en erken gebelik testi ne zaman yapılırsa sonuç alınır?

Walla kizlar yazdiklariniza bakilirsa baana cok guzel ilham kaynagi oldunuz insaalah
Bende hamileyimdircunku dediginiz butun belirtiler var bende beklicem bakalim daha ne kdr beklicem
Canım inşallah hamilesindir. Yine de her iki duruma da hazırlıklı olalım psikolojik Yıkıma uğramamak için :)

Sende de mi sebep bulunamadı canım kaç haftalıktı kürtajın ?
8 ay önceki 2.5 aylıktı son kimyasal dediği çok tazeydi yeni başladığı bi dönemde dediğim ilaçları aldım ama değer düşünce kimyasal dediler ama kanama hala olmadı anlamadım..

8 ay önceki 2.5 aylıktı son kimyasal dediği çok tazeydi yeni başladığı bi dönemde dediğim ilaçları aldım ama değer düşünce kimyasal dediler ama kanama hala olmadı anlamadım..
Senin günün geçti mi canım ?

Benimde bugün başladı kahverengi lekenlenme çok az ama . Bende adet başlangıcı gibi belim falan da yeni ağrımaya başladı çünkü

evet cnm gitttim kimyasal kanama olunca gel dediler bende kanama olmasını bekliyorum...
Aaa üzüldüm canım ya inşallah bir an önce kanaman olur biter de sağlıklı bir yavruna hamile kalırsın. Dualarım seninle

[QUOTE="monaroza01, post: 39730673, member: 52enim de iki kürtajım var benim de haftaya adetim ben de merakla bekliyorum inşallah hayırlı olur canım sonuç İkimiz için de.[/QUOTE]
Canim ben malesef hamile degilim ve hala regl olmadim umarim senin gonlune göre olur

Ne ignesi olmam lazim

[QUOTE="monaroza01, post: 39730673, member: 52enim de iki kürtajım var benim de haftaya adetim ben de merakla bekliyorum inşallah hayırlı olur canım sonuç İkimiz için de.
Canim ben malesef hamile degilim ve hala regl olmadim umarim senin gonlune göre olur[/QUOTE]
Hayırlısı canım ben iki sonuca da hazırım. Pıhtılaşma iğnesi canım, pıhtılaşma yok ama iki gebelik kaybım olunca sebepsiz düşüklerde iğne kullanılıyor her ihtimale karşı.

Canim ben malesef hamile degilim ve hala regl olmadim umarim senin gonlune göre olur
Hayırlısı canım ben iki sonuca da hazırım. Pıhtılaşma iğnesi canım, pıhtılaşma yok ama iki gebelik kaybım olunca sebepsiz düşüklerde iğne kullanılıyor her ihtimale karşı.[/QUOTE]
manoroza bende hamile değilmişim sonucu duyunca şok oldum ilk defa bu kadar geciktim umarım bişeyler ters gitmiyordur ne diyeyim..

Hayırlısı canım ben iki sonuca da hazırım. Pıhtılaşma iğnesi canım, pıhtılaşma yok ama iki gebelik kaybım olunca sebepsiz düşüklerde iğne kullanılıyor her ihtimale karşı.
manoroza bende hamile değilmişim sonucu duyunca şok oldum ilk defa bu kadar geciktim umarım bişeyler ters gitmiyordur ne diyeyim..[/QUOTE]
Canım ya üzülme hayırlısı olsun hakkımızda. Benim de umudum pek kalmıyor. Bence bir doktora git bir şey yoktur inşallah stres yapma belki strestendir.

Neden Olumsuz olsun ki iyi düşün iyi olsun sıkma canını. .
Ya canım ben de pKO var daha önce iki kez hamile kaldım ama biri klomen diğeri aşılama ile. Ama ikisi de ilk denemede tuttu. Ocak ve Şubat'ta kendi halime yumurtladım. Şubat'ta yumurtlama günümü tutturduk bakalım. Nedense olumsuza alışmak istiyorum

bende de vardı çok şükür şeytan kulağına kurşunsoğan kürü sayesinde çok rahatladım ben ilk yapmamda ard arda 3 ay yaptım hatta 3. ayın bitiminde hamile kaldım sana da tavsıye ederim çok ii olur...

Haftaya adet tarihim. Adetim bitsin ben de başlamayı düşünüyorum canım bakalım Hayırlısı. Bu ay da benim hayaller suya düşecek galiba. Göğüslerimin şişmesi ve her gün akşam kol altım, kasıklarım ve Göğüs altımın alev gibi yanması dışında hiçbir belirtim yok. Bel ağrım da var ama belki de Açıkta kaldı hamileliğe yormuyorum. Yine gelecek yani o beklenmeyen adet :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…