canım bende lekelenme oldu o yüzden gittim test yaptırdım..ama hala umudum var..dediğim gibi ben güvenemedim bu test yapan yere..dur bakalım..bekliyorum kendim test yapıcam :Saruboceq:
canım nasıl test öyle bence de güvenme erkense yapmasalardı. bence sen ya bekle ya kan testi yaptır. ama lekelenme oldu dedin çok mu az geldi bi de bak doktor bana dediki kanaman olursa hemen gel. demekki böyle bi şey olsa doktora gitmesem anlamazdım adet zannederdim. dikkatli ol. düzgün bi yere gitme sansın varsa git canım. özel yerlere güvenmiyosan sağlık ocapına git
kızlar farkındamısın alıntı yaparken alıntı yaptığınız kişi değil de onun alıntı yaptığı kişi çıkıyor bi şey oldu siteye
şubat 7- 8 gibi bekliyorum bakalım daha 1 hafta var
canım son güne kadar umudunu kesme yumurtlama günü farklı olabilir böyle olan kişiler de var. benim bi arkadaşımın doktoru adet günü bile yumurtlayan var dedi. tabiki yumurtlama gününü ben de önemsiyorum ama diğer günlerde olabilir
arkadaşlar adet gününü nasıl hesaplıyorsunuz mesela benim son 2 adet tarihim 11 aralık-8 ocak şimdi şubatın kaçında olucam
çok sağol bugün doktordan geldiğimden beri ağlıyorum ya imkansız mı bu aydan geçti mi diye off keşke yaptırmasaydım
çok sağol bugün doktordan geldiğimden beri ağlıyorum ya imkansız mı bu aydan geçti mi diye off keşke yaptırmasaydım
beta hcg yaptırdım gelecek adet tarihim 5 şubat gözüküyor. kan testinde 0,28 çıktı
beta hcg yaptırdım gelecek adet tarihim 5 şubat gözüküyor. kan testinde 0,28 çıktı
merhaba kızlar bende bu siteyi ne zamandan beri takip ediyordum bugun kayıt oldum
1,5 yıllık evliyim ilk bebeğimi 26 haftalıkken erken doğumla kaybettim. 6 ay korundum son adetimden sonra korunmayı bıraktım doktor olur demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?