eczaneden test alıp yap bi kez daha ya da sağlık ocagından kan testi hayırlısı olsunda inşallah geliyodur bebiş
Canım belirsizlik insanı kahrediyor ama akısına bırakmak gerekiyor ben de o durumdayım şu an. Pozitifi gördük ama sonuç na olacak Muallak. Allah'a teslim ettim.Değer tam arada çıkmış ne demek? Cuma günü test tekrarlanacak. Hep bu sabırsızlığım yüzünden böyle oldu ya
Canım belirsizlik insanı kahrediyor ama akısına bırakmak gerekiyor ben de o durumdayım şu an. Pozitifi gördük ama sonuç na olacak Muallak. Allah'a teslim ettim.
Inşallah canım ya çok istiyorum bu kez meleğimin benimle kalmasını. Sen de inşallah hayırlı sonuçlar alırsın.Allah gönlüne göre versin canım benim. Umarım istediğin neticeyi alırsın. Alırız.
Canım edeceğim inşallah sana. Rabbim hayırlı zamanda hayırlı bir melek gönderir inşallah. Sen de bana et olur mu?Benimde bu aralar çok duaya ihtiyacım var beni gören okuyan herkesten dua bekliyorum Rabbim hepimizin yüzünü güldürsen. .
Ederim tabi cnm ne demek amin cümlemize inşaallah bende bugün yine kahverengi lekeler başladı doktora gittim beta 2.6 bide prolaktin 29.89 çıkmış bunun hakkında bi bilgin var mı kafam manyak oldu napacam bilemedim oooof ofCanım edeceğim inşallah sana. Rabbim hayırlı zamanda hayırlı bir melek gönderir inşallah. Sen de bana et olur mu?
Canım sen kimyasal geçiriyorum demiştin değil mi Beta 2.6 bence gebelik ihtimali ama prolaktini hiç bilmiyorum. Inşallah her şey daha güzel olur :)Ederim tabi cnm ne demek amin cümlemize inşaallah bende bugün yine kahverengi lekeler başladı doktora gittim beta 2.6 bide prolaktin 29.89 çıkmış bunun hakkında bi bilgin var mı kafam manyak oldu napacam bilemedim oooof of
kuzum geçen ay öyle dediler bu ay yine lekelenmeler başladı kafayı yiyecem değer 2.6 napacam bilemedim oof ki offff of...Canım sen kimyasal geçiriyorum demiştin değil mi Beta 2.6 bence gebelik ihtimali ama prolaktini hiç bilmiyorum. Inşallah her şey daha güzel olur :)
Günaydın cnm test yaptın migünaydın arkadaşlar. bugün adet günüm ve halen olmadı. ancak kasık bel ve karın ağrısından ölecemhiç böyle olmazdı. bir de sol yumurtalık bir damar gibi atıyor sanki. bilginiz var mı bu konuda ?
iki gün önce yapmıştım cnm negatifti o yüzden şimdi yapmadımGünaydın cnm test yaptın mi
Ecrin ya değerim tam ikiye katlamadı bu sefer. 52 olması gerekirken 49 çıktı çok mutsuzum ya. Arada 3 değer var ama minimum 52 olması gerekmez miydi bakıyorum milletin 50 den 200 e çıkıyor bir anda benimki iki kat bile artmamışkuzum geçen ay öyle dediler bu ay yine lekelenmeler başladı kafayı yiyecem değer 2.6 napacam bilemedim oof ki offff of...
O zmn biraz daha sabret ya da git saglik ocağına kan ver kanda kesin çıkar cnm varsa bişeyiki gün önce yapmıştım cnm negatifti o yüzden şimdi yapmadım
zaten kan testi yapmıştım. sabredecem 1 hafta fln bakalım hayırlısıO zmn biraz daha sabret ya da git saglik ocağına kan ver kanda kesin çıkar cnm varsa bişey
Anladım cnm hayırlı ve sağlıklı olsun da olur elbetzaten kan testi yapmıştım. sabredecem 1 hafta fln bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?