En düşük kredi kartı limiti

susuleta

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2012
3.046
5.534
158
Arkadaşlar kredi kartı almak istiyorum daha doğrusu ek kart..Babamın kartından ek kart istiyorum

En düşük limit ne kadardır?Mesela 500tl bana hayde hayde yeter

Ve banka benden habersiz kartımın limitini yükseltir mi?

BAnka senden habersiz limitini yükseltmez.istersen 100 tl lik bile ek kart çıkarabilirsiniz :13:

ciddi misin? kk istiyorum fakat annem oyalıyor ha bire..limitini senden habersiz yükseltirler yok kart mağduru olursun falan diye

babam esnaf bu arada..anneminki de ek kart...ama bana çıkarmam için bu sebeplerden dolayı izin vermiyordu bunu öğrenmem iyi oldu teşekkr ettim

Merhaba üniversite öğrencisi isen 400 tl lik limiti olan bir kart var. Kendi adına çıkartabilirsin.
Ama bence hiç bulaşma derim bu kredi kartı illetine.

kart limiti babanın isteğine bağlı oluyor canım hani kart onun ya
babandan habersizde yükseltmezler zaten limiti

limitini senden habersiz yükseltmeye hakları yok...istege baglı olur limitin...

benimden üniversite kartım var limiti 5oo ama 3oo'e de var ve cok büyük rahatlık tabi alışverişte kendini kaybetmemek lazım...

cevaplar için teşekkürler arkadaşlar

çok savurgan biri değilim fakat bulunduğum yerde pek kendime göre şeyler olmadığı için netten alışveriş yapıyorum ve aldıklarımın da taksitli olmasını istiyorum

annemler falan vermez öyle kartını bana..bu yıl ünive inşallah başlayacağım fakat aöf okuyacağım yani bana verirler mi sizce?

olmadı babamın kartından ek kart çıkartırım tabi izin verirse....

Ek kart alırsan,limitini baban belirleyebilir.
Babanın talebi veya onayı olmadan,ek kartın limitini yükseltemezler.
Babanın limitini yükseltirler ama ek kart aynı kalır.

Asıl kartın limitini yükseltmeden önce,bankalar ekstre üzerinden veya mesaj ile bildirimde bulunuyorlar.
Limitiniz şu tarihten itibaren şu kadara yükseltilecektir.Onaylamıyorsanız bankamızı arayınız gibi...

Arkadaşlara katılıyorum, sizden vada babanızdan habersiz limit arttıramazlar. Babanız en düşük limitli seçeneği ister.

Birde başıma gelen birşeyi anlatayım, x bankasından kart limitim orta karar sıfır bir araba alacak kadar. Telefonum çaldı limitiniz orta karar 2 sıfır araba alınacak limite yükseltilecektir. İstiyorsanız 1 i , istemiyorsanız 2 yi tuşlayın dedi. 2 yi tuşladım.

Ertesi gün gene aynı mesaj ve bir türlü 2 ye basmamı sistem kabul etmedi, sonunda limitiz yükseltilmiştir, güle güle kullanın dedi ve sistemi kapattı.

Tamam bankayı arasam limit arttırımını iptal ederler ama ne uğraşacağım dedim, 444 lüleri ara üstüne verem ol sinirden.

Son düzenleme:

babam bankalarca itibarlı biri..of ya korktum şimdi

Arkadaşlar sizden habersiz limit yükseltemezler demişler ama yükseliyor.Ancak biraz.Mesela 300 tl lik kredi kartı limitini düzenli kullanıcıysan,düzenli ödüyorsan 335 lira yapabiliyorlar.Yaptılar Ama bu durum ek kartta olmaz diye düşünüyorum.Banka çok düzenli kullanıcılara habersiz ikinci ve daha yüksek limitli kart bile gönderiyor .Bankada staj yaparken şahit olmuştum.Adam iptal ettirmeye getirdi hemen iptal ettiler.

sorun zaten annemin bunu bahane edip kart aldrımak istememesi..ben de iyice araştırmak istedim var mı böyle bir şey diye...

Bana hiç sormuyorlar da bildirimde yapmıyorlar
altı ayda bir yükseliyor benim de işime geliyor
ek kartım varken de kendiliğinden yükselirdi öyle sahibinden izin falan istemiyorlardı
istersen düşürürler ama

benimde ünvli kredi kartım var 500 tl limiti bende netten alışverş için çıkarmıştım..dengeli ve kendini bildğin sürece harcama yaparsan gayet iyi bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…