En derinime işliyor bazen.

freak.s

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2011
264
6
118
İstanbul
Tam unuttum derken tekrar hayatıma girdi ve daha da kendine bağlayıp gitti. Ben en baştan başlıyım anlatmaya, 4 ay bir ilişkinin ardından gelen ayrılık. Ilk aşk, ilk ilişki, bağlanma ve terkediliş. Ben iyi bi adam değilim sen daha fazla üzülmeden bitirelim vs. Ardından 5 ay çekilen acı. Tecrübesizliğin getirdiği acı da üstüne tuz biber tabi. Tam aklımdan çıkmaya başlıyorken ikimizin de üniversitesi tatil oldu ve ara tatilde beni yeniden aramaya başladı. 1 hafta her gün aradı yalvardı nolur buluşalım diye. Hep reddettim ama içim gidiyor tabi aynı zamanda. Neyse buluştuk. Bu tabi hiçbirşey olmamış gibi gayet normal davranıyor bende 5 ayın acısını çıkarırcasina asi. Birkaç gün görüştük tekrar başlamaya karar verdik düzeldim dedi yine kandırdı beni. Arkadaşlarıyla tanıştırdı güldük eğlendik birkaç gün rüya gibiydi herşey. Sonra yine aynı ilgisizlik telefonuna günlerce ulaşamama. Son defa bi buluşalım yüz yüze görüşelim dedik. Tabi ben çok sinirliyim. Bu, beni son görüşün dedim ben sana ikinci şansı verdim ama ınan fazlasını haketmiyosun. Hala neden ne yaptım ki diyor. Yine yalvarma yakarma düzelicem demeler kolumdan tutup çekmeler. Çektim gittim ordan. Yine aradı son şansını da verdim birkaç gün yine gayet ilgili görünüyordu. Hatta okulu benden 1 hafta önce açıldığı halde gitmedi senin için kalicam dedi. Sonraki gün aradım açan yok bi baktım facede fotoğraflarda etiketlenmis. Artık dayanamadim aramasını bekleyemedim. Mesajla ayrılık mi olur diyeceksiniz ama inanın sabrım kalmadı attım mesaj dönen yok günlerce. Dayanamadim faceden bu kadar hatrimiz varmış demek yazdım yine cevap yok yine yok. Üzerinden 2 ay geçti tepki vermedi. En çok bu dokundu gururuma. Üzüntüm aşk acısı mı yoksa gururumun kırılması mı bilmiyorum ama öyle derinden ki acı iliklerime kadar hissediyorum. Artık dayanamıyorum vizelerim de başlamak üzere. Arayıp herşeyi söylemek ona hakaret etmek içimi rahatlatmak istiyorum bi yandan da egosunu şişirmek istemiyorum yeterince sisik zaten. Ayrıca tek umudum yaz tatiliydi onu görmek için ama yurtdışına gidicekmis eğitim için az önce bi arkadaştan öğrendim hayallerim yıkıldı. Of öyle özledim ki aynı zaman da kalbim öyle kırık ki. Uyuyamıyorum, hiç uyuyamıyorum. Onunsa umrunda değil adam bi cevap bile vermedi.

yapman gerekenı yapmıssın canım dengesız bı kısılıkmıs erkek arkadasın ,
kurtulduguna sukret ve yoluna devam et

Haklısınız bunun farkındayım ben ama nasıl başaracağımı gerçekten bilmiyorum. Aylar geçiyo, ama içimdeki acı geçmiyo. Ağlayamiyorum da duygusuz gibi oldum, sadece boş boş etrafa bakıyorum sürekli. Oda arkadaşlarım toparlamaya çalışıyor sağolsun. Ama hiçbirşey değişmiyor :-(

adam açık açık seni umursamamış ve keyfine göre hareket etmiş.
bu saatten sonra arayıp sorma.
o ararsa da açma.

artık onun nasıl bir insan olduğunu, ve değişmeyeceğini çok iyi biliyorsun. o sebeple üzülmemelisin. havai bir tip anladığım kadarıyla ama haketmiyor seni.. insan sevgilisiyle mutlu olur.. sen mutsuz olmuşsun.. demekki bu iş yaramaz.. mesajına cevap vermemesi de "takmıyorum" davranışı.. şu dakikadan sonra asla iletişime geçme. sinirini otur kağıda yaz sayfalarca. ama arama msj atma. o ararsa bir gün asla yumuşama.. gururunu bir kez daha yıkma totosu tavan yapmış biri için.. atlatırsın geçer.. şu hayatta ne acılar geçmiyor ki.. insanlar nelerini kimlerini kaybetmiyor.

"Artık öğrendim ki; kimi sevdiğin önemliymiş.
Uzun yolu göze alamayana kelebek olunmazmış.
Nefesi yetmeyenle dipte hazine aranmazmış.
Aşkın ibadetini bilmeyene bayram bağışlanmazmış."
:31:

Son düzenleme:
Canım belli ki dengesizin tekiymiş. Hiç umursamamış baksana ayrılık mesajına bile cevap vermeyen insandan ne beklenir ki. :41:
İnan o senin sevgini haketmiyor. :50:

Sen hatayı bu çocuğun nasıl biri olduğunu bilerek dönmekle iki defa şans vermekle yapmışsın canım..zaten şu anda kendine kızdığın şey de budur,keşke barışmasaydım falan filan..bu çocuk yine arar seni,bunlar sana ders olsun ki bri daha dönme,adını anma..bırak kin tutma,kin tutarsan unutamazsın ve hep içinde büyür..kendini önemse,bu kadar üzmesine izin verme..

