- Konu Sahibi Herseynhayirlisiii
-
Az önce kan testi yaptım negatif çıktı adet te olmadım anlamadım birsey geçen ay jinekologa gidip bir sorunum var mı diye baktırdim gebelik olmadan önce kontrolumu yapayım dedim. Dr hiçbir sıkıntım olmadığını hatta kist falanda yok dedi rahim ağzın temiz dedi. Hiç adetime gecikmedi .. duzenldiir adetim. Acaba geç döllenme olduğu için mi çıkmıyorBiraz daha bekle Can'ım test yaptınmı
Yok Can'ım onu bende yaşadım kafana takıyorsun ya vücudun senle oyun oynuyor kesin adet olursun çünkü bende oldum.. Unut gitsin hamilemiyim sorusunu beyninden sil at daha rahat olursun inan banaAz önce kan testi yaptım negatif çıktı adet te olmadım anlamadım birsey geçen ay jinekologa gidip bir sorunum var mı diye baktırdim gebelik olmadan önce kontrolumu yapayım dedim. Dr hiçbir sıkıntım olmadığını hatta kist falanda yok dedi rahim ağzın temiz dedi. Hiç adetime gecikmedi .. duzenldiir adetim. Acaba geç döllenme olduğu için mi çıkmıyor
Ben kafama çok takmiyorum ki .. bugunde adet olmadımYok Can'ım onu bende yaşadım kafana takıyorsun ya vücudun senle oyun oynuyor kesin adet olursun çünkü bende oldum.. Unut gitsin hamilemiyim sorusunu beyninden sil at daha rahat olursun inan bana
Hadi bakalım belki vardır bişeyler Can'ım benimBen kafama çok takmiyorum ki .. bugunde adet olmadım
Hadi bakalım belki vardır bişeyler Can'ım benim
İnşallah canım benim .. hatta geçen ay tutmayınca bu ayda kesin tutmaz diyordum adet olmayınca mutlu olmuştum .. ama ben kan testini ogleleyin gidip yaptım aç karınla yapmak gerekiyormuş diye duydum onun etkisi var miHadi bakalım belki vardır bişeyler Can'ım benim
Ben bu ay hem yumurtlama zamanı hem.normal günler içinde 1 gün arayla yapıyorduk. Benim adetim çok duzenldiir bekarligimdan beriBenim bu ayda yok en belirgin özellik gebelikte baktığım kadarıyla akıntı diğer belirtiler hikaye valla.. Ben kuruyum mesela iç çamaşırım bile kirlenmiyor o derece.. Bide ne Zaman yumurtluyorum Onuda bilmiyorum ki :)))
Yok Can'ım benim kardeşim hemşire gece gittik hastanede yaptık negatif çıktı geçtiğimiz ay bende vazgeçtim.. Dedim zaten olmuyor sinirlerim bozuldu kan vermekten her ay test yaptimaktan bu ay be test nede kan hiç birini yapmadım yapmıcam da ki biliyorum yoktur akıntı bile yok olsa akıntım olurdu o yüzden bıraktım inşallah sende vardırİnşallah canım benim .. hatta geçen ay tutmayınca bu ayda kesin tutmaz diyordum adet olmayınca mutlu olmuştum .. ama ben kan testini ogleleyin gidip yaptım aç karınla yapmak gerekiyormuş diye duydum onun etkisi var mi
Benimki de hiç şaşmaz tatlım ama aralık ayında tam 8 gün geçikti tamam dedim hamileyim ama testler negatif gösteriyor anladım ki stres kafaya takma iyice düzeni bozuyor ondan beridir öyle çok kafama takmıyorum şimdi de kökten vazgeçmiş durumdayım öylesine takılıyorum buraya da :)Ben bu ay hem yumurtlama zamanı hem.normal günler içinde 1 gün arayla yapıyorduk. Benim adetim çok duzenldiir bekarligimdan beri
Anladim canım benimde strestendir o zman olsa çıkardı kan testinde .. yİl değil canm 2 aydır evliyim hiç korunmadik
