En doğal burnu kim yapıyor?

Şimdi canım ben ameliyat oldugumda yıl 2011 di ve gurkan bey sadece ozelde calısıyordu.

Ayrıca benim ozel saglık sigortam oldugu halde burun ameliyatı estetik bir ameliyat olarak goruldugu için saglık sigortam hastane yatısını falan da karsılamıyordu.
ameliyatımın ustunden bu mayıs ayında 2 yıl geçti ve henuz baska bir ameliyata ihtiyac duymadım ve daha oncesinde de nefes alma problemlerim yoktu ve ameliyat sonrasında da nefes alma durumum daha da iyileşti.

Onun dısında soyle diyim ameliyattan sonra beni goren hiç bir allahın kulu da ameliyatlı oldugumu dusunmedi hatta ben soyledigimde pek cogu inanamadılar, kesinlikle dogal bir iş cıkardı. cok kavisli bir burun değil ama ben kavisli bir burun istemedim yuz hatlarım belirgin ve oldukca cıkık elmacık kemiklerim oldugu için kavisli bir burun bende sırıtırdı diye dusunuyorum. Burnumda herhangi bir yamukluk yok,dusme de olmadı cok sukur. ama bu birazda senin beklentilerinin gercekciliği ile de alakalı. Eger cok sekilsiz bir burnun oldugu halde inanılmaz kalkık bir burun istersen veya ne bileyim geniş bir burnun varken oldugundan daha da ince bir burun istersen burun dogal dursa da yuzun harmonisi bozulabiliyor.

Fiyat konusunda benim odedigim rakam doktor ucreti + hastane masrafları idi ve ameliyat oldugum hastane cok temizdi, soyle diyim yattıgım oda ile refakatci odası ayrıydı, duslar tv unitesi hersey cok mukemmeldi ve refakatcim olan kardesim de gayet konforundan odun vermemişti.

Tavsiyem gidip gurkan beyle bir konus, ssk olayında falan da yardımcı olabilir sonucta bu işleri bilemediğimden yanlıs yonlendirmek istemem.

Onun dısında her turlu sorun için soru sorabilirsin. Ayrıca gurkan bey in ameliyat ettigi bir kac kişiyi daha tanıyorum hepsi de sonuctan memnun, oncesi ve sonrasını bildigimden kotu işine ben sahit olmadım diyebilirim.

Ben de 15 gün önce Emre İLhan'' aamrliyat oldum.sonuç mükemmel tam istediğim gibi oldu.zaten revizyon ameliyatlarında çok başarılı tavsiyeler üzerine karar vermiştim.en önemlisi de burun içi problrmlerini de ameliyat esnasında sorunu halletmesi.rahat nefes almak gerçekten çok güsel kesinlikle tavsiye ederim

canım çok teşekkürler açıklaman için yarın gürkan beyle görüşmeye gidiyorum. çok heycanlıyım şuan sakaryada devlet hastanesinde görev yapıyor bnm nefes almamda da problem olduğu için hastane masraflarını devlet karşılar umarım içimi çok rahatlattın gerçekten ameliyattan sonra senin için zor oldumu morarma falan birde senin burnunda çok sorunlu bi burunmuydu

Merhaba Arkadaşlar
Ben 3 yıl evvel İzmir de talihsiz bir burun ameliyatı oldum. Malesef çok iyi sonuçlarla karşılaşamadım. Hatta burnum çok daha kötü bir hal aldı. Ben kendim de hemşire olduğum halde İlk amelliyatı yapan doktoru seçerken çok cahilce davrandım. İyi araştırmadım. Daha sonra İstanbul da özel bir hastanede ameliyathane hemşireliği yapan bir arkadaşım sayesinde Dr Abdulkadir Göksel ile tanışma şansım oldu. Arkadaşım kendisi ile ameliyatlara girdiğini ve bu konuda çok başarılı olduğundan bahsetti. Revizyon ameliyatları her zaman ilk Rinoplasti ameliyatından çok daha zordur. Çünkü ilk seferinde Dr ne ile karşılaşacağını bilir fakat malesef revizyonda aynı şey söz konusu değildir. Başka birinin bozduğu birşeyi düzeltmek için yaparsın ve ne ile karşılaşacağını bilemezsin. Bu yüzden iyinin iyisini bulmak zorundasındır.
Dr Abdulkadir Göksel in Cadde Bostanda ki muayenehanesine gittim ve bilmiyorum neden daha ilk gördüğüm anda onun bana yardım edebileceğine ikna oldum. Bir sürü KBB ci ile görüşmiştüm ama Dr Abdulkadir Göksel le tanıştığımda hepsinden vazgeçtim.
Sonunda Central Hospital de ameliyat oldum. Önceki ameliyattan burnumu onaracak doku kalmadığından Dr um kulağımdan doku aldı ve bana resmen yeni bir burun yaptı.
Şu anda ameliyatımın üzerinden 3 ay geçti. Burnumun ödemleri iniyor ve gün geçtikçe daha da güzelleşiyor. Artık fotoğraf çektirebiliyorum, yan profil verebiliyorum, biriyke konuşurken burnuma bakıyor korkusu yaşamıyorum.
Sevgili hanımlar burun yüzümüzün tam ortasında be hiçbirşey ile gizlenemeyen bir organımız malesef. Herhangi br rahatsızlığınız varsa benim Dr um gibi çok iyi bi dr seçmenizi tavsiye ediyorum. Bunun ne parayla nede başka birşeyle bir ölçümü yok. Daha ucuza bulduğunuz doktor ilk ameliyat sonunda başarısız olduğunda zaten ikinci ameliyatı yine ona olmak istemiyorsunuz. İkinci bir ameliyatı ikinci bi dr a ikinci bir ücrete oluyorsunuz bu yüzen ki paraya acımayın :)
ve mutlaka Rinoplasti gibi bir düşünceniz varsa Dr Abdulkadir Göksel ile tanışın...
Sevgiler.

