Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben neden kendimi kötü hissediyormuşum ki! bana almıyormuş hediyeyi yeğenine alıyormuş. ha ha o benim oğlum onun yeğeni olması demek üstünde hakkı olduğunu göstermez. ben olmasam o olmayacaktı. iyice gıcık oluyorum artık ona..
her türlü dert ilgimi çekiyor dert beni çekiyor ben derdi çekiyorum hep dinlerim gerçek hayatta nette okurum üzülürüm( ikizler burcuyum ama hiç bir özelliğini gösteremiyorum neşeli değilim konuşkan değilim dert anasıyım derdime dert katmak en büyük işim...
Es ve ailesiyle ilgili problemler,
Bazen olduk olmadik seyleri yazanlar oluyor es geciyorum,
bazen de artik bu kadari da olmaz insanlar neler yasiyor ve bazi seylere mecbur olmasalar bile katlaniyolar diyorum.
Bazilari bana da ders oluyor.
Zamanim oldukca bakiyorum iste...
en cok eş ile sorun yasayanlar dikkatimi çekti çünkü eşimle ayrıldım bu konuda yaram var gördümki yalnız değilim güç aldım benden daha kötü durumda olanlar var şükrettim güzel bi site
benım en cok dıkkatımı ceken eş ve aılesı ıle olan nısalı olanların sorunları hayat tecrubesı ıllada basına gelenlerle sınırlı degıldır bence ınsanlar hata yapar va yanılarak anlarlar hata oldugunu ama bazende başka ınsanların hatalarından ders almak bakımından en cok kurulacak aıle ve bı ınsanla nasıl hayat yasanır karsı tarafa yapılan yanlıslar nedır bulardan ders cıkarmak ıcın dıkkatımı cekıyor
sosyal sorunlar ve psikolojik olanlar ilgimi çekiyor...
belki insan o an hangi tür sorunlara sahipse o dertlere ilgi gösterme eğilimi daha fazla oluyor bence..
şu an hayatımda özel birisi olmadığı için sevgili sorunları ve evlilik sorunları ilgi alanım dışında...
bende görürüm görürüm merak ederdim bu başlığı ilgi çekmek biraz yanlış olmuş hani sanki ilgi çeken şeyler hoşunuza giden şeyler olarak algılanır ya ondan bi garip geliyo banada :))