Can'ım benim çok yenisin sakın umudunu yitirme tamam mı ! Benim 1 sene oldu 8 aydır korummuyoruz ama yık yok :))Anl
Anladim canım benimde strestendir o zman olsa çıkardı kan testinde .. yİl değil canm 2 aydır evliyim hiç korunmadik
İnşallah en kisa zamanda ikimizde ve bütün isteyen herkeste sevinir bebis haberiyle .. yok canm yitirmem :)Can'ım benim çok yenisin sakın umudunu yitirme tamam mı ! Benim 1 sene oldu 8 aydır korummuyoruz ama yık yok :))
Bende de eşim 3310 tlfonundaki titresim olduğunu söylüyor ben hiperaktif bir kadınım yerimde durmak nedir bilmem hatta gece uyurken ayaklarımi oynatyigimi söyler ve bana çok güler .. Sigara gazlı içecek çay kahve tadını bilmem fast food falan hiç damak tadım yok inşallah bebis daha fazla zorlamaz seni canm ya ..Bazı insanların her işi zor olur ben buna inanıyorum.. Benimki öyle oldu evlendim zorla iş kurdum zorla hayata tutundum zorla sevdim zorla sevildim oda zorla Bebiş desen oda zorla olacak biliyorum.. Ama sonucuna bakarsan muhteşem oluyor zor olan şeyler daha kıymetli oluyor daha çok tutunuyorsun. Ben mesela biraz rahatım kendi zevklerimden zor geçen biriyim sigara kullanıyorum hani hamile olsam bırakırım diyorum ama zor sanırım azaltırım inşallah Bebiş içirmez diye umut ediyorum! Sabır en güzel erdemdir. Ben hep sabretmesini bildim hatta Peygamber sabrı var derler sende bana :)))
Bende Fas food bilmem gazlı içeçek soda içerim bi tek işte bi kötü alışkanlığım sigara Onuda işte bırakmak zor geliyor.. Bende senin gibiyim ayaklarım sürekli oynar yerinde duramam eşim kurt var sende Diyo :)))) o kurtlar seni yer ha karışma bana diyorum :))))Bende de eşim 3310 tlfonundaki titresim olduğunu söylüyor ben hiperaktif bir kadınım yerimde durmak nedir bilmem hatta gece uyurken ayaklarımi oynatyigimi söyler ve bana çok güler .. Sigara gazlı içecek çay kahve tadını bilmem fast food falan hiç damak tadım yok inşallah bebis daha fazla zorlamaz seni canm ya ..
Aynen valla :))) umarım sıgaradanda kurtulursun :)) bakıyorum yorumlara falan 5 haftalik hamile olupta belli olmayan varmış negatif ten pozitife dönen testler varmışBende Fas food bilmem gazlı içeçek soda içerim bi tek işte bi kötü alışkanlığım sigara Onuda işte bırakmak zor geliyor.. Bende senin gibiyim ayaklarım sürekli oynar yerinde duramam eşim kurt var sende Diyo :)))) o kurtlar seni yer ha karışma bana diyorum :))))
Çok var Can'ım öyle geç döllenmden dolayı dilerim seninde vardır minnoşunAynen valla :))) umarım sıgaradanda kurtulursun :)) bakıyorum yorumlara falan 5 haftalik hamile olupta belli olmayan varmış negatif ten pozitife dönen testler varmış
Ayy inşallah canm inşallah .. hafif akıntım geliyor wcye gitmeye korkuyorum bu ay çok heveslendim daha doğrusu ilk defa adetim 3 gün gecikince umutladimÇok var Can'ım öyle geç döllenmden dolayı dilerim seninde vardır minnoşun
Korkma Can'ım olmazsa öbür aya deneriz senle :))Ayy inşallah canm inşallah .. hafif akıntım geliyor wcye gitmeye korkuyorum bu ay çok heveslendim daha doğrusu ilk defa adetim 3 gün gecikince umutladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?