Peki ayrılık mesajına cevap vermeme sebebi ne olabilir bir fikriniz var mı ?

Sebebi size değer vermemesi...

Böyleleri durup durup ses verir. Her şey biter, sizden ses gelmeyince egosu yaralanır, her şey düzelmiş gibi ses verir, sizi de inandırır, sonra yine hiçbir şey olmamış gibi sessizliğe gömülür. Ne de olsa istediği zaman, ses verdiğinde sizin hazır beklediğinizi gördü bir kere...

Yine aynısını yapacak. Bir gün muhakkak tekrar konuşacak sizinle... Şu an öyle bir fırsat bulup içinizde kalanları kusmak istiyorsunuzdur ama ne söylerseniz söyleyin etkilenmeyecek, yine birkaç gün takılıp kendi hayatına geri dönecek. Sizi umursamayan, size değer vermeyen birine zarar veremezsiniz.

adam resmen dengesizmiş canım ya üzme sen kendini üniversitedeki arkadaşlarınla bolce eğlenmene bak vizelerine yoğunlaş aklınca seni yedekte tutuyor okul zamanı arayıp sormuyor tatil olunca boşluğu seninle dolduruyor buna birdaha asla müsade etme sil at onu unut gitsin:45:

Derslerini ihmal etme sabret zamanla daha iyi olucaksın eminiim.
Seni tekrar kandırmasınada asla izin verme!
Ayrılık mesajına bile cevap vermemiş demek ki içinde duygudan düşünceden eser yok.

Hepinize tek tek teşekkür ederim cevaplar için. Ara ara böyle duygusallasiyorum özellikle geceleri. Hiç geçmeyecek gibi hep o aklımda olacakmis gibi geliyor. Zaten böyle bir dönemde yeni biriyle tanışmanın hiç hoş sonuçlar doğurmayacagini tecrübe ederek gördüm. Birkaç hafta önce arkadaşların zoruyla biriyle görüşmeye başladım ama olmadı. Hiç o gözle bakamadim. Hala o aklımda hatta hep aklımda. Şu anki tek çabam onu unutmaya çalışmak zaten bir daha kanmayacak kadar iradeli olduğumu düşünüyorum umarım öyle olurum. Tek içimde kalan cevap vermemesi oldu en çok canımı yakan o. Nerdeyse 1 yıl olucak ilk görüşmemizden beri. Bu kadar da hatrım yokmuş yani.

Bu arada ikimizin yaşı da 18. Onun hala olgunlaşmadığını düşünüyorum. Ciddi bir ilişkiye uygun değil kesinlikle. Zamanla anlayacak ama iş işten geçmiş olacak. Bu adam Türkiye derecesi yaptı sınavda ama okumakla adam olunsa keşke.

Bu arada ikimizin yaşı da 18. Onun hala olgunlaşmadığını düşünüyorum. Ciddi bir ilişkiye uygun değil kesinlikle. Zamanla anlayacak ama iş işten geçmiş olacak. Bu adam Türkiye derecesi yaptı sınavda ama okumakla adam olunsa keşke.

bu derece yapan insanların bazı şahsiyetlerin egoları yüksek olabiliyo , egolarını tatmin etmiş olsa gerek. derece derken kaç mesela?

erkekler olgunlaşmaz canım :)) bunu aklına bir sok öncelikle. 50 yaşında da çocuk gibiler. biraz yüz versen üstüne titresen şımarmaya başlarlar. bir ilişkide en büyük hata kaybetme korkusunu ortadan kaldırmaktır. ondan sonra adam diyor yüzüne tükürsem bırakmaz bu beni. tecrübeyle sabit. cevap vermemesi de isabet olmuş bence. kalbini soğutsun işte ne güzel. ben eski sevgilime ölmek istiyorum bunu hissettiren herkese özellikle sana teşekkürler diye mesaj atmıştım. görüşelim lütfen dedim. çok kötüydüm o gün, sadece yanımda olsun istiyordum üzgündüm. dediği şey "ben her zaman emrine amade olamam"dı. bu lafı unutmadım ve muhakkak bu kadar acıtıcı birşeyi gün gelecek ona diyeceğim. şimdi olsa ayrılalım dediğinden itibaren aramazdım sormazdım bu daha çok uzaklaştırdı onu. daha önce bitsin demişti ben kesin bitti artık dedim. hiç aramadım haliyle 10 gün sonra o aradı. dedi bana 1 yıl ver. ondan sonra görüşelim bende o zaman durumum müsait olur mu bilemem geleceğe dair söz veremem dedim. o zaman etekleri tutuştu bırakmadı devam etti. aramız çok da iyiydi taki benim malum bir soruyu sormama kadar. sonra ben sorumluluk ve ciddi bişi istemiyorum 1 sene dedi durdu. şimdi olsa kabul ederdim. gitsin ne hali varsa görsün derdim yoluna bırakırdım. olacağı varsa olurdu zaten ben hayatıma devam edecektim. böyle demesine rağmen devam etmem ancak benden uzaklaşasına sebep oldu. onun için umursama dik dur içinden kahrolsan bile belli etme. hepsi ama hepsi buna acayip bozuluyorlar. seni sevmese nefret etse bile egoları zarar görüyor. hırslanıyorlar.

Son düzenleme:
Back
X