sen çalışıyormusunhaklısın :)
anladım canım nerdesin peki istanbul musen çalışıyormusun
evet hastanede sekreterim
hayır canım van dayım.anladım canım nerdesin peki istanbul mu
baya uzakmıssınhayır canım van dayım.
evt aynen. istanbul a taşınmayı düşünüyoruz bakalım. sen hangi şehirdesinbaya uzakmıssıntmm cnm tutmiyim ben seni
ben istanbuldayım cnm memurmusun yoksa özel hastane mievt aynen. istanbul a taşınmayı düşünüyoruz bakalım. sen hangi şehirdesin
aminn bitanem seni görmeden sevdim yazdıklarına ısındım inşaALLAH SENDE KARNINDAKİ BEBİŞİNİ SAĞLIKLI Bİ ŞEKİLDE KUCAĞINA ALIRSIN RABBİM CÜMLEMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN..Çok Sağol canım benim. Rabbim şu mübarek cuma gecesi hürmetine hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.
sayfada ayrı ayrı yazısıyoruz sana da selam veriyim dedim canımaminn bitanem seni görmeden sevdim yazdıklarına ısındım inşaALLAH SENDE KARNINDAKİ BEBİŞİNİ SAĞLIKLI Bİ ŞEKİLDE KUCAĞINA ALIRSIN RABBİM CÜMLEMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN..
SAĞOL CNM GÜNAYDINsayfada ayrı ayrı yazısıyoruz sana da selam veriyim dedim canım
Devlet hastanesinde calisiyorum ama ozel sirkete bagli. Sen calisiyor musunben istanbuldayım cnm memurmusun yoksa özel hastane mi
Günaydın canım
sen nerdensin
evet cnm bnde çalışıyorum ön muhasebedeyim bnmde arkadaşım hastanede memur bnide özel sirket çalışanı olarak aldıracaktı sonra burayı bulup vazgeçtim hastalarla uğraşmak daha zahmetli geldi bana bunu bulmuşken tercih ettim :)Devlet hastanesinde calisiyorum ama ozel sirkete bagli. Sen calisiyor musun
aynen iyiki tercih etmemişsin. bende çok zorlanıyorum hatta çıkmayı düşünüyorum iştenevet cnm bnde çalışıyorum ön muhasebedeyim bnmde arkadaşım hastanede memur bnide özel sirket çalışanı olarak aldıracaktı sonra burayı bulup vazgeçtim hastalarla uğraşmak daha zahmetli geldi bana bunu bulmuşken tercih ettim :)
iş bulmadan çıkma canım iyice zorlaştı iş bulmak istanbula gelmeyi düşünüyoruz demişsin vanda ailen mi var neden ordasınızaynen iyiki tercih etmemişsin. bende çok zorlanıyorum hatta çıkmayı düşünüyorum işten
memleketim burası ailemde burada. çalışmayı düşünmüyorum canım. eşim özel bir şirkette çalışıyor şirketi de istanbul da. burada temsilciliğini yapıyor ama iştanbul da olması onun açısından daha iyi. maddi problemimiz olmadığı sürece çalışmak istemiyorum. özellikle de olursa eğer bebeği bakıcıya bırakmak istemiyorum.iş bulmadan çıkma canım iyice zorlaştı iş bulmak istanbula gelmeyi düşünüyoruz demişsin vanda ailen mi var neden ordasınız
o konuda kesinlikle haklısın cnm imkanın varsa en azından kres yasına gelene kadar bebişine kendin bakmalısın çocuklar çok zorlanıyor eltimin oğlu bu konuda çok yıprandı maalesefmemleketim burası ailemde burada. çalışmayı düşünmüyorum canım. eşim özel bir şirkette çalışıyor şirketi de istanbul da. burada temsilciliğini yapıyor ama iştanbul da olması onun açısından daha iyi. maddi problemimiz olmadığı sürece çalışmak istemiyorum. özellikle de olursa eğer bebeği bakıcıya bırakmak istemiyorum.
aynen canım. benim annem çalışıyordu. bana da bakıcı bakıyordu. yaşadığım şeyler bazen haber oluyor bakıcı çocuğu dövdü diye. inan o haberleri hemen değiştiriyorum çünkü yaşadım bunları ve acısı hiç geçmiyor. o yüzden Allah izin verirse bir mani olmazsa kendim büyütecemo konuda kesinlikle haklısın cnm imkanın varsa en azından kres yasına gelene kadar bebişine kendin bakmalısın çocuklar çok zorlanıyor eltimin oğlu bu konuda çok yıprandı maalesef
ayyy inanmıyorum ya nasıl insanlar var ya nasıl yapıyolar madem zor geliyor niye bu işi yapıyorlar anlamıyorum çok üzüldüm canımaynen canım. benim annem çalışıyordu. bana da bakıcı bakıyordu. yaşadığım şeyler bazen haber oluyor bakıcı çocuğu dövdü diye. inan o haberleri hemen değiştiriyorum çünkü yaşadım bunları ve acısı hiç geçmiyor. o yüzden Allah izin verirse bir mani olmazsa kendim büyütecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?