En erken hamilelik belirtileri

şubat 7- 8 gibi bekliyorum bakalım daha 1 hafta var

canım son güne kadar umudunu kesme yumurtlama günü farklı olabilir böyle olan kişiler de var. benim bi arkadaşımın doktoru adet günü bile yumurtlayan var dedi. tabiki yumurtlama gününü ben de önemsiyorum ama diğer günlerde olabilir

zaten dr um adetine kadar fırsat budukça ilişkiye girin dedi. Çünkü sadece yumurtlucam diye o günlerde beklerseniz stresten erken veya geç yumurtlama olabilir gibi bişiler dedi ama bakalım. Yani bu haftayı da mı boş geçirmesek naaapsak :) ama geçen hafta yumurtladığı hissettim ben sonra 1 gün hariç her gün ilişkiye girdik bakalım ne olcak

arkadaşlar adet gününü nasıl hesaplıyorsunuz mesela benim son 2 adet tarihim 11 aralık-8 ocak şimdi şubatın kaçında olucam

1,5 yıllık evliyim ilk bebeğimi 26 haftalıkken erken doğumla kaybettim. 6 ay korundum son adetimden sonra korunmayı bıraktım doktor olur demişti

beta hcg yaptırdım gelecek adet tarihim 5 şubat gözüküyor. kan testinde 0,28 çıktı

güzelim daha erken görünüyor ama en erkem 4-5 gün önce çıkabiliyormuş ama o da herkeste çıkmıormuş. Bak eylülünde adet zamanları çıkmış sen bekle adetini yine yaptırırsın hemen bozma moralini bak bebiş varsa bide üzme YEĞENİMİZİ :)

bir umut daha verdiğin için bana sağol onan gerçekten şuanda en fazla ihtiyacım olan şey umut çok sağol çok... bu arada eylül ne zaman kan testi yaptırmış çıkmamış hamile miymiş

merhaba kızlar bende bu siteyi ne zamandan beri takip ediyordum bugun kayıt oldum

seden hoşgeldin burası sana uğur getirir inşallah

1,5 yıllık evliyim ilk bebeğimi 26 haftalıkken erken doğumla kaybettim. 6 ay korundum son adetimden sonra korunmayı bıraktım doktor olur demişti

canım neden uzuluyosun hapla falan mı korundun korunmayı bırakınca hemen olmuyor ki çoğu insan da . zaten oluyomus en azından çok şükür Allaha bi sorunun yok şükret bak ya bi sorun olsaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…