yok galiba canım yaaa..belkim ben olurummmm:Saruboceq:
karnın da bi minik şişlik var neden bilmiyorum normalde karnım yoktur. daha doğrusu karnımın biraz altı şiş. ya ben bi inansam elim karnıma gidicek ama sürekli bacağımı kasıklarımı tutuyorum çünkü kasılıyor.Öfff boşverin beniii( Valla işler yoğun o sebeple fazla giremiyorum. Önümüzdeki haftm da yoğun olacak!
Ben sana çok sevindim valla süper yaaa! Ayyy insanın sürekli eli karnına gider di mi? İnanamazsın şimdi?
Bak hamişsin diye bizi bırakma buralarda küserizz:))
ama sivilceyle alakası yok benim de bi tane sırtımda vardı. normalde adet sivilcesi falan da çıkmazdınaz27 canım benim sivilcelerim çıkmıştı kesin adet olcam diodum yüzümde koca koca 2 tane çıkmıştı
canım ilk belirti mide yanması sanki bulanma gibi olur ya ama tam bulantı değil bi de kasık ağrısı hafif hafif ama ben onu önemsememiştim çünkü geçen ay da oldu kesin belirti bugün oldu gecen ayki kasık ağrımdan farklı bişey ağrı değilde resmen kıramp gibi bişey oluyo
canım normalde çıkar diyolar ama ben çıktığını bilmiyorum. en azından gününü beklemek lazım benim yaptırdığım gün ya adetin iki gün öncesiydi yada adet günüydü ona rağmen düşük çıktı. benim teste göre hesap edersek bence biraz daha bekle
canım ben bekleyemedim bugün gittim çıkmadı..adam da emin olamadı..ne dersin??sat 5 ocak..kafamçokkarıştı
canım ben hiç bi şey anlamamıştım olan belirtileri de onla badaştırmadım ben doktora gittim kaşıntı var diye yara falan var sanmıştım. doktor fitil ve krem verdi bi de artık çocuk istiyorum araştırmaya başlayalım dedim o erken dedi ama ben ısrar ettim. eşime test verdi yaptırsın diye sonra ben tahlil sonucumu almaya gidince öğrendim. ama ilk belirti mide yanması sonra adet günü ve bir iki gün öncesi resmen kramp oluyor bide sıcaklık olur demişlerdi burda. gerçekten sıcaklık vararkadaşlar yeni olan tüm hamilelerimizi büyük büyük tebrik ediyorum .allah herhangibir düşük tehlikesi yaşatmadan tez zamanda sağlıklı ve hayırlısıyla ellerine almayı nasip etsin.sanırım meryem ,handan ,eylül yalelcim senin 2 şubat bi daha test yap sen bencee..
6 şubatı abırsızlıkla bakliyorum.sizce tek tük sivilce adet belirtisi mi hamilelik belirtisi mi.eylülcüm negibi belirtilerin oldu .a.s.
Auracım bu ay senin mutlı hbrini bkliyorum. Geri sayımı senle yapıcam bu aykaydirigubbakcemile5
ay ne güzel olur valla Allahtan daha ne isteriz.
Yanlız kalıcam buralarda şimdi beeennn:a015:
canım ben bekleyemedim bugün gittim çıkmadı..adam da emin olamadı..ne dersin??sat 5 ocak..kafamçokkarıştı
kan testi mi bu kaç çıkmışki emin değilim dedi canım
kızlar meraba kimler hamile yaa sanki hamişlerimiz mi var son sayfayı okudum sadece cok ilerlemiş kısaca yazsanz gelişmeleri ne iyi olcak
kan testi mi bu kaç çıkmışki emin değilim dedi canım
canım bhcg değerine bakamıyodu yaptırdığım yer..var mı yok mu diye baktı..ama hiç güven vermedi bana..
eylülcüm zaten hiçbişeyle alaakası yok çünkü herkesin farklı belirtisi felan yani bende sana senin karın şişliginle alakası yok o kadar erken şişlik olmaz diebiilrim:)) neyse ii akşamlar
canım bhcg değerine bakamıyodu yaptırdığım yer..var mı yok mu diye baktı..ama hiç güven vermedi bana..
güzelim sen adet gününü bekle istersen bazısında çok erken belli olmayabiliyormuş. Ogün tekrar test yaptırısın . Gerçi bende zor tutucam kendimi amaaa test yapıp moralimde hemen bozulmasın azıcık hevesleneyim istiyorum
bu arada merhaba akrepciğim,
handan, zuzu, meryemmeryem ve bir kaç arkadaşımız hamile.
güzelim sen adet gününü bekle istersen bazısında çok erken belli olmayabiliyormuş. Ogün tekrar test yaptırısın . Gerçi bende zor tutucam kendimi amaaa test yapıp moralimde hemen bozulmasın azıcık hevesleneyim istiyorum
canım bende lekelenme oldu o yüzden gittim test yaptırdım..ama hala umudum var..dediğim gibi ben güvenemedim bu test yapan yere..dur bakalım..bekliyorum kendim test yapıcam :Saruboceq:
canım bende lekelenme oldu o yüzden gittim test yaptırdım..ama hala umudum var..dediğim gibi ben güvenemedim bu test yapan yere..dur bakalım..bekliyorum kendim test yapıcam :Saruboceq:
Yap bakalım senin ne çıkcak. Bide lekelenme bebeğin tutunmaya çalıştığı dönemde oluyormuş. bu hamilelik belirtisi de olabilir. inşallah öyledir 2009 hayırlı geldi galiba kızlar hadi bakalım hayırlısı :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?