En byk kusurunuz ne?

aşırı sabırsız bi insanım....

istediğim şeyin anında olmasını istiyorum....

ani bi sinirle herşeyi yok edebiliyorum..pire için yorgan yakıyorum yani
inatçıyım.. keçiler benim öğrencim kalır. o derece :dilcikar:
bir işi ben yaparken,biri "şöyle yap,burasını da böyle yap" diye akıl versin..anında bırakırım
:mymeka:
aynı zaman da safımdır biraz.. :1rolleyes: duygusal yanım ağır basar. her önüme gelen dilenciye para veririm.halbuki benden zenginler :roflol:

olsun kız,verilmiş sadakan olursırnaşık şeysırnaşık şey

herkes beni sevsin istiyorum sevdiklerim içinde herşey yapıorum bazen umurlarında bile olmuorum çok kırıolar beni ama affediorum hemen salakım sanırım bide kıskancım ya böle sevdiklerimin hepsini kıskanıorum ben annemi,en yakın arkadaşımı hep hep üff bide sinirliyimki sormayın haaa bu aralar hepsine alınganlıkta eklendi ooohh hiç çekilmiorum ayyy ne kötüymüşüm ben ya(

çok eleştiririm- kötü bi niyetle değil ama, zaten çoğu zaman farkında bile olmadan yaparım bunu. kusurları çabuk görürüm ve söylemeden geçmem- bu da başak burcunun dezavantajı olsa gerek..

çok çabuk sinirlenirim o sinirle ağzıma geleni söylerim ama sonra çok çabuk sakinleştiğim için pişman olurum
çok hassasım hemen moralim bozluluverir biri bişey dedi mi kafama çok takarım çok gücenirim
herşeyi çok büyütürüm çok çabuk depresyona girerim

Çok pis bi kaç tane huyum var...
Öncelikle ailem ve sevdiğim adam haricinde diğer insanlara karşı çok kinciyimdir..
Sinirlendiğimde yada biri beni üzdüğünde karşımdaki insanın canını yakmak için aklıma gelebilecek herşeyi söylerim onu kıran üzen sinirlendiren yada ağlamasına sebep olucak herşeyi.... Ve en kötüsü bundan zevk alırım karşımdaki kişi ağlarken evet ben zevk alırım.. Sinirim geçip sakinleştiğimde bu yaptığıma ben bile üzülürüm ama iş işten geçmiştir artık. Gerçi bunu artık mümkün olduğunca yapmamaya çalışıyorum...
Birde çok sabırsızım buda bana göre kötü bir huy..
Ve takıntılıyımdır taktım mı bir şeye takarım... Unutmak içinde baya zaman geçmesi gerekir.

Aşırı üşengecim bu yüzden çoğu zaman işlerimden bazen de arkadaşlarımdan olurum

Çok çabuk sinirlenirim bu da sevgilimi kırmama neden olur

Çok inadımdır.İstediğimin tersini yaptırıyorlarsa çekecekleri var demektir.

Üfff bir de çok tembelim yaaa

Ve bu huylarımdan inanılmaz şikayetçiyim,keşke biri bunları benden alabilse :Saruboceq:

çoğu arkadaşta olan malesef bendede var normale gore biras fasla safım herkesi kendim gibi goruyorum ikinci ise bence bu buyuk bir kusur sevdiklerime aşırı derecede bağlanıyorum oyleki hatalarını bıle gormezden geliyorum yeri gelio beni çok incitiolar ama onlardan vazgeçemıyorum ..ufff

fazla güzelimzemuszemus:roflol:

çokk hırslıyım çook aşırısı bana zarar veriyor. fazla mükemmeliyetçiyim, elimdekilerle yetinmem, hep daha iyi olmalıyım derim uykularım kaçar bazen, sinir olurum kendime başaramayınca
ayrıca çok kıskancım sevdiğim insanlar hep benim olsun isterim, eşime bazen alan bırakmıyorum

Her zaman çok çabuk affederim her şeyi unuturum nasıl unutuyorum onuda bilmiyorum.

Elime fırsat geçtiği halde intikamam alamam..Vijdanım devreye girer.
Aşırı hırslı olmayı istemişimdir hep ama hiçbirzamanda başaramadım
:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…