Tam unuttum derken tekrar hayatıma girdi ve daha da kendine bağlayıp gitti. Ben en baştan başlıyım anlatmaya, 4 ay bir ilişkinin ardından gelen ayrılık. Ilk aşk, ilk ilişki, bağlanma ve terkediliş. Ben iyi bi adam değilim sen daha fazla üzülmeden bitirelim vs. Ardından 5 ay çekilen acı. Tecrübesizliğin getirdiği acı da üstüne tuz biber tabi. Tam aklımdan çıkmaya başlıyorken ikimizin de üniversitesi tatil oldu ve ara tatilde beni yeniden aramaya başladı. 1 hafta her gün aradı yalvardı nolur buluşalım diye. Hep reddettim ama içim gidiyor tabi aynı zamanda. Neyse buluştuk. Bu tabi hiçbirşey olmamış gibi gayet normal davranıyor bende 5 ayın acısını çıkarırcasina asi. Birkaç gün görüştük tekrar başlamaya karar verdik düzeldim dedi yine kandırdı beni. Arkadaşlarıyla tanıştırdı güldük eğlendik birkaç gün rüya gibiydi herşey. Sonra yine aynı ilgisizlik telefonuna günlerce ulaşamama. Son defa bi buluşalım yüz yüze görüşelim dedik. Tabi ben çok sinirliyim. Bu, beni son görüşün dedim ben sana ikinci şansı verdim ama ınan fazlasını haketmiyosun. Hala neden ne yaptım ki diyor. Yine yalvarma yakarma düzelicem demeler kolumdan tutup çekmeler. Çektim gittim ordan. Yine aradı son şansını da verdim birkaç gün yine gayet ilgili görünüyordu. Hatta okulu benden 1 hafta önce açıldığı halde gitmedi senin için kalicam dedi. Sonraki gün aradım açan yok bi baktım facede fotoğraflarda etiketlenmis. Artık dayanamadim aramasını bekleyemedim. Mesajla ayrılık mi olur diyeceksiniz ama inanın sabrım kalmadı attım mesaj dönen yok günlerce. Dayanamadim faceden bu kadar hatrimiz varmış demek yazdım yine cevap yok yine yok. Üzerinden 2 ay geçti tepki vermedi. En çok bu dokundu gururuma. Üzüntüm aşk acısı mı yoksa gururumun kırılması mı bilmiyorum ama öyle derinden ki acı iliklerime kadar hissediyorum. Artık dayanamıyorum vizelerim de başlamak üzere. Arayıp herşeyi söylemek ona hakaret etmek içimi rahatlatmak istiyorum bi yandan da egosunu şişirmek istemiyorum yeterince sisik zaten. Ayrıca tek umudum yaz tatiliydi onu görmek için ama yurtdışına gidicekmis eğitim için az önce bi arkadaştan öğrendim hayallerim yıkıldı. Of öyle özledim ki aynı zaman da kalbim öyle kırık ki. Uyuyamıyorum, hiç uyuyamıyorum. Onunsa umrunda değil adam bi cevap bile vermedi.