en erken gebelik testi ne zaman yapılırsa sonuç alınır?

Çok Sağol canım benim. Rabbim şu mübarek cuma gecesi hürmetine hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.
aminn bitanem seni görmeden sevdim yazdıklarına ısındım inşaALLAH SENDE KARNINDAKİ BEBİŞİNİ SAĞLIKLI Bİ ŞEKİLDE KUCAĞINA ALIRSIN RABBİM CÜMLEMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN..

aminn bitanem seni görmeden sevdim yazdıklarına ısındım inşaALLAH SENDE KARNINDAKİ BEBİŞİNİ SAĞLIKLI Bİ ŞEKİLDE KUCAĞINA ALIRSIN RABBİM CÜMLEMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN..
sayfada ayrı ayrı yazısıyoruz sana da selam veriyim dedim canım

Devlet hastanesinde calisiyorum ama ozel sirkete bagli. Sen calisiyor musun
evet cnm bnde çalışıyorum ön muhasebedeyim bnmde arkadaşım hastanede memur bnide özel sirket çalışanı olarak aldıracaktı sonra burayı bulup vazgeçtim hastalarla uğraşmak daha zahmetli geldi bana bunu bulmuşken tercih ettim :)

aynen iyiki tercih etmemişsin. bende çok zorlanıyorum hatta çıkmayı düşünüyorum işten

aynen iyiki tercih etmemişsin. bende çok zorlanıyorum hatta çıkmayı düşünüyorum işten
iş bulmadan çıkma canım iyice zorlaştı iş bulmak istanbula gelmeyi düşünüyoruz demişsin vanda ailen mi var neden ordasınız

iş bulmadan çıkma canım iyice zorlaştı iş bulmak istanbula gelmeyi düşünüyoruz demişsin vanda ailen mi var neden ordasınız
memleketim burası ailemde burada. çalışmayı düşünmüyorum canım. eşim özel bir şirkette çalışıyor şirketi de istanbul da. burada temsilciliğini yapıyor ama iştanbul da olması onun açısından daha iyi. maddi problemimiz olmadığı sürece çalışmak istemiyorum. özellikle de olursa eğer bebeği bakıcıya bırakmak istemiyorum.

o konuda kesinlikle haklısın cnm imkanın varsa en azından kres yasına gelene kadar bebişine kendin bakmalısın çocuklar çok zorlanıyor eltimin oğlu bu konuda çok yıprandı maalesef

o konuda kesinlikle haklısın cnm imkanın varsa en azından kres yasına gelene kadar bebişine kendin bakmalısın çocuklar çok zorlanıyor eltimin oğlu bu konuda çok yıprandı maalesef
aynen canım. benim annem çalışıyordu. bana da bakıcı bakıyordu. yaşadığım şeyler bazen haber oluyor bakıcı çocuğu dövdü diye. inan o haberleri hemen değiştiriyorum çünkü yaşadım bunları ve acısı hiç geçmiyor. o yüzden Allah izin verirse bir mani olmazsa kendim büyütecem

ayyy inanmıyorum ya nasıl insanlar var ya nasıl yapıyolar madem zor geliyor niye bu işi yapıyorlar anlamıyorum çok üzüldüm canım bnm annem bakıyor o konuda rahatım çok şükür inşallah seni,nde istediğin gibi olurda içinde kuzunda rahat eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…