En erken hamilelik belirtileri

karnın da bi minik şişlik var neden bilmiyorum normalde karnım yoktur. daha doğrusu karnımın biraz altı şiş. ya ben bi inansam elim karnıma gidicek ama sürekli bacağımı kasıklarımı tutuyorum çünkü kasılıyor.

naz27 canım benim sivilcelerim çıkmıştı kesin adet olcam diodum yüzümde koca koca 2 tane çıkmıştı
ama sivilceyle alakası yok benim de bi tane sırtımda vardı. normalde adet sivilcesi falan da çıkmazdı

eylül belirtilerini bana yazmıştı akideş saçını yıkasın bakalım unuttuğu bişi varsa ekler

canım ben hiç bi şey anlamamıştım olan belirtileri de onla badaştırmadım ben doktora gittim kaşıntı var diye yara falan var sanmıştım. doktor fitil ve krem verdi bi de artık çocuk istiyorum araştırmaya başlayalım dedim o erken dedi ama ben ısrar ettim. eşime test verdi yaptırsın diye sonra ben tahlil sonucumu almaya gidince öğrendim. ama ilk belirti mide yanması sonra adet günü ve bir iki gün öncesi resmen kramp oluyor bide sıcaklık olur demişlerdi burda. gerçekten sıcaklık var

Auracım bu ay senin mutlı hbrini bkliyorum. Geri sayımı senle yapıcam bu aykaydirigubbakcemile5
ay ne güzel olur valla Allahtan daha ne isteriz.
Yanlız kalıcam buralarda şimdi beeennn:a015:

Merhaba kızlar,
hamilelerimizi çoook öpüyorum. Allah hepsine sağlıklı, hayırlı ve bol şanslı evlatlar versin. Beklemede olan arkadaşlar lütfen umudunuzu yitirmeyin. Herşeyin bir zamanı var. Yeterli hayırlı ve doğru zamanda olsun. Bu arada benim tahliller filan tamam gibi. En son ofis histereskopi yapıldı. Pazartesi günü tüp bebek için konseye gideceğim. Hayırlısı artık.

eylülcüm zaten hiçbişeyle alaakası yok çünkü herkesin farklı belirtisi felan yani bende sana senin karın şişliginle alakası yok o kadar erken şişlik olmaz diebiilrim:)) neyse ii akşamlar

eylülcüm zaten hiçbişeyle alaakası yok çünkü herkesin farklı belirtisi felan yani bende sana senin karın şişliginle alakası yok o kadar erken şişlik olmaz diebiilrim:)) neyse ii akşamlar

kısss güldüm valla öyle bebekten şişlik değik gaz falan oluyomuş bu dönemlerde
ama tabi bence de herkesin belirtisi farklı olabilir. çünkü bulantı 2 hafta sonra başlarmış bende bulantı falan yok herkeste olmuyo demekki

bu arada merhaba akrepciğim,
handan, zuzu, meryemmeryem ve bir kaç arkadaşımız hamile.

meraba canımmma.s.

ooooooooooooo maşşallah hamilelerimize allah bereket versin saglıcakla kucaklarına alsınlar insallah cok mutlu oldum maşşallahh hayırlı olsun arkadaslar yeni hamişler :dance:süper ya bu haber bu kadar cok hamiş ha allahım subat ayında patlama olcak ocagın hamişleri :teytey:kadehimi sizin için kaldırıyorum :içelim:şerefeeeeeeeeeeee:sm_cool:

kızlar farkındamısın alıntı yaparken alıntı yaptığınız kişi değil de onun alıntı yaptığı kişi çıkıyor bi şey oldu siteye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…