En doğal burnu kim yapıyor?

En doğal burun insanın kendi burnudur bence... Hiçkimsenin anlayamayacağı burunlar elbette yapılır, meselâ burundaki kemer güzel bir şekle getirilir ama kemer bırakılabilir. Burun ucundaki çıkıntılar tek bir top haline getirileceğine olduğu gibi bırakılır vesaire vesaire... Ama ameliyat olduktan 5-6 sene sonra doğallığının kalıp kalmayacağını kimse garanti edemez... Burun ameliyatlarının ilk ayları, ilk yılı güzel gelebilir ama 3. yıldan sonra burunları tartışmak lazım bence...

nasıl ulaşabiliriz kendisine

Ben Dr salih emre üregen'e oldum burun ameliyatımı,çok doğal ve nefes almam olsun,şekli olsun tam istediğim biçimde.ameliyatımın üzerinden 1,5 yıl dan fazla geçti...Yeni tanıştığım kimselere konuşma açılırsa burnum estetik diyince çok güzel buluyorlar ama estetik olduğunu hiç anlamadıklarını söylüyorlar.benim istediğim sonuçda buydu zaten.meme protez de yaptırdım aynı doktora o da doğal vallahi,maşallah çok mutluyum:))

Benim kardeşim ve bir çok arkadaşım hem çok doğal hem fonksiyonel buruna Dr. Hüseyin Altun ile kavuştular ben de yıllar önce üstelik tanıdık plastik cerraha yaptırdığım ama nefes alamadığım burnumu düzelttirmek için kendisine gittim. Hem fiyatları çok uygun hem de çok başarılı bir dojtor. Şiddetle tavsiye olunur

hüseyin altun diyorummm.....piyasada iyi ameliyat yapan doktorlardan bitanesi.mutlaka gidip görüşün karar vermeden önce.

yok gidemedim cnm parayı ayarlayamadım şimdi seçim yapmam lazım biranönce, prof tayfun aköz yada doç serkan yıldırım arasında.. :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…