en erken gebelik testi ne zaman yapılırsa sonuç alınır?

bu ay demeye başladık daha çok yeni. ve doğum kontrol hapı kullanıyordum 1 aydır bıraktım. haptan dolayı biraz endişeliyim
O zmn bir kaç ayda sürebilir cnm döngün tam duzelince olur zaten tabi bu ay kuzucuk annesine gelmezse

canım inşallah tekrar yükselir Allahım hakkında en hayırlısını versin

hayır değerin güzel gidiyor stres yapma stres çok etkiliyor bende dün o kadar stres yaptım bugün kanamam başladı bi bakıma sevindim prolaktin değerimde düşmüş çok şükür hem senin günün geçti mi o yönden düşüün günün geçmeden kanaman başlamadan sakın ön yargılı davranma ben inanıyorum ALLAH BÜYÜK olacak o bebiş ama hatırladığım kadarıyla seninde 2 düşüğün vardı doktorunla görüş iğneye başla bence..

İğneye ilk testim pozitif çıkınca başlamıştık. Milletin değeri 30 dan 200 kere bile çıkmış ama benimki ikiye katlamadı sanırım bu da gidecek. 3 çocuğun arkasından üzülmek kalacak bana da. Ve tek şansım tüp bebek olacak çünkü benim çocuklar sağlıklı olmuyor anlaşılan

CNM iyi düşün iyi olsun bırak düşünme süreklide kan vermeye gitme çocuk kanla besleniyor adet günün ne kadar geçti

CNM iyi düşün iyi olsun bırak düşünme süreklide kan vermeye gitme çocuk kanla besleniyor adet günün ne kadar geçti
Adetim yarın. Yaklaşık 100 çıkması Lazım değerimin. Yarın son kez yaptıracağım eğer 100 ve üzeri çıkarsa takmayacağım ama düşük çıkarsa ümidimi keseceğim bu bebeğimden de

Adetim yarın. Yaklaşık 100 çıkması Lazım değerimin. Yarın son kez yaptıracağım eğer 100 ve üzeri çıkarsa takmayacağım ama düşük çıkarsa ümidimi keseceğim bu bebeğimden de
BENCE YAPTIRMA CNM ADETİNİ 5 GÜN GEÇSİN ÖYLE GİT EVHAM YAPMA CANIMSIN YAA..

QUOTE="dmira, post: 39918530, member: 663139"]Bekletmez inşallah cnm ama sen yinede geç olacakmış gibi düşün ki çab uk gelsin balbocegi[/QUOTE]
Aynen haklisin canim

RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN CNM İNŞ. HAYIRLI GÜZEL HABERLERLE GELİRSİN HABERİNİ DÖRT GÖZLE BEKLİYORUM..
Çok Sağol canım benim. Rabbim şu mübarek cuma gecesi hürmetine hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.

Hayırlı. Haberlerini bekliyorum
inş. canım. dün akşam bi uyku hali oldu. saat 9 gibiydi uykusuzluktan ölüyordum. bu da bir belirti ama psikolojik de olabilir tabi[/QUOTE]
ne kadar ümitsiz olursan o kadar hızlı gelir cnm ben 4 ay denedim 5 ay umudumu kestim yazdan sonra utar heralde fln dedim o ay tuttu o na göre ümitsiz ol

inş. canım. dün akşam bi uyku hali oldu. saat 9 gibiydi uykusuzluktan ölüyordum. bu da bir belirti ama psikolojik de olabilir tabi
ne kadar ümitsiz olursan o kadar hızlı gelir cnm ben 4 ay denedim 5 ay umudumu kestim yazdan sonra utar heralde fln dedim o ay tuttu o na göre ümitsiz ol [/QUOTE]
haklısın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…