En byk kusurunuz ne?

laelaelaelaelae:enbuyukkk::enbuyukkk:çokk inatçıyım istediğim gerçekleşene kadar herkeziz üstüne gidiyorum..biliyorum çok kötü bir huy ama napim kendimi değiştiremiyorum

inadım ve çabuk parlamam ve mükemmelliyetçi olmam ve kafaya her şeyi takmam ve çok ince düşünmem ve ve ve bu uzar gider

Allaha şükür büyük kusurum yok. ne bedensel özürlüyüm ne de zihinsel..
ama dış görünüş kusurum kepçeyim :1closedeyes:
iç olarak da çabuk sinirleniyorum..

dış kusur olarak burnummmm ama ameliyat olucam :sm_cool:
inşallah hayırlısıyla tabi ki

iç kusur olarak u-nu-ta-mı-yo-rummm
yapılan bir haksızlığı, kötülüğü unutup hiç birşey olamamış gibi devam edemiyorum. sürekli düşünüyorum da düşünüyorum.

genelde hep aynı sey yazılmıs
ben de hemen parlıyorum
cok kötü birsey bu ya

gururluyum gururum için sevdiklerimi kırabiliyorum..
sinirlenice açıyorum ağzımı yumuyorum gözümü..
çok kafama tkıyorum gecelerce uyumuyorum...
sevgilimi çok kırıyorumm çok sinirlendiriyorum ve saçındaki beyazların nedeni benim inadım dika kafalılımmışş benim yüzümdenmiş..
sonra sinirliyim anında kalp kırıyorum...

Haklıysam, ortamda kim olursa olsun konuşurum, kelimeleri seçerek tabii..

Bence bir kusur değil ama bazı insanlar tarafından ''söylemesen daha iyi olurdu'' gibi eleştiriler aldığım yani kusur olarak görüldüğü için yazdım..
Kusursa kusur napayım elimde değil..

Haklıysam konuşurum .Kimse susturamaz...O kadar..

en büyük kusurum haklı olsam da büyüklerime karşı gelemiyor olmam bu huyumdan nefret ediyorumKötü Kazen

en gıcık olduğum huyum kötü bi durumda kitleniyorum hiç bişi söyleyemiyorum, bi arkadaşımın babası vefat etti tek kelime edemedim anca zırladım kızı hepten bunalıma soktum yaa :çok üzgünüm:

duygusal anlamda saplantılıyım, yani birine aşıksam takıyorum kafayı anlaşamıcağımız olasılığını hiç hesaba katmıyorum ille olucak yani :mymeka: tatlicadiarzu

tartışmayı sevmiyorum o yüzden susup kafama takıyorum laf otutturamıyorum çok uyuzum yaaa

benım en buyuk kusurum sevdım mı cok seviyorum ve gözüm hiçbişey görmüyooo..sonrada malum kazıkları yiyiyorum((

herşeyi kafama takıp kendimde üzüntü yaratıyorum en büyük sorunum bu.birde hata yapan insanı affedemiyorum

Herkesi kendim gibi görüyorum.Kimseden bişeyimi gizlemem.Bu başıma çok iş açmıştır.Her seferinde bidaha olmaz diyorum ama nerdeeeklava:

çoğunluk kusurlarını değil de kendisine zarar veren iyi huylarını yazmış.ne dersiniz

haklısın galiba.
iyi huylardan gördüğümüz zararları yazmak daha kolay galiba yerimseniben

insan kendi kötü huylarını pek göremiyoKötü Kazen

Çok sabırlıyım! Bu benim en büyük kusurum çünkü, herşeyi biriktiriyorum ve sonunda patlamam bir felakete dönüşüyor...

çok fazla alttan alıyorum hayatımdan çıkarmak istediğim 2 kelime var tamam-olur hayır diyemiyorum kimseye kendime çok kızıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…