En doğal burnu kim yapıyor?

Konuyu acan kumsalberil benimle ayni gun ameliyat oldu 14 ay once:) tabiki bizim de secimimiz emre ilhan oldu :) belli bir kalibi yok burunlarinin kim nasil istiyorsa ve yuzu hangi burunu kaldiriyorsa oyle yapiyor en onemlisi de bu zaten burunun yuzunuzle butun olmasi :) aileden 4 kisi olduk hepimizin yuz sekli farkli tabi burunlarimiz da farkli hepimiz cok memnunuz o yuzden ben kesinlikle emre ilhan derim :)

o kısaca M.D.
ama siz ona uzun uzun
doğal burun uzmanı ve dunyanın en tatlı ınsanı deyın :)

1.5 yıl once amelıyat oldum. muhammet dılberın savı 7. ayda gercek oldu; ''sen kılo aldın çok guzel oldun'' ben kılo almamıştım:) burnumu yaptırmıştım!!!

Ameliyat olmadım ama Emre İlhanın yaptığı burunları çok beğeniyordum sonra Muhammed Dilberi keşfettim 1.5 yıldır da takip ediyorum,onun doğallığı tartışılamaz geldi bana,inşallah bana da çok doğal güzel bir burun yapar ..çünkü doğal görünüm en önemlisi..

Arkadaşlar doktorları şehirleri ve hastaneleri ile yazar mısınız Ben de 2 kez oldum ama mahvetti doktor o yüzden benim gibi hemen atlamayın derim 3. ameliyat olmam gerek
revizyon ameliyatlarında en başarılı isim tabikide tartışılmaz Emre İlhan

Kesinlikle ege üniversitesi doç. Dr. Yiğit özer tiftikçioğlu diyorum profilimden benim ve diğer ameliyat olan arkadaşların resimleri var hepimiz yiğit beye yaptırdık çok da memnunuz :)

DR.gökhan özerdem gayet doğal tam istediğim gibi bir burun çıkardı,görenlerde şaşkın tamamen doğal ama eski kocaman halinden eser yok..çok muntazam kesinlikle..Ben Antalya'da ameliyat oldum ama İstanbul'dada ameliyatları oluyor,hatta ilk görüşme için randevu almak istediğim gün İstanbulda ameliyattaydı...

Arkadaşlar doktorları şehirleri ve hastaneleri ile yazar mısınız Ben de 2 kez oldum ama mahvetti doktor o yüzden benim gibi hemen atlamayın derim 3. ameliyat olmam gerek

Kesinlikle cok haklisiniz. Cok sukur ki ben 1 kerede dogru doktoru bildum. Abdulkadir Goksel'i oneririm kesinlikle. Kendisinin muayenehanesi istanbul Saskinbakkal'da. Revizyonda da cok basarili oldugunu biliyorum.

Kesinlikle cok haklisiniz. Cok sukur ki ben 1 kerede dogru doktoru bildum. Abdulkadir Goksel'i oneririm kesinlikle. Kendisinin muayenehanesi istanbul Saskinbakkal'da. Revizyonda da cok basarili oldugunu biliyorum.

evet en basitinden ben de revizyon oldum Göksel bey eve çok memnunum:)

canım bende üniverstedeyim sakaryada. gürkan beye ameliyat olmayı düşünüyorm beni bilgilendirebilir misin bu konuda

Sakarya da üniversiteye geçmiş sanırım kendisi. Fiyat olarak.çok ucuz değildi yani benim zamanında ki bundan iki sene öncesi ben 4500 vermiştim hastane herşey dahil. Ilgili bir doktor olduğunu söyleyebilirim kessinlikle, ayrıca iyi bir kulak burun boğaz uzmanı olduğundan fonksiyonel olarak da oldukça iyi işler yapıyor.sen merak etiklerini sor ben yanıtlamaya çalışırım

evet bende çok duydum ismini ben birde nefes almakta güçlük çekiyorm o ameliyatı olurken estetikte yaptrcam 4.500 ble bnm için pahalı ama belki deviasyon ameliyatı da var diye sigorta karşılar bi kısmını . çok araştrdım ama birtek ameliyat olan seni buldum çok şükür :) ya ben korkuyorm braz kavisli olsun istyrum ama doğal durmaz diyede korkuyorm senin burnun nasıl oldu bi de yeni bi ameliyata ihtiyaç duyuldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…