- Konu Sahibi kumsalberil
-
revizyon ameliyatlarında en başarılı isim tabikide tartışılmaz Emre İlhanArkadaşlar doktorları şehirleri ve hastaneleri ile yazar mısınız Ben de 2 kez oldum ama mahvetti doktor o yüzden benim gibi hemen atlamayın derim 3. ameliyat olmam gerek
Doktora karar vermek ne kadar zor işmiş ...
Arkadaşlar doktorları şehirleri ve hastaneleri ile yazar mısınız Ben de 2 kez oldum ama mahvetti doktor o yüzden benim gibi hemen atlamayın derim 3. ameliyat olmam gerek
Kesinlikle cok haklisiniz. Cok sukur ki ben 1 kerede dogru doktoru bildum. Abdulkadir Goksel'i oneririm kesinlikle. Kendisinin muayenehanesi istanbul Saskinbakkal'da. Revizyonda da cok basarili oldugunu biliyorum.
yaklaşık 2 yıl önce burnumu yaptırdım ve söylemedikçe kimse anlamıyor, hatta ve hatta ameliyat oncesinde beni tanımayanlar ameliyatlı oldugumu soyledigimde bile inanmıyor.
Doktorum Gürkan Kayabaşoğlu ben memnun kalmıştım, tavsiye ederim.
Sakarya da üniversiteye geçmiş sanırım kendisi. Fiyat olarak.çok ucuz değildi yani benim zamanında ki bundan iki sene öncesi ben 4500 vermiştim hastane herşey dahil. Ilgili bir doktor olduğunu söyleyebilirim kessinlikle, ayrıca iyi bir kulak burun boğaz uzmanı olduğundan fonksiyonel olarak da oldukça iyi işler yapıyor.sen merak etiklerini sor ben yanıtlamaya çalışırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?