En byk kusurunuz ne?

hırslı değilim
ve de çok çabuk sinirleniyorum, hemen hemen herşeye moralim bozulabilir
keşke biraz daha rahat olabilsem.

Gururlu, alingan ve de bazen gereksiz derecede hassassim ama sevdiklerimi icime sokacak, onlar icin gozumu kirmadan canimi verecek kadar da yufka yurekliyim..

başına gelen kötü şeyleri hiç unutmiyanlardanım...keşke unutabilsem..mümkün değil ....aynı konuya yakın bir şey duyayım hemen sahneler flim gibi gözümün önünden geçer...keşke biraz silebilsem..klava:

cabuk sinirleniyorum ve agzıma geleni söylüyorum belki söylenmemesi gerekeni bile
ama napim sinirlendirmesinler

canımı bişey sıktıysa mümkün değil içime atamıyorum
karşımdaki kırılacak bile olsa söylerim

birde çok alınganım
çok sosyal değilim
konuşkan değilim

Sinirliyim.. o an kontrolü sağlayamıyorum...kalp malp kırarım... tırıs gidiyo valla
Birazda bencil ufff hiç kabulletmediğim bişeydi..
Azcıkta şeytanlık var içimde.. fisfisfis

bazen çok sinirli oluyorum.
halbuki ben cici bir kızım kaydirigubbakcemile2

Son düzenleyen: Moderatör:
ewet ewet en kotu huyum olani dogruyu soylemekk..herzaman basiinaa is acarsin...

keçi inadım,çabuk sinirlenmem ve o an ağzımdan çıkanı kontrol edemememMİŞ lmaz: hiiçç alakası yok :umursamaz::dilcikar:

kinciyim bide çok patavatsızsın derler acımadan dan dan konusurum bi yönden ii oluor hakkımı yedirmiyorum ama bazen tutamıorum cenemi kırıorum ailemi kocamı
baskaaaa hehh bide kendi kendime küsüp barısıorum bu sadece kocama karsı oluo ama olmasını istemiorum o bana canım dio ya benim yelkenler hooooopppp fora ben diorum küstüm sana oda barısırsın sen dio bazen düşününki küstügümden hbri bile olmuo kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…