- 1 Temmuz 2011
- 334
- 80
- 123
hadi hayırlısı bakalım inş. RABBİM ÇOK ARATMADAN KUCAĞINA NASİP EDER..Haftaya adet tarihim. Adetim bitsin ben de başlamayı düşünüyorum canım bakalım Hayırlısı. Bu ay da benim hayaller suya düşecek galiba. Göğüslerimin şişmesi ve her gün akşam kol altım, kasıklarım ve Göğüs altımın alev gibi yanması dışında hiçbir belirtim yok. Bel ağrım da var ama belki de Açıkta kaldı hamileliğe yormuyorum. Yine gelecek yani o beklenmeyen adet :)
Âmin hepimize inşallah canım benim. Rabbim bir gün mutlaka verecek buna inanıyorum sen de inan. Vermeyecek olsa hiç hamile kalmazdık.hadi hayırlısı bakalım inş. RABBİM ÇOK ARATMADAN KUCAĞINA NASİP EDER..
evet kuzum bizim istememizle değil inan RABBİMİN istemesiyle oluyor bunu bi çok kez yaşadım o yüzden her ay oldu mu diye bakmak yerine çalışmları zevkiyle yapmakÂmin hepimize inşallah canım benim. Rabbim bir gün mutlaka verecek buna inanıyorum sen de inan. Vermeyecek olsa hiç hamile kalmazdık.
bence yükselir cnm ayy hadi inş...Kızlar yumurtlamamın 9. Günü bugün. Kan tahlili yaptırdım 7.3 çıktı yükselir mi sizce
Canım inşallah ya dış ya da kimyasal olmasından çok korkuyorum panik halindeyimbence yükselir cnm ayy hadi inş...
PANİK YAPMA İYİ DÜŞÜN CNM YARIN TESTİNİ TEKRARLA BANA DA SÖYLE MERAK EDERİM İNŞAALLAH ÇOOOK ÇOOK YÜKSELİR..Canım inşallah ya dış ya da kimyasal olmasından çok korkuyorum panik halindeyim
Inşallah canım ya içimden bir ses kimyasal diyor ama bilmiyorum. Ilişkiden 8 gün sonra 7.3 çıktı yükselir inşallah.PANİK YAPMA İYİ DÜŞÜN CNM YARIN TESTİNİ TEKRARLA BANA DA SÖYLE MERAK EDERİM İNŞAALLAH ÇOOOK ÇOOK YÜKSELİR..
inşaALLAH cnm hadi hayırlısı..Inşallah canım ya içimden bir ses kimyasal diyor ama bilmiyorum. Ilişkiden 8 gün sonra 7.3 çıktı yükselir inşallah.
Canım 2 gün önce 7.3 olan değerim 26.13 olmuş 4 kat artmış neredeyse. Kimyasal değildir değil mi daha adetim de cuma günü falan.inşaALLAH cnm hadi hayırlısı..
Idrarda silik de olsa çıkar canım. Inşallah hamilesindir. Rabbim burda bekleyen tüm Arkadaşlarıma nasip etsin içinde de bana :)Merhaba arkadaşlar. 2 yıllık evliyim. Bu ay adetim 3 gün geçti ve hiç böyle bir şey olmazdı. Birden heyecana gelip test yapıp negatif çıkmasından korkuyorum. İdrar testini ne zaman yapmam gerekir. Teşekkürler.
Olabilir cnm bnmde ilk kez gecikmisti ve ben o ay hamileydim gününe ne kadar var kiMerhaba arkadaşlar. 2 yıllık evliyim. Bu ay adetim 3 gün geçti ve hiç böyle bir şey olmazdı. Birden heyecana gelip test yapıp negatif çıkmasından korkuyorum. İdrar testini ne zaman yapmam gerekir. Teşekkürler.
HARİKA bi değer cnm 2 günde çok güzel artmış hayırlı Uğurlu olsun bebis geliyorCanım 2 gün önce 7.3 olan değerim 26.13 olmuş 4 kat artmış neredeyse. Kimyasal değildir değil mi daha adetim de cuma günü falan.
Ay inşallah canım ya Rabbim inşallah herkese nasip etsin. Hep dualarımdasınız sizler de :)HARİKA bi değer cnm 2 günde çok güzel artmış hayırlı Uğurlu olsun bebis geliyor
Idrarda silik de olsa çıkar canım. Inşallah hamilesindir. Rabbim burda bekleyen tüm Arkadaşlarıma nasip etsin içinde de bana :)
Olabilir cnm bnmde ilk kez gecikmisti ve ben o ay hamileydim gününe ne kadar var ki
eczaneden test alıp yap bi kez daha ya da sağlık ocagından kan testi hayırlısı olsunda inşallah geliyodur bebişBugün adetimin 4. Günü olması gerekirken hiç bir emare yok :) Rabbim hayırlısını versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?