- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
Aaaaaaaaa !!! Kime ne olur mu. Herkesi yakından ilgilendirir.Sinirle edilen yemin ,yeminden sayılmaz.
Nezaman istersen yap çocuu.
İstemezsen de yapma.kime ne
Ne ameliyatı oldunuz acaba cok geçmiş olsunMerhaba hanımlar,
Konuya nasıl girsem bilmiyorum. Önceki açtığım konuda eşimin ameliyatima geç gelmesini , bu konuda çok kırıldığımı bahsetmiştim. Eşimle bu konuyu konuştum. Üzüldüğümü, kırıldığımı, değersiz hissettiğimi anlattım. Bi şekilde sorunu çözdük. O konudan sonra zaten baya değişim gösterdi. Şuan hicbir problem yok. Asıl konuma geleyim . Bu ameliyat meselesinden sonra yemin ettim. Asla cocuk yapmayacağım diye. Çünkü cok zoruma gitmişti. Eşimin gelişmesini de gördükçe üzülüyorum böyle bi yemin ettiğim için. 25 yaşıma doğru gidiyorum. Hâlâ çocuk düşünmek istemiyorum. Evet şuan problem yok ama kırgınlığım hala içimde. Ilerde pişman olur muyum bilmiyorum ama çocuk yapmak istemiyorum. Yanlış mı düşünüyorum?
yemin ettim. Asla cocuk yapmayacağım diye.
Yaşınız küçükmüş, eşinizin olgunlaştığından, anne ve baba olarak çocuk sorumluluğunu alabileceğinize inandığınızdan emin olana kadar bi kaç yıl daha bekleyebilirsiniz...yemin ettiğiniz için kendinizi ömür boyu çocuk sevgisinden mahrum etmenize gerek yok, yemin keffareti diye bişey var dinimizde..maddi durumunuza göre 10 fakiri giydirebilir, 10 fakiri 1 günlük doyurabilir, bunlara gücünüz yetmezse niyet ederek 3 gün üst üste oruç tutabilirsiniz...yeter ki yemininizden pişmanlık duyarak tevbe edin..Merhaba hanımlar,
Konuya nasıl girsem bilmiyorum. Önceki açtığım konuda eşimin ameliyatima geç gelmesini , bu konuda çok kırıldığımı bahsetmiştim. Eşimle bu konuyu konuştum. Üzüldüğümü, kırıldığımı, değersiz hissettiğimi anlattım. Bi şekilde sorunu çözdük. O konudan sonra zaten baya değişim gösterdi. Şuan hicbir problem yok. Asıl konuma geleyim . Bu ameliyat meselesinden sonra yemin ettim. Asla cocuk yapmayacağım diye. Çünkü cok zoruma gitmişti. Eşimin gelişmesini de gördükçe üzülüyorum böyle bi yemin ettiğim için. 25 yaşıma doğru gidiyorum. Hâlâ çocuk düşünmek istemiyorum. Evet şuan problem yok ama kırgınlığım hala içimde. Ilerde pişman olur muyum bilmiyorum ama çocuk yapmak istemiyorum. Yanlış mı düşünüyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?