sürekli aklıma yeni şeyler takılıyor :) burun deliklerinde veya burun kanatlarnda oynama yapmış mıydı acaba gürkan bey

merhaba, benim ilk defa yazışım. bende burnumu yaptırmaya karar verdim.
nazım çerkeş ve teoman doğan arasında kararsızım. Teoman doğana ameliyat olan arkadaşlardan yorum alabilirmiyim??
teşekkürler

dr ihsan başaran canım resimlerime bakabilirsin ameliyattan sonra gün gün resimlerm var

merhaba geçen ay kuzenim yaptırdı bende aynı doktordan 2 ay önce meme ameliyatı oldum ve harikalar yaratıyor muhteşem bir doktor inanın abartmıyorum kendinizi gözü kapalı emanet edebileceğiniz biri şiddetle tavisye ederim. Plastik Cerrah Dr. Ali Cemal YILMAZ İstanbul Maltepede kendisine ait muayenehanesi var ve şuanda Diyarbakır Memorial hastanesinde çalışmaktadır. Ameliyat detayları ile ilgili sormak istediğiniz birşey varsa bana özelden ulaşabilirsiniz.

Ali Cemal YILMAZ Resmi Facebook Sayfası: https://www.facebook.com/dralicemalyilmaz?fref=ts

facebook sayfasında daha önce ameliyat olan hastalarında resimleri yer almaktadır incelemenizi tavsiye ederim..

güzel olmuş. fotoğraflar için teşekkürler detaylı bir bilgi oldu bizim için

gün gün çektiğim için ilk üç gün olan şişliğin korkutucu olduğu görülüyor çok net:) ama 4. günden itibaren inişe geçiyo ve hissizlik kaybolmaya başliyo yani ödem sökülüyo söküldükçede, şekil ortaya çıkıyo , ama tam şeklini uzun bir süre sonra alıyo yani hızlı iyileşebilir çok çabuk toparlanabilir ama zaman geçtikçe daha da iyi oluyor , seninle gelişen bişey gibi çok ilginç bi durum..

bende çok doğal görünümlü bir doktor arıyorum zühtü demir çok güzel bir tasarım yaptı ama bilemiyorum

bilgisayarda tasarım yapıyorcunku sen burnunu daha once hıc degıstırılmıs gormedın ve neye benzoıycegını sadece aynaya bakıp burnunla oynayıp yukarı kaldırarak kendıne oyle bakarak tahmın ettın orda pc de gordugun goruntu de burnunun ınceltılmıs kaldırırlmıs halı ama ,,, sonucta senın burnun uc boyutlu yanı 4 profılden ıbaret degılsın (alt ust sag sol..) etın kemıgın kıkırdagın burun delıklerın kanatları derısı hersey bunun ıcıne gırıo bırde estetıkten zıyade saglık ıcın bazı duzeltmeler dde yapılıcaksa işlem daha kompleks demek anlamına geliyor bu yuzden gidip doktorla konuşmanı soru sormanı , hıckımsenın yorumuna baglı kalmamanı tavsıoye ederım benım de burda yorum yapmam senı caydırmak olur en guzelı fotografları koymak gun gun sen ordan kendıne bı yorum zaten cıkarıcaksın cunku onlar gerçekler , kendin doktorla veya doktorlarla görüşüp araştırmanı eski bir hastasıyla iletişime geçmeni ondan da ameliyat sonrası ile ilgili tereddüt ettiğin bilgileri almalısın derim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…