

Bende cabuk sınırlenebılıyorumm bıde bıseye hayır dedıgım zaman feriştahı gelse fıkrımı degıstıremıyor yanı bıseyden vazgectıysem vazgecmısımdır bıtıyor haklı yada haksız ıyımı kotumu onu bılemıyorum acıkcası:bbo:mesela annemlere kustum tam 2 senedır ne arayorum ne soruyorum gormuyorum bıle dusunun...bıde yapılan kotulugu unutamıyorum bıgun mutlaka bıyerde karsımdakıne soluyorum ama ben aynı kotulugu yapamıyorum ona...

insan annesine 2 yıl küs kalır mı ya........hiç mi özlemiyorsun

çok konuşuyorummm. Ah keşke banane diyip birazcık susabilsem. Öyle bir beni hayal bile edemiyorum ama :1no2:

üşengecim. öyle ki mutfağa gitmemek için odama ketıl koydum çay + neskafe filan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…