En byk kusurunuz ne?

kindarım,öyleki kan bağım olan iki insanı hayatımdan çıkarıp attım..

sinsiyim,öyleki bana yamuğunu hissettiğim insanı hemen deşifre etmem sağlam kanıtlar bulana kadar iz sürerim..

gaddarım,öyleki kırıldımsa karşımdaki isterse sırtında taşısın affetmem..

bazen gereğinden fazla sakinim.. bu fırtına öncesi sessizlik olur genelde..

kırarım, öyleki karşımdaki isterse ağzıyla kuş tutsun yanlış yaptıysa kırarım..

en ufak şeyi bile kocaman yapmak bunun sonucundada pire için yorgan yakmak:sinifsinif:

Kimseye güvenemiyor olmam,
bu özellikçok iyi gibi görünsede insanın hayatını zorlaştırıyor...

en büyük kusurum ii olmam , yufka yürekliyim hiç dayanamıyorum , ama nefret ediyorum bu huyumdan :1no2:

çabucak sinirlenmem en büyük kusurum.. hemencik sakinleşirim kin tutmam ama birden parlamama sinir oluyorum..

kimseye "hayır" diyemiyorum vur ağzına lokmasını al tiplerdenim buna sinir oluyorum :sinifsinif:

pire icin yorgan yakıyorum.. sinirlerime hakim olamıyorum ve cok inatcıyım..

bu huylarımdan cok cektim :)

inat,aşırı gurur, tukurdugunu yalamamak , asla affedici olmamak , dediğim dedik çaldıgım düdük

birde acelecilik hemen hersey o an olsun bitsin gibi

bunlar zararlımı belkide ama ben faydasını zararından cok gordum

birde butun bunlara tezat yufka yuregim var :)

inatmı inatt kişiliğim, despotluğum , dediğim dedik oluşumm, ve anında gemileri yakışımm öfke kontrolüm yok

çok çabuk parlıyorum, öfkem büyük oluyor ama sonra pişman oluyorum, eskiden böyle değildim, sakindim mafoldumben

fazlasıyka saf olduma kanaat getirdim karşımdakine hemen inanıyorum kişi karşısındakini kendi gibi bilirmiş yaa o bende fazlasıyla var herkezi yalansız zannediyorum ve bu huyuma çok kızıyorum inanma kızım :mymeka:

ben küs duramıyorum sinir oluyorum bu huyuma haklı ben olsam bile gidiyorum konuşmaya durumu iyileştirmeye çalışıyorum böyle olunca haklıyken suçlu durumuna düşüyorum, bide çok konuşuyorum ve herşeyi kafama takıyorum içimde fırtınalar koparıyorum ama karşımdakine dile getirmiyorum kırılmasın incilmesin diye zamanında söylemediğim için ileride daha kötü sonuçlar doğuruyor...

ben başlı başına KUSURUM.
yaptığım her sey.. her adım...
KENDİMDEN KURTULMAK İSTİYORUM...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…