en erken gebelik testi ne zaman yapılırsa sonuç alınır?

inşallah canım :)

kızlar başka başlıktada açtım konuyu ama yazan olmadı ovulasyon zamanında kahverengi leke normalmi sizce? bide kasıklarda ağrı hiç yaşamamıştım bu şekildede

kızlar başka başlıktada açtım konuyu ama yazan olmadı ovulasyon zamanında kahverengi leke normalmi sizce? bide kasıklarda ağrı hiç yaşamamıştım bu şekildede
normal cnm ağrı ama kahverengi leke normal değil bence akıntın çok mu peki

normal cnm ağrı ama kahverengi leke normal değil bence akıntın çok mu peki
evet akıntımda var biraz normalde arada ağrı olurdu ama kahverengi leke ilk kez oldu korunmayıda bu ay bıraktık kafam bi dünya oldu açıkçası :S

o zmn iltihabın olabilir cnm doktora git mutlaka erken tedavi ol ki bebek için gecikme peki korunmadığından beri mi oldu yoksa bu ay öyle kendiliğnden mi oldu

mart başından beri korunmuyoruz canım o yüzden ondanmı oldu yoksa kendiliğindenmi bilemedim en iyisi gidiyim ben doktora haftasonu

mart başından beri korunmuyoruz canım o yüzden ondanmı oldu yoksa kendiliğindenmi bilemedim en iyisi gidiyim ben doktora haftasonu
olabilir cnm çünkü ilk korunmadığında oluyor böyle şeyler vücut dışardan gelen bi madde oldugu için yabancılayabiliyor adetine kaç gün belki de hamilesindir

olabilir cnm çünkü ilk korunmadığında oluyor böyle şeyler vücut dışardan gelen bi madde oldugu için yabancılayabiliyor adetine kaç gün belki de hamilesindir
belkide oyledir 10 gün var daha canım inş dediğin gibidir de şartlanmamak lazım sanırım aklıma getirmemeye çalışıyorum:)

belkide oyledir 10 gün var daha canım inş dediğin gibidir de şartlanmamak lazım sanırım aklıma getirmemeye çalışıyorum:)
valla cnm iltihap değilse sayet umarım değildir hamile olabilirsin bnm de kasık ağrım ve o ay sadece 1 damla kahverengi lekem olmuştu bnde diyorum bu ne ya sonra o ay öğrendim ki hamileyim ama dediğin gibi sartlanma ve daha ilk kez denedik de ümit edince tutmuyor hoş tutmasada yeni denemişsin yılmak yok

evet öyle motive etmeye çalışıyorum kendimi canım düşünmemeye çalışıyorum daha yolun basındayım diyorum ama yaşım 30 panik oluyorum arada karmaşığım anlayacağın
senin ilk hamileliğinmiydi peki?

büyütme yasını gözünde artık çoğu kişi 32- 33 te evleniyor çok ileri değil yani benim evet ilk hamilelğimdi sperm yumurtaya girerkendi sanırım yırtılma oluyormus bazı kadınlarda kahverengi leke olarak bir damla falan geliyormus bnmde öyle oldu peki kahverengi leke 1 damlaydı ve bir daha olmadı mı yoksa baya vardı ve sürüyor mu

sadece bir damlaydı canım kasık ağrım devam ediyo ama ilginç bir sekilde
açıkçası ben daha 1. olmadan tek olmaz 2.de mutlaka olsun diyenlerdenim o yüzden acele ediyorum yoksa aynen 30 geç bir yaş değil
çocuk kaç yaşında şu an?

o zmaaannnn olabilir canımmm yani inşallah sağlıklı hayırlı bir evlat olur da inşallah gelmiştir ama sen yine çok ümitli olma olur mu ne olur ne olmaz bnde senin gibiyim ilk tutmadı diye ben kısırmıyım yok eşimin sperm sayısı mı düşük triplerine girmiştim ama çok şükür 5. ay kızım tuttu geldi suan 2.5 yasında bal kuzum ayyy bana haber ver olur mu çok merak ederim bu arada doktora gitme bu hafta olurda tutmazsa adetin bittikten sonra gidersin belki tutmuştur doktor kurcalama yapmasın oralarda

Allah bağışlasın canım inşallah isteyen herkese nasip etsin

evet ya gitmiyim bekliyim en iyisi erkenden ümitlenmek gereksiz olur hem,mutlaka haber veririm zaten insan çatlar konuşmazsa muhtemelen:)

Allah bağışlasın canım inşallah isteyen herkese nasip etsin

evet ya gitmiyim bekliyim en iyisi erkenden ümitlenmek gereksiz olur hem,mutlaka haber veririm zaten insan çatlar konuşmazsa muhtemelen:)
ayy evet cnm ya bende sanki kendime olmuş gibi çok mutlu oluyorum böyle şeylerde hadi hayırlı haberlerini bekliyorum nerdendin bu arada :)

ayy evet cnm ya bende sanki kendime olmuş gibi çok mutlu oluyorum böyle şeylerde hadi hayırlı haberlerini bekliyorum nerdendin bu arada :)
etrafta böyle kişiler olması güzel canım:) inşallah güzel haberler veririm en yakın zamanda

İstanbul sen?

Kizlar bende sizin gibi sabırsızım ovülasyon testi kullandım 5 inde cift cizgiyi gördüm dr a da gittim yumurtam çatlamıştı bi tane daha gelisen vardı dayanamayıp internetten fortest diye erken gebelik testi siparisi verdim bakalım yarın gelir pazar günü yapmayı düsünüyorum sizce sonuç cıkarmı kullanan varmı bu testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…