Evet gerçekten büyük sorumluluk gereken bi durum ve eşim hala çocuk gibi . Bazı şeyleri kavrayamiyor yada umursamıyor. Şuan baya gelişim gösterse de bu olayı yaşadım bi kere içimden gelmiyor bütün isteğim gitti .Yooo hiç yanlış düşünmüyorsunuz.
gerçekten eşinizi sorumluluk sahibi biri olarak,
Görene kadar zaten yapmayın.
he birde, gerçekten çocuk istediğiniz zaman yapın.
çünkü çocuk hiç öyle kolay bişey değil.
özveri,sorumluluk,sabır,güç isteyen birşey.
iyi düşünülmesi gereken bir durum gerçekten.
Evliliğim gayet düzgün çok şükür. Ama eşim nasıl desem biraz rahat büyümüş o yüzden akıl edemiyor diye düşünüyorum bazı şeyleri. Tabiri caizse benimle birlikte öğreniyor çoğu şeyi. Ve iyiye de gidiyor ama dediğim gibi hevesim kaçtı bi kere çocuk konusundaEvlilik düzgün değilse lütfen lütfen lütfen çocuk yapmayın.Sonra sorunlar devam ediyo hamileyim boşanamam, bebeğim var bosanamam şekline dönüşüyor.
Ben yanlış hatırlamış da olabilirim önceki mevzuyu. Oturana kadar diyelim o zaman. Neticede olumlu gelişme varmış.Evliliğim gayet düzgün çok şükür. Ama eşim nasıl desem biraz rahat büyümüş o yüzden akıl edemiyor diye düşünüyorum bazı şeyleri. Tabiri caizse benimle birlikte öğreniyor çoğu şeyi. Ve iyiye de gidiyor ama dediğim gibi hevesim kaçtı bi kere çocuk konusunda
Oturacak ama ben anne olmadan ölüp gitcem gibi hissediyorumBen yanlış hatırlamış da olabilirim önceki mevzuyu. Oturana kadar diyelim o zaman. Neticede olumlu gelişme varmış.
Niye canım kaç yaşındasın ki?Oturacak ama ben anne olmadan ölüp gitcem gibi hissediyorum
25Niye canım kaç yaşındasın ki?
Oo daha gençsin birazcık daha sabredersin her şey çok daha guzel olur o zaman yaparsın. Hem su virüş isleri de geçer başka belalar gelmez umarım.
Aynen bi de o mesele var yine aynı yere gidiyor anne olmadan ölcem galibaOo daha gençsin birazcık daha sabredersin her şey çok daha guzel olur o zaman yaparsın. Hem su virüş isleri de geçer başka belalar gelmez umarım.
Sakın sakın sakın sakın cocuk yapmayın bakın oturmayan evliliklerde cocuklara cok yazık oluyor. Ne olur yapmayın daha yas 25 en az 10 senen daha var bakın en az dıyorum benım bir kızım var hemen oldu kızım evlilik oturmadan oldu o kavgalarda kızım cok etkilendi hala cok uzuluyorum yavrum.. Bende asla ıkıncı cocuk dusunmuyorum Allah olmayıp ısyene versınMerhaba hanımlar,
Konuya nasıl girsem bilmiyorum. Önceki açtığım konuda eşimin ameliyatima geç gelmesini , bu konuda çok kırıldığımı bahsetmiştim. Eşimle bu konuyu konuştum. Üzüldüğümü, kırıldığımı, değersiz hissettiğimi anlattım. Bi şekilde sorunu çözdük. O konudan sonra zaten baya değişim gösterdi. Şuan hicbir problem yok. Asıl konuma geleyim . Bu ameliyat meselesinden sonra yemin ettim. Asla cocuk yapmayacağım diye. Çünkü cok zoruma gitmişti. Eşimin gelişmesini de gördükçe üzülüyorum böyle bi yemin ettiğim için. 25 yaşıma doğru gidiyorum. Hâlâ çocuk düşünmek istemiyorum. Evet şuan problem yok ama kırgınlığım hala içimde. Ilerde pişman olur muyum bilmiyorum ama çocuk yapmak istemiyorum. Yanlış mı düşünüyorum?
Aynen o kişiEşiniz gece içip sabaha kadar. oturup sız de burun amelıyatı olup aksam sızı zıyarete gelen kişiden mı bahsedıyoruz
..cok cok sabır edersen çocuk sahıbı ol derim..hamılelık ayrı dogum ayrı sonrası ayrı bir travma..güzel duygular anlık..psikolojisi bambaşka..Aynen o kişi
Yea dur öyle deme demeAynen bi de o mesele var yine aynı yere gidiyor anne olmadan ölcem galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?