- Konu Sahibi Herseynhayirlisiii
-
Insallah canim dedigin gibi pskolojik Allah isteyen herkese versin olanlarada hayirlisiyla kucaklarina almayi nasip etsinSlm kızlar. Adet gecikmesi dışındaki diğer belirtiler sizi yanıltabilir hayal kırıklığına uğratabilir fazla takılmayın onlara. En önemlisi adet gecikmesi sabırla beklemek lazım.Zira diğer belirtiler hemen hemen adetle aynı diyebilirim.En azından bende öyle oldu.Bu ayda olmadı yine adet olacam diye beklerken bebek müjdesini aldım.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.
Benim 2 gun gecince böyleydi. 5 haftalik hamileyim cnm. Inşallah sende hamilesindir.Kizlar ovu testi koyu çıkarsa hamile olabiliyormusuz bilginiz varmı bu konuda benim 5 gün gecikti ya az önce yaptım böyle çıktı sizin fikrinizi almak istiyorum
Ayy sende mi yaptın çok heyecanlandim şimdi inşallah canım ya ama bak tekrar söyliyim bu gebelik testi değil ovu testi sende ovu testi yaptın dimi ?Benim 2 gun gecince böyleydi. 5 haftalik hamileyim cnm. Inşallah sende hamilesindir.
Benimde böyle belli belirsizdi çizgi. kan tahlili yaptırdığımda 2218 çıktı beta hcg 4-5 haftalık hamilesin dedi dr. Umarım seninde öyledir :)Kizlar ovu testi koyu çıkarsa hamile olabiliyormusuz bilginiz varmı bu konuda benim 5 gün gecikti ya az önce yaptım böyle çıktı sizin fikrinizi almak istiyorum
İnşallah canlarim ya Rabbim duysun sesinizi beni çok motive ettiniz çok teşekkür ederim böyle birşey duymaya gerçekten çok ihtiyacım vardiBenimde böyle belli belirsizdi çizgi. kan tahlili yaptırdığımda 2218 çıktı beta hcg 4-5 haftalık hamilesin dedi dr. Umarım seninde öyledir :)
Canım benim çok iyi anlıyorum seni bende çok heyecanlıydım bekleme sürecinde. inş tez zamanda müjdeli haberi alırsın sendeİnşallah canlarim ya Rabbim duysun sesinizi beni çok motive ettiniz çok teşekkür ederim böyle birşey duymaya gerçekten çok ihtiyacım vardi
Aminn ınsallah :) ya gebelik testi yapıyorum negatif çıkıyordu arkadaşım ovu testi yap koyu çıkarsa hamilesindir dedi köyü çıktı 2 ci çizgide silik çıktı ınsallah hamileyimdirCanım benim çok iyi anlıyorum seni bende çok heyecanlıydım bekleme sürecinde. inş tez zamanda müjdeli haberi alırsın sende
Canım sende ovu testi yaptın dimi ay tekrar tekrar emin olmak istiyorum heyecandan yanlış anlamiyim6. Haftadaym yeni yeni başlıyor
Yok ovu testi yapmadım direk hcg yaptım silik çıkmıştı. Sonra ertesi gün kan verdim hamileyim.C
Canım sende ovu testi yaptın dimi ay tekrar tekrar emin olmak istiyorum heyecandan yanlış anlamiyim
Adetin düzenli midir ? 5 günlük gecikme normal değil çünkü.Gebelik testleri yanıltıyor insanı 2.5 aylıkken hatıra olsun diye yaptığım testte negatif sonuç almıştım :) en önemlisi adet gecikmesi bir an evvel kan testi yaptır beta hcg değerine bakılsın.Aminn ınsallah :) ya gebelik testi yapıyorum negatif çıkıyordu arkadaşım ovu testi yap koyu çıkarsa hamilesindir dedi köyü çıktı 2 ci çizgide silik çıktı ınsallah hamileyimdir
Canım bugün 5 ci gün geçikiyorum adetleri çok düzenli hiç aksama olmazdı ilk defa geçikiyorum adet olacakmisim gibi oluyorum wcye gidiyorum beyaz akıntım varAdetin düzenli midir ? 5 günlük gecikme normal değil çünkü.Gebelik testleri yanıltıyor insanı 2.5 aylıkken hatıra olsun diye yaptığım testte negatif sonuç almıştım :) en önemlisi adet gecikmesi bir an evvel kan testi yaptır beta hcg değerine bakılsın.
Rabbim tamamına erdirsin aynı sevinci bizde yaşatsin :)Yok ovu testi yapmadım direk hcg yaptım silik çıkmıştı. Sonra ertesi gün kan verdim hamileyim.
Belirtilerm hiç yoktu daha yeni yeni başladı
Amin amin inşallah Rabbım size ve isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahRa
Rabbim tamamına erdirsin aynı sevinci bizde yaşatsin :)
AminnnAmin amin inşallah Rabbım size ve isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Benimde asla gecikme olmazdı 4 gün geciktiği gibi hastaneye koştum.Önce kan verdim sonucu beklerken de karşıdaki eczaneden gebelik testi alıp yaptım 2.çizgi belli belirsiz çıktı.kan tahliline göre 4-5 haftalık hamileydim çok şükür. ama o zamana dek adet olacam zannettim hep.Adet gecikmesi dışındak hersey adet öncesi yasadıklarımla aynıydı sivilcelerim bile çıktı sagolsunlar :) hatta ilk haftalarda hamile olduğumu bilmesem adet olacam sanırdım kasık ağrıları falan bir süre devam etti çünkü.Canım bugün 5 ci gün geçikiyorum adetleri çok düzenli hiç aksama olmazdı ilk defa geçikiyorum adet olacakmisim gibi oluyorum wcye gidiyorum beyaz akıntım var
Benim gecikmemin 2 ci günüydü gittim kan tahlili yaptım 01 çıktı yani negatif .. 2 defada gebelik testi yaptım onlarda negatif bu sabah yaptım yine negatif ama beyaz akıntım var ve kendimi hamile gibi hissediyorum hayırlısı artık. . Bugün 5 ci gün arkadaşın anlattı üzere ovu testi yaptım böyle çıktı bakalım artk Rabbim nasip eder inşBenimde asla gecikme olmazdı 4 gün geciktiği gibi hastaneye koştum.Önce kan verdim sonucu beklerken de karşıdaki eczaneden gebelik testi alıp yaptım 2.çizgi belli belirsiz çıktı.kan tahliline göre 4-5 haftalık hamileydim çok şükür. ama o zamana dek adet olacam zannettim hep.Adet gecikmesi dışındak hersey adet öncesi yasadıklarımla aynıydı sivilcelerim bile çıktı sagolsunlar :) hatta ilk haftalarda hamile olduğumu bilmesem adet olacam sanırdım kasık ağrıları falan bir süre devam etti çünkü.
Hayırlısıyla güzel haberi alırsın inşBenim gecikmemin 2 ci günüydü gittim kan tahlili yaptım 01 çıktı yani negatif .. 2 defada gebelik testi yaptım onlarda negatif bu sabah yaptım yine negatif ama beyaz akıntım var ve kendimi hamile gibi hissediyorum hayırlısı artık. . Bugün 5 ci gün arkadaşın anlattı üzere ovu testi yaptım böyle çıktı bakalım artk Rabbim nasip eder inş
İnşallahHayırlısıyla güzel haberi alırsın inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?