En byk kusurunuz ne?

en büyük kusurum sürekli çevremi yakinlarimi sevdiklerimi mutlu etme çabam onlari çok düşünmem ve herşeyi içime atmam karşi tarafa yansitmamam.. Sanirim artik bencilliği yavaş yavaş öğrenme zamanim geldi diye düşünüyorum

aşırı derece kıskanç biriyim sevgilime karşı.. sanırım en büyük kusurum bu.üstelik beni rahatsız edecek boyutta bu kıskancllığım..

en buyu ksorunnn içsel olarak;
kımseye bağlanamamammm baglılıktan sıkılmam, buna ragmen delı gıbı baglanmam ??
tezatttttttttlığı

Çok duygusalım,çok iyi niyetliyim herkes benim gibi düşünüyo sanıyorum bazen... Aman kimse kırılmasın aman kimse üzülmesin diye söylemek istediklerimi onları kırmamak adına farklı şekilde söylüyorum bu huyuma sinir oluyorum... Bi de nişanlımı çok kıskanıyorum bu huyuma da o sinir oluyo ama napiyim kıskanıyorum işte :dilcikar: naniknanik

çok fazla sakar vede unukanım..buda haliyle çok azla sorun açıyo başıma...özelliklede eşimle.....

ben çok kinciyim bana kötülüğü dokunanın burnundan getiririm kalbimi kıranın kafasını kırarım misali.... heeeeeeeeeeyyyyyyyyyyytttt deli kadirim uleennn

Sevdiklerimi hatalari olsada silip atamamak beni deli ediyor
sevince tam seviyorum iyi elektirik alamadigim da agziyxla kus tutsada yaranamiyor bana:)

kendimi kolay ifade edemiyorum ve hakliyken haksiz cikabiliyorum... ani den parliyorum ve karsimdakini kiriyorum ama 1 dk sonra unutuyorum herseyi ve uzuluyorum karsimdakini kirdigim icin...

onun disinda da nefret ettim mi birinden ederim hep, ama kolay da nefret etmem cunku cok insancilim

su sinirime bi care bulsam super olcak

herşeyi çok fazla kafaya takarım ve aşırı derecede alınganım bu huyumdan nefret ediyorum birde birazcık fesat bi yanım var bunuda sevmiyorum:))

Çok zor hayır derim karşımdakine..En sinir olduğum huyum bu ..kimseyi kırmamak için hayır demekten kaçarım..

alıngan ve inci fikirliyim bu beni çok yıpratıyor sinir oluyorumKötü Kazen

mükemmel oluşum senağlama

*çağlar ötesinden gelen edit * manyaklıımdan hiç bişi kaybetmemişim maşallah :roflol:

Son düzenleme:
Bazen lafın sonunu dinlemeden biranda parlayıveriyorum.:1no2:

Herşeyi en uçta yaşıyorum ve bundan nefret ediyorum.(korkunun, sevincin, üzüntünün vs)
Fazlasıyla inatçıyım, bundan da nefret ediyorum.:mymeka:

ben çok iyi niyetli biriyim ve herkezze herşeyimi anlatırım tartışmalarda hi susmam haksızda olsam konuşurum ve çok bağırırım en son söylencek sözü en önce söylerim bu huyumdan hiç memnun değilim kendimide frenleyemiyorum bilhassa eşimi tartışmlarada çok küçük düşürüp bazen ağlatıyorum bile napıyım elimde değil ama bakın kızlar bir güzel huyumuz var kendimizi eleştirebiliyoruz

herkeste bı asabıyet varmış , hepınız aynı huydan şikayetcısısınız genel olarak
ne asabı kızlarsınız yauu :)

1- değer vermemi haketmeyen insanlara bile çok değer veriyorum
2- yeni tanıdığım insanları çok fazla inceleyip en ufak bir hatasında ondan uzaklaşıyorum, aynı şekilde çevremdeki insanları en ufak bir hatasında uzaklaştırıyorum kendimden
3- çok vefasız olabiliyorum, unutmasam da eski dostlarıma fazla vakit ayıramıyorum

benneyaptımki

Hicbirseyi unutmuyorum aradan 10 sene dahi gecse hepsini icimde tutuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…