güzelim daha erken görünüyor ama en erkem 4-5 gün önce çıkabiliyormuş ama o da herkeste çıkmıormuş. Bak eylülünde adet zamanları çıkmış sen bekle adetini yine yaptırırsın hemen bozma moralini bak bebiş varsa bide üzme YEĞENİMİZİ :)
bir umut daha verdiğin için bana sağol onan gerçekten şuanda en fazla ihtiyacım olan şey umut çok sağol çok... bu arada eylül ne zaman kan testi yaptırmış çıkmamış hamile miymiş
eylülde online şuan yazar ama adet zamanı çıkmış onunda kan testinde delikafadulden hatta bende erken test yaptırcaktım onun sayesinde vaz geçtim.
Aramıza yeni arkadaş katılmış hoşgeldinnn seden 53 ...
ben bi önceki hamileliğimde adetime 2 gün kala yaptırmıştım 54,8 çıkmıştı inş henüz erken diye böyle bi sonuç çıkmıştır tersini düşünmek istemiyorum. çok sağolun desteğiniz için gerçekten hepinizi ve bu siteyi çok seviyorum yoksa kendi kendime düşüne düşüne ne yapardım bilmiyorum
merhaba arkadaşlar,
ben en son 8 Ocak'ta regl oldum. Fakat 4 5 gündür ara ara midem bulanıyor. özellikle sigara içtiğim zamanlarda. geceleri tam uykuya dalacakken başım dönüyor. ve kendimi sürekli aç hissetmeme rağmen hiç bir şey yiyemiyorum. bugün sabahtan beri bir fincan adaçayı, bir fincan kahve, bir fincan yeşil çay yaptım kendime ama üçünü de içemedim. Çayı çok sevmeme rağmen hiç içemiyorum. Göğüslerimi balon gibi hissediyorum ve ağrı var. Fakat göğüslerime bakınca bir büyüme görmüyorum. uykum olmamasına rağmen sürekli olarak sersem hissediyorum kendimi. kasıklarımda da regl olacakmışım gibi bir sancı var. reglime hem daha 6 gün var hem de genelde ağrısız regli olurum. hamile olabilir miyim? kafam çok karıştı.
kaydirigubbakcemile3
eylülcüm senide kaydirigubbakcemile3 sakın hamişim diye yalnız bırakma bizi ileriki günlerde ona göreklava:
ya 10un üzerinde olunca gebelik oluyor sen takma kafana bence. ben 0 54 ü doktora gösterdiğimde bana hamile olabilirsin ama daha erken dedi doktorların dilinden anlamak güç
hoşbulduk kızlar benide aranıza alın çok güzel bir site
canım olur mu öyle şey valla burası bana uğurlu geldi. yeterki Allah tamamına erdirsin ben zaten mecburen evdeyim . bir ay önce işten çıkmıştım bu durumda da giremeyeceğime göre başınızı ağrıtırım artık sıkıntıdan kaydirigubbakcemile3
benimki de kesin konustu ters bunlar valla kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?