- Konu Sahibi agresifkiz
-
Ne güzel demişsiniz. Teşekkür ederimBen bunuda başaracağim diyip kendimi gazlayarak düse kalka devam ediyorum.
Tutacak el bulamazsam bir elimle digerini tutuyorum.
İnsan kendi kendini teselli etmezse hic bir sey teselli etmiyor.
Umarım geçecek her şey. Teşekkür ederimBeni daha çok dibe çekecek şeyler yaptım. Sanki dünyanın en büyük derdi bende zannettim. Şimdi uzaktan bakınca çok dramatize ettiğimi anlıyorum.
Kimi derdim bitti, kimisi eskisi gibi üzmüyor. Her şeyin bir sonu var. Acınında..
Aslında basitmiş çözümün. Nedenini şimdi söyleyemeyeceğini ama onunla herşey düzelince konuşacağını yaz bitsin. Sorun her neyse bittiğinde dönersin. O zaman seni kabul ederse eder , etmezse hayatına devam edersin. Bir abla tavsiyesi ailen haricinde ki insanları aşırı önemsemeyi bırak, çok rahat edersin.Şu an elimde olmayan bir sebepten ötürü birini üzdüm ve onu tamamen kaybettim. Onun haberi yok durumumdan keyfi ondan vazgeçtim sanıyor. Her şeyi düzeltip onu geri kazanma şansım var ama bir süre lazım bana o sürede ne olacak bilmiyorum bir daha geri kazanamazsam diye kahroluyorum. Saçma bir durumun içindeyim ağlamak istiyorum sadece ve ağlıyorum
Hicbir mutluluk ve hiçbir hüzün sonsuza dek sürmüyor bunu biliyorum.Elimden gelenler var beni aşan şeyler var.Elimden gelini yapıp asanlari ise inandığım Allah'a bırakıyorum.Dünya üstünüze üstünüze geldiğinde nefes alamadığınızda, artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak düzelmeyecek diye düşündüğünüzde ne yapıyorsunuz kızlar. Nefes alamıyorum dipteyim mutsuzum kalbimi nasıl ferahlatacağım? Allahım herkesin kalbine ferahlık versin huzur versin beni de ayırmasın ne olur.
Dünyada her şey bitecek bir gün. İyi günler de , kötü günler de . Geçecek hepsi , geçecek hepsi , geçecek deyip bekliyorum sadece .Dünya üstünüze üstünüze geldiğinde nefes alamadığınızda, artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak düzelmeyecek diye düşündüğünüzde ne yapıyorsunuz kızlar. Nefes alamıyorum dipteyim mutsuzum kalbimi nasıl ferahlatacağım? Allahım herkesin kalbine ferahlık versin huzur versin beni de ayırmasın ne olur.
Bence En dip diye bir sey yok aslında. Hayatta kırılma noktası var. O kırılma noktası ruhen ve bedenen, maddi manevi anlardan oluşuyor. Bazılarında birkaç bazılarında da daha fazla.
Yani bu bir çocuk gördüm, aşık oldum, ama sevgilisi var diyip ağlamayı kastetmiyorum.
Ciddi manada kalbinin, ruhunun, dünyanın kırılmasından, değişmesinden bahsediyorum. Ve bu biz insanlar için kaçınılmaz, gerekli bir durum. Yapilacak şey ise oturup bitmesini beklemeyin. Bir şeyler yapın. Yapılacak mutlaka bir şey vardır.
Benimki çok uzun ve yazarsam ifşa olabilirim. Bu yüzden sadece bu şekilde yazdım. Umarım anlatabilmișimdir.
Ya Başta Aile diye birşey yoksa?Aslında basitmiş çözümün. Nedenini şimdi söyleyemeyeceğini ama onunla herşey düzelince konuşacağını yaz bitsin. Sorun her neyse bittiğinde dönersin. O zaman seni kabul ederse eder , etmezse hayatına devam edersin. Bir abla tavsiyesi ailen haricinde ki insanları aşırı önemsemeyi bırak, çok rahat edersin.
Şu an belki de en çok ihtiyacım olan şey bir abla tavsiyesi. Dinleyeceğim sizi. Teşekkür ederim tüm güzellikler sizi bulsun dilerimAslında basitmiş çözümün. Nedenini şimdi söyleyemeyeceğini ama onunla herşey düzelince konuşacağını yaz bitsin. Sorun her neyse bittiğinde dönersin. O zaman seni kabul ederse eder , etmezse hayatına devam edersin. Bir abla tavsiyesi ailen haricinde ki insanları aşırı önemsemeyi bırak, çok rahat edersin.
Bende bunu yapmaya çalışacağım biliyorum sadece biraz zamanHicbir mutluluk ve hiçbir hüzün sonsuza dek sürmüyor bunu biliyorum.Elimden gelenler var beni aşan şeyler var.Elimden gelini yapıp asanlari ise inandığım Allah'a bırakıyorum.
Sanırım bunu yapmaktan başka çare yokBiraz dibte vakit geçirip sıkılınca yukari tırmanıyorum
Çok teşekkür ederim dilerim sıkıntısı olan herkes çözümünü dermanını huzurunu bulurElimden geleni yaptım mı? Keske yapsaydım dediğim şeyleri deneyip içimde bıraktım mı? Diye sorarım kendime.
Yaptıysam ve sonuç istediğim gibi olmazsa daha da hiçbirşey yapmam. Akışına bırakırım. Kendimi yıpratmaktan vazgeçerim. Bol bol dua eder, Allahtan hayırlısını dilerim.
Hayatta malesef her şeyi kontrol edemiyoruz. Elimizde olmayan bir sürü sebep ve faktör var.
Dilerim gönlünüze ferahlık gelir ve huzura kavuşursunuz sıkıntınız her ne ise.
Duaya ve şükre yoneliyorum tekrardan kuvvet isteyip devam ediyorum. yolculuğa cikiyorum sevdiklerimle görüşüyorum biraz inzivadan sora değişiklikler dikkatimi dağıtıyor sana iyi gelen ne varsa yapSanırım bunu yapmaktan başka çare yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?