- 7 Mayıs 2020
- 3.787
- 9.577
- 158
Kendi ailenizde olsa mesafe koymanız gerekiyor bazen bende çok yalnız bırakıldım ailem tarafından oysa herşeye koşan bendim ,ilk ben feda edildimhayat beni o kadar yordu ki hep nereden fedakarlık yaptıysam hep kime fedakarlık yaptıysam kime iyiliğim dokunduysa hep oradan kırıldım oradan vuruldum bazen diyorum ki keşke bu kadar iyi bir insan olmasaydım iyilik yapan fedakar kendini harcayan bir insan olmasaydım belki bu kadar zoruma gitmezdi yeri geliyor annen baban kardeşlerin bile seni öyle bir yere koyuyorlar ki sanki her şeyin suçlusu senmişsin gibi 1000 kere iyilik yap gözleri onu görmüyor da bir defa ağzımdan çıkan bir kelimeyi yıllarca unutmuyorlar demiyorlar ki o da bize bu kadar iyilik yaptı o da bizim için bunları yaptı demiyorlar yeri geliyor o ağzından çıkan tek kelimeyi suratına vuruyorlar hiç iyiliği dokunmayan hiç yardımı dokunmayan insanlar daha kıymetli bu hayatta daha kıymetliannene iyilik yapmayan annene yardımı dokunmayan kardeşlerin daha kıymetli on kere yaparsın da bir kere senin yapmadığın göze gözükür yine de canları sağ olsun ama çok kırıldım çok yoruldum hayat beni öyle yordu ki bazen diyorum ki şu hayatta seni annen bile anlamazsa seni yine de canları sağ olsun ben onların yerine dil de olurum el de olurum ayakta olurum hep oldum keşke onlar da bunu görseydi annem için kimleri karşıma almadım babam için kimlerle kavga etmedim kardeşlerim için neler yapmadım olsun canları sağ olsun Allah başımdan yine de eksik etmesin hiçbirini de çok kırgınım çok
Olsun bak şimdi evladım var eşim var kendimi seviyorum
O kadar çok kırıldım ki canım yandı ki artık ne canımi yakıyor sözleri ne kalbimi kırabiliyorlar