En erken hamilelik belirtileri

ben iki gün önce yada adet tarihinde yaptırdığım halde 10 üstü anca çıktı yani çok da büyük değil demekki o yüzden haklı üzülme yani. aslında bunu sana söylemeliler para için mi yapıyo bunlar bana doktor çıkar yapalım dedi kendi. öyle baktık

bilmiyorum artık bu stresten kurtulmak istiyorum eşim korunuyordu sadece ben hap kullanmadım. çok zor bi hamilelik geçirdim zaten sonrasında kaybetmek de beni çok yıprattı bir teselli istiyorum sanırım artık... seden hoşgeldin sende senin sorunun nedir:)

bir umut daha verdiğin için bana sağol onan gerçekten şuanda en fazla ihtiyacım olan şey umut çok sağol çok... bu arada eylül ne zaman kan testi yaptırmış çıkmamış hamile miymiş

eylülde online şuan yazar ama adet zamanı çıkmış onunda kan testinde delikafadulden hatta bende erken test yaptırcaktım onun sayesinde vaz geçtim.

Aramıza yeni arkadaş katılmış hoşgeldinnn seden 53 ...

ben bi önceki hamileliğimde adetime 2 gün kala yaptırmıştım 54,8 çıkmıştı inş henüz erken diye böyle bi sonuç çıkmıştır tersini düşünmek istemiyorum. çok sağolun desteğiniz için gerçekten hepinizi ve bu siteyi çok seviyorum yoksa kendi kendime düşüne düşüne ne yapardım bilmiyorum

canım bazı senin de dediğin gibi bazı insanların erken çıkıyo ama bak ben yaptırsam cıkmıycakmış demekki

merhaba arkadaşlar,
ben en son 8 Ocak'ta regl oldum. Fakat 4 5 gündür ara ara midem bulanıyor. özellikle sigara içtiğim zamanlarda. geceleri tam uykuya dalacakken başım dönüyor. ve kendimi sürekli aç hissetmeme rağmen hiç bir şey yiyemiyorum. bugün sabahtan beri bir fincan adaçayı, bir fincan kahve, bir fincan yeşil çay yaptım kendime ama üçünü de içemedim. Çayı çok sevmeme rağmen hiç içemiyorum. Göğüslerimi balon gibi hissediyorum ve ağrı var. Fakat göğüslerime bakınca bir büyüme görmüyorum. uykum olmamasına rağmen sürekli olarak sersem hissediyorum kendimi. kasıklarımda da regl olacakmışım gibi bir sancı var. reglime hem daha 6 gün var hem de genelde ağrısız regli olurum. hamile olabilir miyim? kafam çok karıştı.

kaydirigubbakcemile3

eylülcüm senide kaydirigubbakcemile3 sakın hamişim diye yalnız bırakma bizi ileriki günlerde ona göre klava:

aslında tarif ettiğin tüm belirtiler hamilelik belirtileri. ama biz sni boşuna da ümitlendirmeyelim. reglin ne zaman olacak

eflatun söylediklerin hamilelik belirtilerine benziyor ama yine de adet tarihinde emin olursun bu arada adet tarihlerimiz aynı 5 şubat

ya kızlar ben de bunu anlamadım 10 üzeriydi doktor gebelik var dedi 54 çıkmış bazı insanların da benim gibi çıkmış acaba bu değer neye göre. ya doktor yanlış bi şey dememiştir dimi

ya 10un üzerinde olunca gebelik oluyor sen takma kafana bence. ben 0 54 ü doktora gösterdiğimde bana hamile olabilirsin ama daha erken dedi doktorların dilinden anlamak güç

:) aslında daha garip bir şey var arkadaşlar, ben de spiral var 7 yıl oldu. geçen ay çocuk istediğim için çıkartırmaya gittim. fakat doktor regli dönemi daha sağlıklı olur diyerek beni geri gönderdi. tam yumurtlama haftasıydı. ben de sitede okuduğum bir şeyi ne olur acaba diye denedim. ve ilişkiden sonra 5 dakika kadar bacaklarımı yukarı kaldırdım uzandım :) gülüyorum çünkü aklımdan hiç böyle bir şey geçmemişti, spiral olduğu için. şimdi de bunlardan dolayı tedirgin oldum. çünkü spiralle hamile kalmak tehlikeli diye okudum.

kaydirigubbakcemile3

eylülcüm senide kaydirigubbakcemile3 sakın hamişim diye yalnız bırakma bizi ileriki günlerde ona göre klava:

canım olur mu öyle şey valla burası bana uğurlu geldi. yeterki Allah tamamına erdirsin ben zaten mecburen evdeyim . bir ay önce işten çıkmıştım bu durumda da giremeyeceğime göre başınızı ağrıtırım artık sıkıntıdan kaydirigubbakcemile3

güzelim dr söylemişse doğrudur. sakın takma böyle şeyleri keyfini çıkar hamileliğin benim için de dua et. senin duan 2 kişilik ne de olsa kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…