En çok hangi dertler sizin ilginizi çekiyor?

En Çok Hangi Dertler Sizin İlginizi Çekiyor?

• Kişisel problemler mi?

OY: 94 19,7%
  • Eşlerle olan pürüzler mi?

OY: 221 46,2%
  • Kayınvalide, Kayınpeder, Elti, vs...Sorunları mı?

OY: 106 22,2%
  • Arkadaş, komşu, iş yeri vs....Dertleri mi?

OY: 20 4,2%
  • İnanmadığımız dertleri es geçsek, ödün vermesek..Ne dersiniz?

OY: 20 4,2%
  • Yok ben cevap vereceğim, görsün gününü bakalım..Ne dersiniz?

OY: 17 3,6%

• Ankete Katılan
    478
Dert konusunda belli bir kategoriye takılmıyorum.
Herkesin derdi kendine büyük ama benim yorum yazmam için; o sorunun bana da büyük gelmesi lazım, ya da karşımdakinin gerçekten çıkmazda olduğuna ikna olmam lazım..

İnanmamak anlamında değil de bazı konuların gerçekten öneri alıp uygulamak değil de ,sadece yazıp rahatlamak için açıldığına inanıyorum..
Bu durumda da birşeyler yazmak bazen gereksiz geliyor..
Sonuçta yazıp yazıp rahatlayacak, ekleme yapmaya da çok gerek yok..

Derdin cesidi degil de basliklar ilgimi cekiyor. Bazilari cok dikkat cekici, resmen icine cekiyor beni.
"Bakar misiniz, yardim" filan gibi konusu olmayan basliklar ise dikkatimi cekmiyor.

ben burda dert okuyunca bunalıma griyorum
allak bullak oluyor tüm hayatım
bir ara buraya fazla takılmaya başladım,
herşeyi fazla detaylı düşünmeye başladım, baktım paranoyak olucam bıraktım bu bölümü
ya benim başıma da gelirse, ben nasıl davranırım, en iyisi şimdiden ipleri sıkı tutayım :bbo:
çok fena takıyordum kafama gelmiyorum pek

ben burda dert okuyunca bunalıma griyorum
allak bullak oluyor tüm hayatım
bir ara buraya fazla takılmaya başladım,
herşeyi fazla detaylı düşünmeye başladım, baktım paranoyak olucam bıraktım bu bölümü
ya benim başıma da gelirse, ben nasıl davranırım, en iyisi şimdiden ipleri sıkı tutayım :bbo:
çok fena takıyordum kafama gelmiyorum pek

aynen canım :lepi:
ama bakıyorum da halen burdasın :roflol:

Bende evlilik olaylarını okuyorum.Ne yapmak lazım nasıl davranmak gerekir diye bi de ikili ilişkiler tek miyim değil miyim diye

Benim en cok kayinvalide sorunlari ilgimi cekiyor.cunku kendisi baslibasina bi sorun olan bir kayinvalideye sahibim.

eş ve eşin ailesi ile ilgili olan sorunlar daha çok dikkatimi çekiyor
zaten genelde evli bayanların sıkıntısı bunlaraklinialirimsmile

kayınvalide kayınpeder gecmiştede böle gelicektede böle bu dert bitmezzzzzzzzz

dertleri sıkıntıları çekerken en kötü benim heralde der insanlar ama hiç birşeyi fazla dert etmemeye çalısın heleki sizi üzen değersiz kişileri hayatınızdan çıkarın çıkaramıyorsanız az görüşmeye çalısın ,kayınvalide görümce hepsi gelip geçici dert birşey değiller aslında, sewiyesizliklerine gülümseyerek cevap verin onlara en güzel cevap budur , en önemli şey çocuklarınızın sağlıklı olması huzurlu olması. Cidden seneler geçince üzüldüğünüze üzülürsünüz benden size abla tavsiyesi)
şimdi bazı olayları atlatıp huzura eren biri olarak yazıyorum bunlari..:dance:

dertleri sıkıntıları çekerken en kötü benim heralde der insanlar ama hiç birşeyi fazla dert etmemeye çalısın heleki sizi üzen değersiz kişileri hayatınızdan çıkarın çıkaramıyorsanız az görüşmeye çalısın ,kayınvalide görümce hepsi gelip geçici dert birşey değiller aslında, sewiyesizliklerine gülümseyerek cevap verin onlara en güzel cevap budur , en önemli şey çocuklarınızın sağlıklı olması huzurlu olması. Cidden seneler geçince üzüldüğünüze üzülürsünüz benden size abla tavsiyesi)
şimdi bazı olayları atlatıp huzura eren biri olarak yazıyorum bunlari..:dance:

darısı bana kaynanamı sevmiyorum her daim eşim ile benim aramızı açmak için sürekli fırsat kolluyor şükür eşim annesinin kötü niyetini anladı! Hakkımıda helal etmiyorum!

Bu aralar hamılelerın sorunlarına bakıyorum aslında ama genelde derdım var kısmında da es ve esının aılesı kısmında oluyorum. :D

Back
X