- 19 Aralık 2010
- 912
- 1.269
- 303
- Konu Sahibi agresifkiz
-
O zaman zaten hayattan yeterince çekip tek başına güçlü olmayı öğrenmek zorunda kalmışsındır. En değer vereceğin şey kendin olacaksın.Ya Başta Aile diye birşey yoksa?
Evet mesela bu. Bunu bilirsiniz, sürekli hissedersiniz. Ama bir an gelir, bir söz bir davranış, yapılan yada yapılmayan bir şey tüm olaya bakış açınızı değiştirir.Aynen
Bir Aile, Elalem icin, kendi Kiz Evlatina Destek etmemeleri gibi..
Bir Kiz.. Ailesi Hayatta oldugu halde onlarsiz Hayatta tutunmasi gibi..
Ben yuruyorum .Ama buralarda hava cok musaıt deıl kışın .Havalar musaıtse yuruyunDünya üstünüze üstünüze geldiğinde nefes alamadığınızda, artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak düzelmeyecek diye düşündüğünüzde ne yapıyorsunuz kızlar. Nefes alamıyorum dipteyim mutsuzum kalbimi nasıl ferahlatacağım? Allahım herkesin kalbine ferahlık versin huzur versin beni de ayırmasın ne olur.
Arabeske bağlamadan önce bir sürü yol var. Üstün körü konuşmak saçma olurŞu an elimde olmayan bir sebepten ötürü birini üzdüm ve onu tamamen kaybettim. Onun haberi yok durumumdan keyfi ondan vazgeçtim sanıyor. Her şeyi düzeltip onu geri kazanma şansım var ama bir süre lazım bana o sürede ne olacak bilmiyorum bir daha geri kazanamazsam diye kahroluyorum. Saçma bir durumun içindeyim ağlamak istiyorum sadece ve ağlıyorum
Ölüm olmasın yeter kiDünya üstünüze üstünüze geldiğinde nefes alamadığınızda, artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak düzelmeyecek diye düşündüğünüzde ne yapıyorsunuz kızlar. Nefes alamıyorum dipteyim mutsuzum kalbimi nasıl ferahlatacağım? Allahım herkesin kalbine ferahlık versin huzur versin beni de ayırmasın ne olur.
Ölü taklidi yapıyorum.Dünya üstünüze üstünüze geldiğinde nefes alamadığınızda, artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak düzelmeyecek diye düşündüğünüzde ne yapıyorsunuz kızlar. Nefes alamıyorum dipteyim mutsuzum kalbimi nasıl ferahlatacağım? Allahım herkesin kalbine ferahlık versin huzur versin beni de ayırmasın ne olur.
Dua ediyorumDünya üstünüze üstünüze geldiğinde nefes alamadığınızda, artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak düzelmeyecek diye düşündüğünüzde ne yapıyorsunuz kızlar. Nefes alamıyorum dipteyim mutsuzum kalbimi nasıl ferahlatacağım? Allahım herkesin kalbine ferahlık versin huzur versin beni de ayırmasın ne olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?